פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים שחום לכולםביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה.כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת.התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי.אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים שלוש אפשרויות שנראות לי:1. הדרייבר לא נכון, תבדוק שזה באמת הדרייבר וזו גם הגירסה שלו2. תבדוק שהתקנת דרייברים נכונים ללוח אם שלך כולל בדיקת גירסה. לפעמים זה אותו לוח אבל לא אותה גירסה וזה יוצר בעיות.3. תבדוק שלא שינית שום דבר שקשור לכרטיס רשת בביוס
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים ^ איך התשובות האלו קשורות לבעיה שהוא הציג?לפותח הדיון: מה השגיאה שיש ב device בזמן תקלה והאם נרשם משהו ב event log?
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים מחבר יש פשוט משולש צהוב וסימן קריאה על ההתקןכשחיטטתי באפשרויות שמתי לב שההתקן לא מזוהה וכנראה בגלל זה מופיע משולש הצהוביש לי תחושה שמשהו קרה ללוח )-:event log לא בדקתי אני בעבודהתודה^ איך התשובות האלו קשורות לבעיה שהוא הציג?לפותח הדיון: מה השגיאה שיש ב device בזמן תקלה והאם נרשם משהו ב event log?
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים האם אתה מכבה את המחשב או מכניס אותו למצב שינה \נמנוםsleep / hibernate?ההבחנה חשובה מאודכמו כן ערוך את הכותר ליותר אינפורמטיבית - תודה,גבריאל
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מחבר כיבוי !!!הבעייה מופיעה רק אחרי כיבויהאם אתה מכבה את המחשב או מכניס אותו למצב שינה \נמנוםsleep / hibernate?ההבחנה חשובה מאודכמו כן ערוך את הכותר ליותר אינפורמטיבית - תודה,גבריאל
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מחבר הוספתי תמונה עם תוכן התקלהמשלוש צהוב זה לא יותר מסמל של אזהרה. מה כתוב בפנים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.