עבור לתוכן

יש לי כרטיס מסך HD7850 2GB ואני לא בטוח ש- OC יעזור לי וישפר את הביצועים

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי מחשב חדש לפני שלושה ימים ויש לו מעבד G640, זכרונות 8 GB וכרטיס מסך Sapphire HD7850 2GB. לפי מה שהבנתי, הכרטיס הזה מעולה ל- OC וגם לפי מה שקראתי, OC לכרטיס מסך נעשה על ידי תוכנה ולא מה- Bios ולכן זה לא אמור להיות כל כך קשה. הבעיה שלי היא שיש לי את המעבד G640 שכבר עכשיו אני יודע שהוא מגביל אותי קצת בביצועים ואני לא בטוח שה - Overclock יעזור במשהו בגלל המעבד, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד אם למרות המעבד, ה- OC כן ישפר את הביצועים? יש לי ספק כוח Seasonic 430 ומארז Luxo X10 עם 3 מאווררים.

תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

אתה זקוק לשיפור ביצועים? יש לך משחק שמקרטע?

פורסם
  • מחבר

Battlefield 3, אני משחק על High עכשיו ויש מפה מסויימת שהוא מקרטע בה(שזאת המפה שאני משחק בה הכי הרבה ;D ) ויש בית שאני נכנס אליו וה FPS ישר צונח ל 20-30, גם כשיש נגיד 3 אוייבים עומדים אחד ליד השני ואני מסתכל עליהם, המשחק יורד ל- 20 FPS ונתקע הרבה. אז בינתיים רק בשביל BF 3, האמת לא יודע אם זה כזה דחוף

פורסם

OC אמור לשפר את הביצועים, פשוט תעשה ותשווה למצב לפני.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא רוצה שאני יעשה OC, יילך לי האחריות ואז בסוף זה לא יעשה כלום. אתה יכול להגיד לי בטוח אם זה ישפר או לא? או שזה תלוי מאוד ואי אפשר להיות בטוחים בזה...

פורסם

למה שתלך האחריות? זה אפילו נתמך רשמית ע"י הדרייבר של היצרנית...

פורסם

OC לכרטיס מסך לא ממש יעזור לך.

כי לשחק BF3 במולטי על HIGH ועוד עם מעבד G640 זה מאוד שאפתני אבל מצטער זה קצת קשה למחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

אח שלי עם מעבד Phemon 965 וכרטיס מסך Sapphire HD 6850 והוא משחק BF 3 חלק על High אז חשבתי שגם המחשב שלי יצליח...

עוד מישהו יודע אם זה ישפיע או לא ?

פורסם

אני עם PHENOM 955 וHD 5850 והמשחק מקרטע על HIGH

פורסם

רזולוציות שונות? אתה מפעיל AA?

פורסם

1680x1050,בלי AA והFXAA על LOW.

פורסם

עם ה-GTX570 שלי יחד עם G620 לא היית את הבעיה הזאת (1920x1200).

פורסם

אולי שדרוג מעבד יעזור,אבל אני לא ממש רואה סיבה לשדרג מעבד כשהHASWELL בפתח וצריך לשדרג כרטיס מסך אם כבר(והתקציב לא מספיק גבוהה בשביל אחד שמאפשר OC)

פורסם
  • מחבר

אני על 1680 על 1050 בלי AA, ולא הבנתי כל כך את כל מה שאמרתם... בקיצור לעשות OC לכרטיס או לא? מצטער אני פשוט לא מבין בזה כל כך חחח

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור? :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים