עבור לתוכן

שאלה|הוספת מאורר למחשב?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם 3 מאוררים אחד קידמי מכניס אוויר, אחד אחורי מוצאי,ואחד בחלק העליון מוצאי אוויר גם.

על המעבד יש לי כמו חוסם שאמור לחסום את האבק או משהו כזה בנוסף יש לי 2 מאוררים מובנים על הכרטיס מסך.

אחד על המעבד ואחד של הספק כוח.

אני בודק את הטפ' של המעבד בעזרה hwinfo זה לא אומר שיש בעיה של חום למעבד אבל אני לא יודע מה הטמפ של הכרטיס מסך ושאר הדברים.

השאלה שלי היא האם כדי לי להוסיף מאורר ואם להורד את החוסם הזה על המעבד?

http://www.*צונזר*/view/fnlm4m2dlmmw.jpg.htm

מעבד i 5 760

כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE

פורסם

תיאור המאווררים אצלך במארז הוא האידאלי והמומלץ, ולדעתי אם הם עובדים באופן תקין - אין שום צורך להוסיף עוד.

חוסם אבק על הגוף קירור של המעבד? נשמע לי תמוה. בטח שאין סיבה שיהיה אחד כזה, אבל ייתכן שמדובר במשהו אחר...? (תמונה תעזור)

והתמונה אינה תקינה. תעלה אותה דרך האתר (אפשרויות נוספת -> העלת קובץ).

פורסם
  • מחבר

תיאור המאווררים אצלך במארז הוא האידאלי והמומלץ, ולדעתי אם הם עובדים באופן תקין - אין שום צורך להוסיף עוד.

חוסם אבק על הגוף קירור של המעבד? נשמע לי תמוה. בטח שאין סיבה שיהיה אחד כזה, אבל ייתכן שמדובר במשהו אחר...? (תמונה תעזור)

והתמונה אינה תקינה. תעלה אותה דרך האתר (אפשרויות נוספת -> העלת קובץ).

תיקנתי את התמונה

פורסם

זה לא חוסם אלא מכוון את האוויר למאוורר של המעבד שיגיע מחוץ למארז

הוא עובד רק אם קירורים שהמאוורר שלהם עומד במקביל ללוח,לא לצד. אם המאוורר מקביל ללוח והטמפ' של המעבד תקינה תשאיר אותו

פורסם
  • מחבר

נ.ב

שאני משחק במשחקים כבדים המאורר האחורי מוצאי יותר אוויר ויותר חום והקיר שמאחורי המחשב גם מתחמם.

פורסם

מצויין - זו העבודה שלו.

פורסם

הוא לא אמור להוציא אוויר ממש חם. אם זה מה שהוא מוציא כנראה שגם הטמפ' בפנים לא קטנה. תמדוד אותה (מה הטמפ שיש במחשב)

פורסם

נשמע כמו בעיית משחה טרמית שהתייבשה ועכשיו היא סתם כספית

תפרק מאוורר מעבד, תוציא את המעבד החוצה ותנקה עם נייר את המשחה ותמרח חדשה

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הטמפ' ונירא לי שיש קצת בעית היתחממות של המעבד .

בדקתי את הטמפ' ששחקתי ב borderlands 2 .

נ.ב

המחשב נקי מאבק

פורסם

אכן נראה שיש בעיה. אני מעדיף שתבדוק גם עם REALTEMP.

פורסם

סדרות המעבדים של סוקט 1155 ואילך זתורת I3 ואילך אינם נוטים להתחמם כמו הסדרות שקודמות להם C2D וכדומה מסוקט 775

אבל בכל זאת צריך משחה חדשה.

אם זה לא עובד הבעיה היא בצ'יפ המדחום של הלוח שהוא משקר, קרה לי בעבר.

שהמחשב נקי מצוחצח ואין שום סיבה לכיבוי, נוגעים הגוף הקירור וזה לא חם ברמה של 80-90 מעלות אבל המחשב עדיין מןדיע על התחממות ומכבה את עצמו.

לנטרל את הגדרת התחממות בביוס והכל חוזר לעבוד כשורה, לא צריך להחליף לוח בשביל זה אלא אם כן אתה במסגרת האחריות

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי בעיה של כיבוי או נפילה של המחשב. אבל אני רציתי להיתעייץ פה האם בכל זאת כדי לקרר קצת את המחשב כי נירא לי שהוא חם.

ועוד משהו כדי לימרוח משחה גם על המעבדים של הכרטיס מסך? (יש לו 2 מאוררים+ צלעות קירור וצינורות נחושת)

פורסם

אתם רציניים?מה הקשר למשחה?

אם יוצא אוויר ממש חם אז פיזור החום מהמעבד ושאר הרכיבים החוצה מתבצע כמו שצריך.

יכול להיות שזה לא חם עד כדי כך. אם כן (ותעלה תמונה של realtemp) אז ישנה בעייה של התחממות רכיבים כתוצאה ממתח גבוה למשל.

פורסם

אתם רציניים?מה הקשר למשחה?

אם יוצא אוויר ממש חם אז פיזור החום מהמעבד ושאר הרכיבים החוצה מתבצע כמו שצריך.

יכול להיות שזה לא חם עד כדי כך. אם כן (ותעלה תמונה של realtemp) אז ישנה בעייה של התחממות רכיבים כתוצאה ממתח גבוה למשל.

זה. אבל כמעט

אם יוצא אוויר חם זה סימן שאין מספיק אוורור במארז. זה לא אומר כלום על מצב החומר קירור כי כמות החום שנפלטת נשארת אותו דבר בין אם החומר קירור טוב או לא, לכן בלי קשר לאוויר החם יש לבדוק אם החומר קירור תקין

פורסם
  • מחבר

נירא לי שיש בעיה המעבד מגיע ל 100 מעלות כמעט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים