פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים היי,תוך כדיי עבודה (לא בהכרח משחק, יכול להיות סתם שיטוט באינטרנט) המחשב שלי נכבה בפתאומיות, ונדלק אוטומטית רק לאחר 10-15 דקות.הספק שלי הוא CORSAIR CX430, ייתכן שהוא לא מספיק בשביל להחזיר את המערכת שלי?המערכת היא:6850HDI5 2500KWD 1TB Blackלא נראה לי שזה התחממות, כבר בדקתי טמפרטורות והכל נראה סטנדרטי,הקירור של המעבר הוא ninja (לא זוכר אם 2 או 3)המארז הוא FD R3תודה מראש!עדכון: ראיתי שהכ. מסך דורש 500W.זאת כנראה הבעיה...
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים אני לא הייתי קובע באופן חד משמעי שמדובר בספק. כן, יכול להיות מאוד שהוא הגורם - אבל לא בהכרח.430W של קרוסאיר אמור לסחוב את המפרט, בטח שלא במצב מאמץ מלא - כמו שאתה מתאר.
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים מחבר אז כנראה שהת'ראד הזה משנה כיוון,אני מחפש ספק כוח טוב שיחזיק לי את המפרט הזה כשאני כנראה ארצה להרחיב אותו לעוד כרטיס מסך.
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים נראה כמו ספק אבל ממש לא בטוח. הוא אמור להספיק - כשיצרן של כרטיס מסך כותב 500W הוא מביא בחשבון שיש ספקים פחות טובים. אם הבעיה בו זה רק אם הוא לא תקין ולא כי הוא 430Wתחפש קבלים מנופחים בלוח ובספקתבדוק את החיבור של החשמל למחשב - כבל חשמל דפוק יכול לעשות דברים כאלה, כנל מפצלים, מגיני ברקים, השקע בבית או הלוח חשמל - בכולם יכול להיות חיבור דפוקתחליף ספק ממחשב אחר אם יש לךתעלה מערכת הפעלה מ USB או CD ותנסה לעבוד ממנה - תראה אם נופל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.