פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מהו ה dBA הנורמלי שאפשר לחיות איתוושלא יפריעואם תוכלו לעשות השווה קטנהנמשל20-לא מפריע25-זימזום קטןוכן הלאה...
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים קשה לתאר את זה, תיקח מאורר של 40 דיצבל בערך ומאוורר של 30, תראה את ההבדל בינהם, אחר כך אם אתה רוצה תשמע גם 50 דיצבל, זה כבר רעשני מאוד מאוד מאוד מידי! מעל 35~40 דיצבל כבר מאוד ממולץ פאן-באס, או פוטנציומטר, כי זה פשוט כואב באוזן להיות כל הזמן עם כזאת עומת רעש..
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים ok this goes to everything that uses dB whether it's dBA (audio level) dBM (signel loss in antennas) dBI (the reception gain comper to a perfect ball antana) and etc.first rule:0 dBX = 1 whateversecond rule:for every 3 dB the linner power is doubled (aprox.)3 dBX = ~2 whatever6 dBX = ~4 whatever9 dBX = ~8 whateverthird rule:for every 10 dB the linner power is multiplied by 10 (exactly)10 dBX = 10 whatever20 dBX = 20 whateverfourth and last rule:minus infinit dB equals 0 linner power (exactly)I hope I cleared some things up, the actual formula for dbX is dB(X) = 10 log (X/comparison value).meaning if X is twice the base value dB(X) is equal to 3.
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים Not exactlyevery 20dB = x10 linear powerevery 10dB = x 3.16 linear powerevery dB = x 1.122 linear powerThe basic definition is that the the dB ratio is 20log(X/C) where X is the measured size and C is the accepted constant for the measurement.http://www.indiana.edu/~acoustic/s302/9lect02mini.pdf(Pay attention that 20log is used for sound, 10log for most other stuff)
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים יש לי שני מאוררים של Thermal takeוששניהם על הכי גבוה (4800 RPM)זה בערך 40 דציבלים וזה יכול להטריף אותי זה כאילו הליקופטר צעצוע ממריא לי בחדרשאני משחק עם הפוטנציומטר בערך עד 2000 -2300 זה סבבה שקט אבל מעל זה ...זה כבר להשתגע
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים האוזן האנושית לא מסוגלת לשמוע מתחת ל10 דציבלים .. אם קראת את הלינק תגלה שהסולם של dB לאודיו הוגדר כך ש 0dB הוא סף השמיעה האנושית, למרות שצריך להיות בחדר שקט במיוחד (כמו שעושים בו בדיקות שמיעה) בכדי לשמוע צליל כזה.
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים אנשים אתם לא מחשבים נכון את העינייןהדציבל זה תלוי איפה אתם עומדים ביחס למקור הרעש ואיזה דברים מסננים אותו אם זה הפח של המארז אם זה כסא וכל הדברים האלההם מסנניםומי שחושב ש2 מאוורים של 40 דציבל מוציאים ביחד 40 דציבל הוא טועהיש נוסחא לעיניין שחכתי אותהאבל אם משהו ירשום זה יעזור לאנשים להבין באיזה דציבל הם עובדים ~
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מחבר דרך אגב סמארט פאן במקסימום זה קרוב ל 50, לא 40... (48.5אז אני מבין שלא ממש משתלם לקנות את זהכאב ראש אחרי שעה
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים לא ממש, יש לך פוטנציומטר לשליטה על המהירותאני לא רואה שום סיבה לעבוד איתם במקסימום..יש לי 3 סמארטים (2 מוציאים , אחד מכניס) ועוד מאורר על המעבד שעושה רעש בערך כמוהםאבל כולם עובדים במצב רגיל על קצת פחות מחצי מהמהירותושאני מעלה, אני מעלה אותם לקצת יותר מחצי מהמהירות..שהם על חצי מהמהירות הרוח שהם עושים חזקה מספיק, ואין סיבה להגיע למקסימום..הרעש בעיניי לא רציני ולא הכי מפריע, במיוחד מהסיבה שכל פעם שהמחשב דלוק, אז גם המערכת (מוזיקה או קולות של משחקים+טלויזיה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.