עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מתי יהיה צפי לרכישה (אם בכלל)? אני מחכה כבר הרבה זמן לקנות אותו ואין מלאי.. ד"א איזה מגן הכי מומלץ, הנילקין או הרירט?

• תגובות 975
  • צפיות 120.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל כבר בניתי על המכשיר הזה. נראה לי מוגזם ולא הגיוני להשקיע בסמארטפון שעולה יותר מ- 1500 ש"ח לחתיכה.

זה כמו שתגיד שנראה לך מוגזם ולא הגיוני להשקיע ברכב שעולה יותר מ60.000 ש"ח... אם אתה צריך אז אין מה לעשות, זה המחיר. עד למכשיר הזה, שהוא בהחלט חריג וככל הנראה גם ימשיך להיות כזה שכן לא צפויה ירידת מחירים לרמה הזאת, אם היית צריך סמארטפון ברמה (אני מדגיש צריך לא רוצה) אז צריך להשקיע את הכסף.

פורסם

זה כמו שתגיד שנראה לך מוגזם ולא הגיוני להשקיע ברכב שעולה יותר מ60.000 ש"ח... אם אתה צריך אז אין מה לעשות, זה המחיר. עד למכשיר הזה, שהוא בהחלט חריג וככל הנראה גם ימשיך להיות כזה שכן לא צפויה ירידת מחירים לרמה הזאת, אם היית צריך סמארטפון ברמה (אני מדגיש צריך לא רוצה) אז צריך להשקיע את הכסף.

אתה צודק. אם באמת הייתי זקוק למכשיר כזה הייתי מחליף את הנוקיה המיושן ומשלם 2000+ וקונה את אחד מהסמארטפונים. כרגע זה לא המצב, וסתם מדובר בפינוק. רוב העדר קונה סמארטפונים יקרים גם ללא צורך מיוחד.

כרגע נראה לי לא ריאלי/ציונאלי/הגיוני איך שלא תקרא לזה להסחב בכיס עם מכשיר ששוויו בארץ 4000 ש"ח AKA (אייפון 5).

פורסם

ונקסוס 7 (הפעם סלולרי) בדצמבר

פורסם

Chromebook 12 תוצרת Asus בדצמבר ;D

פורסם

לא, זה לא יאמן שהזמנתי לפני 8 שבועות, אני עדיין בפנדינג, וכבר אפשר לקנות אותו במיידי בארץ:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839030

אמנם איזה 900 ש"ח יותר אבל כבר נמאס לי.

פורסם

מתי הזמנת ומה היה הestimated time of delivary שלך?

פורסם

זה כבר באמת נהיה קטע דפוק...

למזלי עדיין לא הזמנתי, אבל אני בטוח לא הולך להזמין במחיר של LG החוצפנים. אני לא מבין איך גוגל לא נותנת להם בראש על זה.

פורסם

הזמנתי ב28 לנובמבר. אמרו לי 8-9 שבועות אבל אם הייתי יודע שבאמת הם יקחו 9 שבועות לא הייתי מזמין.

גם ניסיתי לבטל כמה פעמים אבל "אי אפשר". ההזמנה יצאה ביום שהזמנתי. עלק.

פורסם

חבל שאי אפשר לארגן חרם צרכנים על הסמארטפונים (כמו שעשו על הקוטג').

פורסם

לא צריך חרם, זה לא מוצר צריכה ויש תחרות בריאה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חזר למלאי בגוגל פליי בגרמניה, משלוח תוך שבוע-שבועיים.

בגוגל פליי ארה"ב הסטטוס השתנה ל"לא במלאי באופן זמני", כאשר השמועות הן שמחר הוא חוזר למלאי.

http://www.droid-life.com/2013/01/28/nexus-4-changes-to-temporarily-out-of-stock-in-google-play-store-return-imminent/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים