עבור לתוכן

מקלדות מכניות ומקלדות רגילות

Featured Replies

פורסם

מה יותר מרעיש מקלדות מכניות או רגילות?

ובעצם מה הכוונה במרעיש? בעת לחיצה על מקש?

פורסם

מקלדות מכניות מרעישות יותר לרוב

כן הנה דוגמה לרעש

פורסם
  • מחבר

הכוונה בעושות רעש זה רק בעת לחיצות על המקשים? הם לא עושות רעש כשלא לוחצים על המקשים נכון?

פורסם

האמת שזה תלוי איך מקלידים במכניות ואילו סוויצ'ים מובנים בה.

סוויצ'ים כחולים ידועים כרועשים אם לוחצים אותם עד הסוף.

לעומת זאת החומים ידועים כשקטים.

בשורה התחתונה הכל תלוי במקלדת הספציפית עצמה אך לפי התרשמותי, מקלדת מכנית עם סוויצים חומים תהיה הכי שקטה.

פורסם

הכוונה בעושות רעש זה רק בעת לחיצות על המקשים? הם לא עושות רעש כשלא לוחצים על המקשים נכון?

ברור שהם לא עושות רעש סתם ככה אלה רק בגלל הלחיצות

ואם שאלתה את עצמך למה כתבתי לרוב הם מרעישות יותר אז Luxurious הסביר לך בדיוק :)

פורסם

לא מסכים שמכנית עם חומים תהייה הכי שקטה, כן תהייה יותר שקטה מכחולים. אבל כמו שאמרו פה, זה לא שיש גלגלי שיניים בפנים שמרעישים כל הזמן. הרעש נובע מהמנגנון עצמו בכחולים ומזה שהמקש מגיע עד לתחתית בשחורים והאדומים (Bottoming). יש גם פתרונות לרעש הזה (ככל שאתה מתרגל להדפיס על סוויצים מכניים, אתה מתרגל לא ללחוץ עד הסוף את המקש ואז ההדפסה שקטה. אפשר גם להוסיף O-rings.)

פורסם
  • מחבר

הרעש בעת ההקלדה כל כך מפריע? ונגיד אם אני אחד שלא כותב כל כך מהר ובכוח אז ההקלדה תיהיה יותר שקטה? ואם אלחץ ממש חלש לא ישמעו רעש או שזה עושה את הרעש כששמגיעים לנקודה מסויימת במקש כדי שהאות תיקלט למחשב?

פורסם

בכחולים יש שלב בו הלחיצה נקלטת ושלב נוסף מיד אחריו בו נשמע הקליק. הנסיון אמור להגיע עם הזמן כך שלא תצטרך להגיע לשלב שבו נשמע הקליק אלא הלחיצה תיקלט לפניו.

דיברו על העניין הזה רבות בשרשור מיוחד שנקרא "ריכוז מידע" על מקלדות מכניות בפורום ציוד הקפי.

תציץ שם. יש שם תשובות הרבה יותר מפורטות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :):xyxthumbs:

פורסם

למה אתה חושב שאתה צריך מקלדת מכנית?

פורסם

טוב - תלוי למי. נוח? תלוי למי.

פורסם
  • מחבר

טוב - תלוי למי. נוח? תלוי למי.

איך אני אדע מה לגבי?

פורסם

מקלדת מכנית יותר טובה ונוחה ממקלדת ממברנה תמיד, כמו שלנהוג במכונית של 100K שקל יותר נוח וטוב ממכונית ב 20K שקל. השאלה היא האם אתה מוכן להוציא את הכסף (על המקלדת, לא על אוטו חדש).

אישית אני לא מבין איך מישהו יכול להשקיע במחשב אבל להקליד על חתיכת זבל מפלסטיק ב 50 שקל, אבל זה אני.

פורסם

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים