פורסם 2013 בינואר 2912 שנים מישהו שהזמין יודע להגיד מחיר סופי בוודאות של ה16GB?ראיתי שמישהו רשם פה 2100 שקל.ממישהו אחר שמעתי על 1900 שקל.מדובר על מחיר המכשיר + מיסים + שירות שילוח של buy2usa.אשמח להצליב עוד מידע בנושא.תודה.
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים מן הסתם משתנה בעקבות שער הדולר ועמלות המרה/עמלות שקר כלשהו שחברת האשראי לוקחת לךלי זה יצא בסביבות ה2,050 אבל היתה הנחה של כמה דולרים בBUY2USAמצד שני הדולר ירד אז תגיע בערך לאותו מחיר
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים בני אביהם.נתנו לי לחכות עד עכשיו, סוף 9 שבועות מההזמנה, בשביל לכתוב לי "בוטל לבקשת הלקוח".למדתם פה שיעור חשוב. לא להזמין כלום מגוגל.דרך אגב, מכשיר אחר באיזור ה2000 ש"ח, עם מסך עד 4.5 אינץ', מה ממליצים? HTC ONE S?
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים בני אביהם.נתנו לי לחכות עד עכשיו, סוף 9 שבועות מההזמנה, בשביל לכתוב לי "בוטל לבקשת הלקוח".למדתם פה שיעור חשוב. לא להזמין כלום מגוגל.דרך אגב, מכשיר אחר באיזור ה2000 ש"ח, עם מסך עד 4.5 אינץ', מה ממליצים? HTC ONE S?ואוו. ואוו. איזה זין.הגשת באמת בקשת ביטול? נראה לי נסה לדבר איתם בטלפון... בטח עכשיו שהמלאי שלהם חזר...
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2-4928.phpמשהו שמוכרים בארץ?הדבר המטריף הוא שהמכשיר חזר למלאי אתמול כנראה, ואני קורא שאנשים שהזמינו אתמול המכשיר כבר נשלח.סתם הייתי בהמתנה חודשיים.
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים תזמין שוב, עכשיו כנראה תקבל מהר יותר.ה-Xiaomi לא להיט לדעתי אחרי הביקורת וידאו שראיתי עליו, במחיר הנ"ל עדיף נקסוס.
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים אני יכל לקנות את הנקסוס בארץ ב2380 ש"ח (אני יכל לקזז מע"מ מעלות המכשיר).. שווה? או שעדיף להזמין מחו"ל? באותה מידה אני יכל לקזז מע"מ על SGS3 ועל כל מכשיר סלולרי בארץ.. ההתלבטות שלי היא שאם אני אעשה את זה אני לא אוכל לקזז את המע"מ מעוד טלפון (אני לא רוצה להסתבך עם מס הכנסה)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.