עבור לתוכן

כמה כסף אמור לקחת אדם שמבין במחשבים אך לא טכנאי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נתנו לי משימה לסרוק כ 1500-3000 תמונות, בלי הגזמה,

כמה כסף עלי לקחת על זה?

• תגובות 59
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בין 21 ל24 שקל לשעה זה מקובל

זו עבודה לסטודנטים

אם אתה מרגיש בטוח אז גם 25 שקל לשעה (אני מכיר עכשיו מישהו למחפש אחד שיעשה את זה ב25 שקל)

פורסם

24 שקל לשעה זה ממש קצת זה 96 שח ל4 שעות וזה עבודה שתקח הרבה זמן,קח 200 שח

פורסם

הוא הולך לסרוק 1500 תמונות! לפחות אם לא פי 2!

לא נראה לי שהוא יסרוק את זה רק ב4 שעות

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא את כל התראד. אבל אני לוקח 50 ש"ח על יעוץ לפני קנייה הדרכה בעת הקנייה בקיצור מ א עד ת במהלך הקנייה. בנוסף לאחר מכן התקנת מערכות הפעלה התקנת תוכנות הסבר קצר על שימוש בתוכנות השונות חלונות, אופיס, אינטרנט ועל כל תקלה נוספת 50 ש"ח במידה וזה משהו רציני ולא יותר משעתיים במידה וזה "המסך לא דולק טוב (רזלוציה לא נכונה) או משהו קטן כמו המחשב לא נדלק בגלל שהוא לא מחובר לחשמל" אני לא גובה כסף.

נ.ב מה זה מקצועי? 3 שנים בתור טכנאי PC ומנהל מעבדה בחברת הייטק זה מספיק מקצועי?

פורסם

אני מכיר מישהו שהוא טכנאי מעבדה כבר יותר מ3 שנים והוא גם מנהל המעבדה והוא לא מקצועי בכלל.

מקצועיות זה לא רק בנסיון ובתפקיד שלך. זה ביחס שאתה נותן, בידע שיש לך ובצורה שאתה מטפל במצבים שונים.

פורסם
  • מחבר

1500 תמונות לפחות כשכנראה יהיו בסוף 3000, כל תמונה לוקח לסרוק בערך דקה אחת, דקה כוללת מהרגע שאני מכניס את התמונה אלי לסורק עד הזמן שהיא אצלי במחשב נקראת בשם, מסובבת כמו שצריך ונשמרת.

עכשיו 3000 דקות זה יוצא 50 שעות....

השאלה עם לוקחים לפי שעות, או לפי קריטריון אחר, ומה ההסבר שרצוי לקחת?

פורסם

ושכחתה הכי חשוב אמינות ויושר מה שאין לצערינו להרבה טכנאים במיוחד בחנויות מסוימות חבל :-\. טוב לפחות אני לא כזה כל מחשב שאני מתעסק איתו זה כמו מחשב שלי פרטי. הרבה פעמים אני מתעצבן שמותקן הרבה זבל במחיצה של המערכת ההפעלה שגורם לתקלות ולעבודה איטית של המחשב :)

פורסם

1500 תמונות לפחות כשכנראה יהיו בסוף 3000, כל תמונה לוקח לסרוק בערך דקה אחת, דקה כוללת מהרגע שאני מכניס את התמונה אלי לסורק עד הזמן שהיא אצלי במחשב נקראת בשם, מסובבת כמו שצריך ונשמרת.

עכשיו 3000 דקות זה יוצא 50 שעות....

השאלה עם לוקחים לפי שעות, או לפי קריטריון אחר, ומה ההסבר שרצוי לקחת?

ואו יומיים וקצת ברציפות זה הרבה לדעתי אתה צריך לקחת מחיר גלובאלי לכל העבודה ולא בשעות לפרויקט כזה גדול. הכי פשוט תלך לחנות צילום שעושה את זה תברר כמה הם לוקחים ותדרוש חצי או אפילו רבע מהעלות בחנות צילום לדעתי זה גם יוצא לא מעט כסף.

פורסם

רוב העבודה שאני עושה זה למשפחה של אמא שלי או לחברים ולאף אחד מהם אין ממש כסף אז אני לא יכול לקחת, אבל לדוגמא (דווקא לא לתקן מחשב) כשהגיעו קרובים שלי מאמריקה לארץ ועשיתי לילדים שלהם בייבי סיטר קיבלתי $40 לשעתיים וחצי כי די הכריחו אותי לקחת וכי לא הייתה לי בעייה כי הם די טחונים.

בקשר ללתקן מחשבים, אני חושב שאתם מפספסים את העניין, כי אתם לא באמת טכנאים. אני חושב שצריך לקחת ממש מעט כסף על תיקונים ובכלל מעט על התקנת מע' הפעלה בגלל שאתה לא ערבים לכך ש100% לא תהיה בעייה. כמעט בטוח שתצליחו לפתור את זה אבל יש מצב שלא. אין טכנאי שאומר לכם "טוב, לא יודע, ביי!". והכי חשוב, אני די בטוח שכשטכנאי מסדר מחשב לחבר/משפחה וזה לא משהו רציני כמו לוח אם שרוף הוא גם לא לוקח כסף.

כשאני אומר טכנאי אני מתוון לאנשים ישרים שזאת כל העבודה שלהם ויש להם מעבדה שהם עובדים ממנה.

פורסם

יש מצב של "טוב לא יודע, ביי!" - קוראים לזה פירמוט, ואת זה עושים הרבה.

אני בדעה שפשוט צריך לקחת קצת פחות מהרגיל (נגיד 80 במקום 120 לשעה) וזהו.

ולחברים ומשפחה ברור שלא לוקחים.

פורסם

אני בתכנון ללכת ללמוד בסיון או משהו...

אז אני יוכל לקחת 130~ בלי דאגות...

פורסם

מיותר לדעתי, אולי בעתיד אני יחשוב על זה.

בינתיים צוברים זבל וחומרה בחדר...

פורסם

ומה אם שיעור מחשבים פרטי? כמה נראה לכם צריך לקחת על זה?

כי לימדתי חברה של ההורים וממש ממש לא ידעתי כמה כסף לקחת... חשבתי על לא לקחת כסף בכלל אבל שהגיע הרגע אז שאלו אותי כמה כסף אני רוצה ועניתי "כמה שבא שנראה לך נכון"

והביאו לי 100 לתוך הכיס... אבל אני לא יודע אם זה מה שההיתי צריך לעשות. אז לשיעור הבא אם הייה אני יקח הרבה פחות (נראה לי ש50 לשיעור זה מכובד)

פורסם

תלוי כמה זמן היית שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים