עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

כדאי להזמין עכשיו. יש לו כתובת קבועה?

כנראה שלא, אני עוד צריך לברר, בינתיים מגשש לגבי קניה של נקסוס 4 או במקרה שלא יהיה זמין SGS3 I9305.

• תגובות 975
  • צפיות 120.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ביום רביעי פרסמו את המכשיר בואללה שופס ב2700 ש"ח - "קנה היום קבל מחר"

בגלל שאני כבר חם על המכשיר הזה לא הייתה לי סבלנות (לפחות מכרתי את האייפון ב1400 ש"ח) וביום חמישי על הבוקר כבר קיבלתי אותו. ללא ספק מכשיר מדהים!

פורסם

לא היה עדיף להזמין דרך שירות כמו buy2usa ב-2000 ש"ח בערך?

פורסם

בעע.. עם הגוגל האלה, לא יכולים לתת הערכה (3 שבועות) פחות גסה, עושה לי בעיות בתיאום :/

מה שכן אני רואה אנשים שקיבלו בפחות משבוע.

פורסם

לא היה עדיף להזמין דרך שירות כמו buy2usa ב-2000 ש"ח בערך?

בדיעבד היה עדיף, אבל כשראיתי את המודעה בואללה שופס.....

:jump: :jump: :jump: :jump:

פורסם

עזוב אותם ופשוט תתחדש :)

פורסם

זה בטח כתוב איפשהו בין השורות, אבל באמת שאין לי כח לעבור על 50 עמודים.

בהנחה שמישהו עם כתובת בארה"ב מביא לי את הטלפון איך הוא יכול לחמוק ממס? (מספיק להוציא את המכשיר מכל הקרטונים והאריזות וללכת איתו בכיס?)

פורסם

לא תמיד, לפעמים בודקים איזה סים יש למכשיר...

פורסם

ובאמת קשה להביא סים מהארץ?

פורסם

שחזרתי לארץ באתי עם מספר מכשירים... אחד עם סים אמריקאי שניים עם ישראלי ואחד בלי כלום... כמעט הרגו אותי בגלל זה שאין לו כלום, והצלחתי לשכנע אותם שהאמריקאי משמש אותי לעסקים בחו"ל והישראלי לארץ... בסוף אמרתי להם שהמכיר הרביעי (בלי סים) הוא של אחי שקנה אותו בארץ ורק רצה לשלוח אותו לתיקון, הוא רצה להביא אותו בלי סים שלא יעשו לו בעיות עם האחריות...

פורסם

כי הגעת עם כמה מכשירים, חכמולוג.

פורסם

ועדיין עברתי...

פורסם

עשיתי עכשיו הזמנה לנקסוס 4, אבל קראתי באיזשהו מקום שניתן להוסיף הערה להזמנה, לא הצלחתי למצוא את האפשרות. רציתי להשאיר בהערה בקשה לתת את החבילה לחבר שלי בכתובת (השם המלא שלו וכו')

כרגע הפרטים בהזמנה (שכבר בוצעה) הם השם המלא שלי עם כתובת של החבר בארה"ב, האם אני בבעיה ?

פורסם

תתאם את זה מול DHL (בארה"ב) כשהמכשיר יצא

בכל מקרה לא אמורה להיות בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים