עבור לתוכן

בקשת חוו"ד + שאלה

Featured Replies

פורסם

שלום, יש ברשותי מארז ATX אפילו נדמה לי שזה קצת גדול יותר. מה דעתכם על המפרט הבא והאם תהיה בעיה כלשהי ? בעיה אחת שכבר ראיתי שה - i\o plate לא מתאים במאה אחוז. המיפרט:

[table][tr][td]

[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3225 Socket 1155 3MB 3.3Ghz with 4000HD Graphics[/td][td]

1

[/td][td]

₪758

[/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td]

1

[/td][td]

₪311

[/td][/tr][tr][td]K8G1600HRK[/td][td]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED[/td][td]

1

[/td][td]

₪237

[/td][/tr][tr][td]SS-350ES[/td][td]Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk[/td][td]

1

[/td][td]

₪186

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

4

[/td][td][/td][/tr][/table]

שאלה נוספת היא, אם יש דרך לקבל הנחה בחנות דרך הפורומים, כי היה נדמה לי שראיתי משהו.

אני קצת מתלבט לגבי הספק אולי לשדרג ל430W . ויש אפשרות גם לקנות מודולים רגילים של זכרון יחסוך לי איזה 20 ש"ח.

תודה

פורסם

אין לנו מושג אם המפרט (החלקי) מתאים לך או לא.

כדאי שתפרט קצת על הדרישות והשימושים - תענה על השאלון שבסטיקי.

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובתך המהירה:

התקציב הוא בסביבות 1200 עד 1800 לרכיבים הנ"ל. אינני עוסק בגיימינג או עריכה גרפית, אבל אני משתמש במחשב לפרנסתי שכוללת רוב הזמן קריאה וצפייה בחדשות. לא כל כך חשוב לי לראות סרטים או מוסיקה. כאשר במקביל יש יישום ג'אווה. כיום אני גולש מI3 חלש וישן. 540 ואני לא מרוצה, זה מקרטע לעיתים. אין לי תכניות לאובר קלוקינג או משהו וגם לא לשדרג. מערכת הפעלה תהיה כנראה אובונטו 64. לגבי החנות - לא חשוב לי במיוחד איזו חנות אבל TMS עושה רושם של חנות פופולרית. נתקלתי כבר בכמה חנויות שמנסות לרמות ולמכור חלקים משומשים ואפילו ממש מזייפות.

פורסם

לשימושים שלך כפי שאתה מתאר אין דרישות גבוהות במיוחד. יכול להיות שבמחשב הנוכחי אתה מוגבל מבחינת זיכרון.

מה צריכת הזיכרון שלך בזמן קרטוע? כמה זיכרון יש בכלל?

פורסם

לשימושים שציינת גם המחשב הנוכחי מספיק מעל ומעבר,כמה זיכרון יש לך?.פשוט צריך לטפל בו (כמו כל דבר).

לגבי החלקים שהבאת לטעמי המעבד הנ"ל לא משתלם.קנה I3 עד 600 שקל.בסכום הזה כבר מתקרבים לI5 עם 4 ליבות פיזיות (מיותר לחלוטין לדרישות שצוינו).שאר הרכיבים נראים בסדר גמור.

נ.ב. הדרך להנחה בחנויות דרך הפורומים היא בהרכבה חינם בחלקם ולא יותר (וגם זה היה פעם לא יודע אם תקף עדיין).

פורסם
  • מחבר

הזכרון הוא 2G DDR3 . אני חושב שכרום עושה קצת בעיות כשפותחים יותר מדי טאבים (בד"כ אני עם 10 טאבים לפחות) פיירפוקס מנהל יותר טוב את הזכרון אם לשפוט מהנסיון על כמה מחשבים.

פורסם
  • מחבר

לגבי הI3 היה שם מעבד ב580 אבל בלי כרטיס מסך 4000 ובנוסף צריך לקנות גם קירור לפי מה שהבנתי כי זה tray (גם חושש קצת לקנות טריי). I5 מרובע ליבות עולה 1000.

פורסם

בחו"ל 3220 I3 ו3225 I3 מתומחרים בצורה דומה (ראה NEWEGG) את ההפרש במחיר (כמעט 200) שקל הייתי ממליץ לשמור לכ"מ עתידי.

לגבי קירור פשוט מוסיפים אינטל סטוק ב30 שקל.אבל כמובן זאת בחירה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים