פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים מה יותר מרעיש מקלדות מכניות או רגילות?ובעצם מה הכוונה במרעיש? בעת לחיצה על מקש?
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים מחבר הכוונה בעושות רעש זה רק בעת לחיצות על המקשים? הם לא עושות רעש כשלא לוחצים על המקשים נכון?
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים האמת שזה תלוי איך מקלידים במכניות ואילו סוויצ'ים מובנים בה.סוויצ'ים כחולים ידועים כרועשים אם לוחצים אותם עד הסוף.לעומת זאת החומים ידועים כשקטים.בשורה התחתונה הכל תלוי במקלדת הספציפית עצמה אך לפי התרשמותי, מקלדת מכנית עם סוויצים חומים תהיה הכי שקטה.
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים הכוונה בעושות רעש זה רק בעת לחיצות על המקשים? הם לא עושות רעש כשלא לוחצים על המקשים נכון? ברור שהם לא עושות רעש סתם ככה אלה רק בגלל הלחיצות ואם שאלתה את עצמך למה כתבתי לרוב הם מרעישות יותר אז Luxurious הסביר לך בדיוק
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים לא מסכים שמכנית עם חומים תהייה הכי שקטה, כן תהייה יותר שקטה מכחולים. אבל כמו שאמרו פה, זה לא שיש גלגלי שיניים בפנים שמרעישים כל הזמן. הרעש נובע מהמנגנון עצמו בכחולים ומזה שהמקש מגיע עד לתחתית בשחורים והאדומים (Bottoming). יש גם פתרונות לרעש הזה (ככל שאתה מתרגל להדפיס על סוויצים מכניים, אתה מתרגל לא ללחוץ עד הסוף את המקש ואז ההדפסה שקטה. אפשר גם להוסיף O-rings.)
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים מחבר הרעש בעת ההקלדה כל כך מפריע? ונגיד אם אני אחד שלא כותב כל כך מהר ובכוח אז ההקלדה תיהיה יותר שקטה? ואם אלחץ ממש חלש לא ישמעו רעש או שזה עושה את הרעש כששמגיעים לנקודה מסויימת במקש כדי שהאות תיקלט למחשב?
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים בכחולים יש שלב בו הלחיצה נקלטת ושלב נוסף מיד אחריו בו נשמע הקליק. הנסיון אמור להגיע עם הזמן כך שלא תצטרך להגיע לשלב שבו נשמע הקליק אלא הלחיצה תיקלט לפניו.דיברו על העניין הזה רבות בשרשור מיוחד שנקרא "ריכוז מידע" על מקלדות מכניות בפורום ציוד הקפי.תציץ שם. יש שם תשובות הרבה יותר מפורטות.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר תאמת אני לא כל כך בטוח שאני צריך מכנית אבל כולם אומרים שזה הכי טוב ונוח אז אני מתעניין קצת.דרך אגב איך זאת? http://ksp.co.il/?select=.1304..218.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15681&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מקלדת מכנית יותר טובה ונוחה ממקלדת ממברנה תמיד, כמו שלנהוג במכונית של 100K שקל יותר נוח וטוב ממכונית ב 20K שקל. השאלה היא האם אתה מוכן להוציא את הכסף (על המקלדת, לא על אוטו חדש).אישית אני לא מבין איך מישהו יכול להשקיע במחשב אבל להקליד על חתיכת זבל מפלסטיק ב 50 שקל, אבל זה אני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.