פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים איזה דברים קטנים אם אפשר לשאול?נגיד שהכל "פשוט עובד" כבר כמה פעמים נתקלתי באפליקציות שפשוט לא תומכות עדיין בנקסוס.והמקלדת של האייפון, היא פשוט כ"כ טובה!ואיך אפשר שלא, האייפון (זה כבר טעם אישי) פשוט נראה יותר טוב.אני חייב אבל לומר שאנדרואיד 4.2 היא מערכת מדהימה, אנדרואיד עשתה דרך רבה, אבל עדיין רמת הליטוש שלה אם אפשר לקרוא לזה ככה לעומת iOS עוד לא שם. פה ושם חווים לאגים קטנים, לא משהו רציני, שולי מאוד אבל עדיין...
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מסכים לביקורת שהעלית, אבל לדעתי היא מתגמדת לעומת היתרון הפונקציונלי של האנדרואיד לעומת IOS, יש הרגשה כאילו אפשר לעשות פשוט הרבה יותר דברים.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים אני כרגע במילואים ויש איתי פאנבוי עצבני של אפל. מנהל חנות של idigital.הוא כל כך מתעב את אנדרואיד אבל ברגע שהוא שיחק עם הנקסוס 4 שלי הוא פשוט הוריד את הכובע והודה שאנדרואיד כבר ממש בשלה.הוא אפילו מתחיל לשאול למה אפל לא מיישמים חלק מהפיצ'רים באייפון.הוא ניסה את המקלדת של swiftkey. לא רואה את המקלדת הפשוטה של האייפון ממטר.
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים Micro sd אפשר להוסיף לנקסוס 4?, כלומר עוד זיכרון...והאם יש אחריות בין לאומית כלשהיא על המכשיר?יש לי פשוט אופציה להביא את המכשיר מקנדה , ורציתי לדעת אם זה משתלם
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים יש לי פשוט אופציה להביא את המכשיר מקנדה , ורציתי לדעת אם זה משתלםתוכל להרחיב על האופציה הקנדית ?גם שם צריך לחכות 6-7 שבועות ?
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים תוכל להרחיב על האופציה הקנדית ?גם שם צריך לחכות 6-7 שבועות ?קרוב משפחה שמגיע עוד כמה שבועות וטען שיש כמה מכשירים עוד
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים אחריות בינלאומית יש,יש חברה כלשהי שמכבדת את האחריות בארץ,רק ששכחתי איך קוראים לה. אני בטוח שגיגול של "נקסוס 7 אחריות" יניב את התוצאות הרצויות.MICRO SD אפשר רק אם אתה ממשתמש בUSB OTG שלך,כלומר,BUILT IN אין.
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים חבל שהמכשיר לא שומר על מחירו מחו"ל גם בארץ כמו הנקסוס 7. עצוב לראות שיש פה אנשים שמוכרים אותו בכפול ויקר יותר מגלקסי 3 (תציצו בלוחות בIANDROID), כשבפועל הוא יותר זול (ושלא ימכרו לי לוקשים של היצע- וביקוש).אני מניח שאני אמתין עד להזדמנות שמישהו יחזור מארה"ב ויוכל להביא לי אותו (הכי קרוב זה פסח :-X עד אז יהיו מכשירים טובים יותר).
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים זה לא לוקשים. ככה עובד השוק, ואין סיבה שזה יהיה שונה עם הnexus 4. אם לא היו אנשים שמוכנים לקנות במחיר גבוה, המחירים היו יורדים.
פורסם 2012 בדצמבר 2912 שנים הוא כפר סבאי במקרה?יש סיכוי טוב.אגב, במחיר של הנקסוס במקרה של תקלה עדיין משתלם לקנות חדש.
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים בשעה טובה ומוצלחת, סוף סוף, אחרי שהזמנתי ב28/11 - הנקסוס בדרך אליי.עכשיו שאלה שאלתית משהו: עד עכשיו היה לי מכשיר לא-טאץ' ודי עמיד(נוקיה e71). האם צריך/כדאי/מיותר קייס הגנה כלשהו? ואם כן, איזה? ראיתי גם שיש כל מיני מדבקות, אבל זה נראה לי ממש כוסות רוח למת - בספק שזה יעזור במקרה של נפילה כזו או אחרת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.