עבור לתוכן

צריך המלצה מעבד לוח וזיכרון + האם יש צורך להחליף את הלוח הקיים ma785gmt-ud2h

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא).

האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל.

אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי.

ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר.

אם צריך מאוורר למעבד נא לציין.

-

תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש משתלם כמה שקלים מעל.

זיכרון - 250 ש"ח.

מאוורר למעבד - 100 ש"ח, רק אם יש צורך.

כרטיס מסך - 500 ש"ח.

-

רכיבים שכבר יש לי - מארז Antec Sonata III, ספק Antec EarthWatts 500W, הלוח שציינתי.

אני חייב לקנות בימים הקרובים, אז באמת המון תודה לכל מי שיעזור!

פורסם

ניתן ללכת על משהו כמו זה, יש סיכוי שתצטרך לעשות עדכון ביוס ללוח האם.

כמו כן, כללתי לך קירור סטוק למעבד- אם אתה רוצה קירור משופר, יש לך את הקירור הזה.

אגב, בכללי, עדיף לשים תקציב אחד לכלל החומרה מאשר תקציב לכל רכיב, ע"מ למנוע לקיחה של חומרה לא משתלמת או יצירה של צוואר בקבוק.

מעבד:

AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪491

קירור למעבד:

בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original

כמות: 1 - מחיר: ₪18

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2 - מחיר: ₪108

כרטיס מסך:

Gigabyte 7750 - 1GB, GDDR5, PCI-E, HDMI, DVI, OC

כמות: 1 - מחיר: ₪547

סה"כ: ₪1272

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1247 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ctya67bk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים