פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים אי אפשר לקנות עם PP, צריך אשראיהמכשיר לא נתקע אז אין צורך לנתק את הסוללה, אבל אני מניח שלחיצה ארוכה על הPOWER תעשה את העבודה.המכשיר מהיר מאוד, מרגיש די איכותיאיכות הקול טובה אבל המסך קצת דהוימצלמה סבירה
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים איז מכשיר היה לך לפני הנקסוס 4? תוכל להשוות אליו את הנקסוס בפרמטרים שונים?אישית מעניין אותי איך המסך, המצלמה והשמע. הכפתורים הוירטואלים מתנהגים בצורה נורמאלית? יש נורת חיווי התראות? זה משהו שאני מאוד אוהב ב-DHD שלי.אני בלאוו וכי מתכנן להתקין עליו כשיצא MIUI.ומכשיר נתקע תמיד (אומנם זה לא שכיח, אבל אי אפשר להתעלם מזה), זה משהו שקורה ואני רק רוצה לדעת איך "פותרים" מצב שכזה במכשיר הנ"ל שגם ככה לא עמוס יותר מדי בכפתורים.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים לפני זה הייתי עם הגלקסי נקסוסהוא כנראה מתעלה עליו בכל פרמטר...יש נורת חיוויהמכשיר לא נתקע לי, אבל הם בטח תכננו משהו למקרה שכן יתקעזה הרי לא המכשיר הראשון בלי סוללה נשלפת
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים גם אצלי המכשיר לא נתקע (וגם לא מגמגם לרגע). פשוט תענוג צרוף.המכשיר מרגיש איכותי מאוד ביד (אם כי מעט חלקלק), גודל מצוין, מסך טוב מאוד.איכות הסאונד דרך אזניות טובה יותר מהאייפון 3G שהיה לי, הספיקר חזק ודי איכותי (מעט צורם בווליום הגבוה ביותר).הספיקר נמצא בגב המכשיר מה שמפריע לשמע כשהמכשיר מונח על משטח לא ישר כמו מיטה. על שולחן נשמע טוב יותר בגלל קיעור קל בגב המכשיר.היו תלונות ב-XDA על רגישות הטאץ'. לא משנה כמה ניסיתי לגעת ברכות במסך, המסך קלט את הנגיעה.למסך אין קצוות, התנועה מחליקה מהמסך החוצה ומסייעת לבצע תנועות swipe בלי להיתקע.המצלמה טובה בסביבה מוארת, בתנאים קשים יותר - הרבה פחות.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים בטח תשמחו לשמוע שהנקסוס 4 זכה בבחירת העורך של המגזין what hifi וגבר בין היתר על האייפון 5 וה-SG3
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים וואי, תודה. כי לא יכולתי לעשות את זה לבד.אני יודע למה ביקשתי תמונות מהם,רק ככה אני יכול להיות בטוח שהם לא שיחקו עם ההגדרות כדי לקבל תמונה טובה יותר,שהם יעלו אותה בגודל מלא (ולא ממוזער כמו ברוב האתרים),ושהם יצלמו משהו נורמלי ולא משהו אומנותי חרטא כלשהו.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים הקניה בפליי סטור מותנית בחיבור של אשראי או שאפשר לבצע הזמנה עם PP? אני פשוט אנטי קניית אפליקציות (אל דאגה, ויתרתי עם הפיראטיות מזמן) באשראי ומעדיף קניה מאובטחת דרך PP. אגב, הזמנת את 16GB? ספר קצת על החווית שימוש וכאלה (PRO VS CONS). מה אתה עושה לדוגמה אם המכשיר נתקע לך? איך אתה "מנתק את הסוללה" וכאלה? (משהו שקורה לי לפעמים ב-DHD) מה ההבדל בין קניה דרך PP וקניה דרך גוגל וואלט?
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים חברים תיתנו בבקשה סקירה קצרה על המכשיר, זמני סוללה, איכות תמונה, איכות מכשיר, איכות מסך ששמעתי שבעייתית קצת..
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים האיכות סאונד בווידאו לא כל כך ברורה עם נקסוס 4 .. שמעתי ביוטיוב כמה סרטונים , שומעים גרוע ...ואם זה ככה אז זה חסרון עצום !*ואני מדבר על שמע שלאחר הצילום ווידאו ..
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים אחרי משהו כמו שבועיים עם הנקסוס 4, אני חייב לומר שהמכשיר מצויין, עד עכשיו לא היה שום לאג או תקיעה, כל המשחקים רצים חלק, המסך נראה נהדר, רמקול קדמי ואחורי חזקים (אחורי לא איכותי במיוחד), המכשיר עצמו נראה מעולה, המצלמה ממוצעת+ יותר טובה מאייפון 4 אבל.אבל. הגעתי למסקנה שאנדרואיד, פשוט לא בשבילי, אני משתמש iOS מכור (4 שנים של שימוש בiOS, קשה להיפרד), אני פשוט מתגעגע לדברים הקטנים שהיו בiOS.אם מישהו מחפש להחליף אייפון 5 על נקסוס 4, צרו איתי קשר.
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים הקניה מתחילה להיות כבר לא רלוונטית. עד שיגיע המכשיר כבר יצא משהו יותר טוב.לא יאמן שגוגל מתנהלים ככה. פשוט bad business.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.