פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מסך:Nevidia Geforce GTX560Ti 1GB ספק כוח:Thelmatake 600W דיסק קשיח:1000GB תודה לעוזרים
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים היי orelht,לפיענוח של הודעת השגיאה במסך הכחול, דבר שיסייע להבין את סיבת התקלה ולעזור בפתרונה, תוכל להיעזר במדריך הבא:http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2011/04/28/blue-screen-errors.aspxליאור
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים מחבר זה כבר לא נותן לי את המסך הכחול הזה המשחקים נתקעים אחרי 10-15 דקות וכותבשהמשחק הפסיק להגיב
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזרהערכה גסה שלי, המצב שלך ממש לא טוב!יש לך מושג מה מקור הרעש? יעזור מאוד אם אתה זוכר איך הוא נשמע. לדעתי זה יכול להגיע במקרה הטוב מאיזה מאוורר דפוק ובמקרה הפחות טוב מה HDD שלך.לאיזה דרייבר עידכנת את הכ.מסך?זה שפירמטת לאחרונה לא אומר כל כך הרבה, יכול להיות שהתקנת איזו תוכנה שמתנגשת (או אפילו וירוס מבלי כוונה).
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים מחבר הרעש לא ממאוור או משהו זה מרמקולים עדכנתי את הכרטיס מסך מNevidia Drivers ל 306.97 זה הכי חדש
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים הרעש לא ממאוור או משהו זה מרמקולים עדכנתי את הכרטיס מסך מNevidia Drivers ל 306.97 זה הכי חדשנסה להשתמש בDriver Fusion בשביל להסיר את הדרייבר שלך לחלוטין+ להתקין אותו מההתחלה.אם זה לא עוזר אז אני ממליץ להתקין את הדרייבר הקודם שיצא לו, ואם לא אז לחזור חלילה עוד 2-3 פעמים על אותו התהליך כדי לוודא שזה לא בגלל הדרייבר הספציפי הזה.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר כבר ניסיתי עם זה ומחקתי ועשיתי ריסטרט ואז עדכנתי עוד פעם לא עזרוהחזרתי לעדכון שלפני וכמה לפני כי שאני מוריד עדכונים אני שומר את ההורדות אז ניסתי מלא ולא עזר
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים שמע, סיכוי נורא גדול שאחד הרכיבים שלך דפוק.נסה לשלול מה לא בסדר, תבדוק תחילה בדיקת מאמץ לכ.מסך ואחר כך למעבד בנפרד, אתה יכול להשתמש בתוכנות כמו AIDA64 או 3DMark 11 בשביל זה.ובקשר לזכרונות אני הייתי ממליץ לבדוק בעזרת memtest86+גם אם הרכיב עצמו לא תקול מבחינה חומרתית לפחות יהיה לך מושג מאיפה התקלה נגרמת.
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים מחבר בדקתי טמפרטורה ושום דבר לא מתחמם זה יכול לקרות לי 10-15 דקות ואז נגיד אני יוצאונכנס שוב אז אחרי 5 דקות נתקע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.