פורסם 2013 בפברואר 912 שנים כדאי להזמין עכשיו. יש לו כתובת קבועה?כנראה שלא, אני עוד צריך לברר, בינתיים מגשש לגבי קניה של נקסוס 4 או במקרה שלא יהיה זמין SGS3 I9305.
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים ביום רביעי פרסמו את המכשיר בואללה שופס ב2700 ש"ח - "קנה היום קבל מחר"בגלל שאני כבר חם על המכשיר הזה לא הייתה לי סבלנות (לפחות מכרתי את האייפון ב1400 ש"ח) וביום חמישי על הבוקר כבר קיבלתי אותו. ללא ספק מכשיר מדהים!
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים בעע.. עם הגוגל האלה, לא יכולים לתת הערכה (3 שבועות) פחות גסה, עושה לי בעיות בתיאום מה שכן אני רואה אנשים שקיבלו בפחות משבוע.
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים לא היה עדיף להזמין דרך שירות כמו buy2usa ב-2000 ש"ח בערך? בדיעבד היה עדיף, אבל כשראיתי את המודעה בואללה שופס..... :jump: :jump:
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים זה בטח כתוב איפשהו בין השורות, אבל באמת שאין לי כח לעבור על 50 עמודים.בהנחה שמישהו עם כתובת בארה"ב מביא לי את הטלפון איך הוא יכול לחמוק ממס? (מספיק להוציא את המכשיר מכל הקרטונים והאריזות וללכת איתו בכיס?)
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים שחזרתי לארץ באתי עם מספר מכשירים... אחד עם סים אמריקאי שניים עם ישראלי ואחד בלי כלום... כמעט הרגו אותי בגלל זה שאין לו כלום, והצלחתי לשכנע אותם שהאמריקאי משמש אותי לעסקים בחו"ל והישראלי לארץ... בסוף אמרתי להם שהמכיר הרביעי (בלי סים) הוא של אחי שקנה אותו בארץ ורק רצה לשלוח אותו לתיקון, הוא רצה להביא אותו בלי סים שלא יעשו לו בעיות עם האחריות...
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים עשיתי עכשיו הזמנה לנקסוס 4, אבל קראתי באיזשהו מקום שניתן להוסיף הערה להזמנה, לא הצלחתי למצוא את האפשרות. רציתי להשאיר בהערה בקשה לתת את החבילה לחבר שלי בכתובת (השם המלא שלו וכו')כרגע הפרטים בהזמנה (שכבר בוצעה) הם השם המלא שלי עם כתובת של החבר בארה"ב, האם אני בבעיה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.