עבור לתוכן

שדרוג לוח אם וזיכרון פנימי

Featured Replies

פורסם

שלום!

המפרט שלי הוא:

pentium 4 1700

לוח אם ga-8smml sis 650 chipset

כ. מסך gf 4 ti 4200 128 mb

זכרון פנימי 256 sdram ()

דיסק קשיח 40GB.

יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי, ובגלל שהתחלתי לשחק במשחקים שדורשים יותר רציתי לשדרג אותו, לא לביצועים מקסימלים, אך לביצועים טובים. התקציב שלי: 1000 ש"ח. לפי מה שהבנתי עד כה הזיכרון והלוח אם שלי נחשבים דפוקים לגמרי (כל אחד בפני עצמו, וגם הלוח אם לא מאפשר החלפת סוג זיכרון לאחד טוב כמו DDR או RDRAM), ועם הכרטיס מסך אפשר עוד להחזיק מעמד. אז בעדיפות ראשונה (לפי זה) זה החלפת זיכרון פנימי ולוח. כמו כן, הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה זה בדיוק אוברקלוקינג ואיך בדיוק עושים זאת, כי לפי מה שהבנתי מקריאת הודעות בפורום זה גם משפר ביצועים. אני רוצה שדרוג שיחזיק מעמד לזמן הקרוב (שנה).

אשמח לכל עצה!

תודה.

פורסם

שידרוג מומלץ:

אחד מהלוחות הבאים: ABIT IS7-E/Gigabyte GA-8IPE1000L/MSI 865PE Neo2-S/Albatron PX865PE Pro

זכרונות: 2 סטיקים של 256MB כ"א.

סה"כ: 1,050-1,100 ש"ח.

פורסם

המעבד הזה לא יפעל על אף אחד מהלוחות האלו.

כל לוח שתומך ב 800 מה"ז לא תומך בויליאמט.

פורסם

You could add a Celeron 2400 for around 400 nis.

But in that case you could also get a complete AMD system for around 1400 nis with an 2500+ Barton which will be much better.

פורסם

אתה בטוח ש1.7 זה ויליאמט? יוצרו גם מעבדים מבוססי 478 פינים במהירות זו.

פורסם

There are Williamette for socket 478 aswell, 1.7 only has a Willi version.

פורסם

אין קשר.

כל מעבדי ה1.7 שנמכרו הן בעלי ליבת וילמייט.

אני זוכר שתום הזכיר לוח שיכול לעבוד עם ליבת הוילמייט בגלל שהוא יכול לתת מתח של 1.75 וולט... אני חושב שזה היה הP4P800 אבל אל תתפוס אותי במילה.

פורסם

כל הלוחות האלו תומכים ב 1.75V, אבל הם פשוט לא תומכים בויליאמט.

לא כי הם לא יכולים, פשוט כדי לחסוך כמה סנטים על כל לוח.

פורסם
  • מחבר

תשמעו לא הבנתי הרבה מכל הוויכוח הזה, אך האם המעבד היחסית ישן שלי יוכל לנצל את היכולת של הלוח והזיכרון החדשים או שגם הוא יצטרך שדרוג?

פורסם

הוא לא יפעל בכלל על לוחות כאלו, אין מה לדבר על לנצל.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת, אין שום לוח+זיכרון חדש וטוב יותר משלי שיתאים למעבד שלי וייתן לי שיפור בביצועי משחקים?

פורסם

יש, אבל לא ממש משתלם.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני יכול בתקציב של 2000 ש"ח לשדרג זיכרון, לוח ומעבד, אבל לפני זה אני רוצה להבהיר כמה דברים:

1. האם משתלם לי לשדרג היום את שלושת אלו או שכדאי לחכות מסיבות של ירידת מחירים דרסטית או אחרות?

2. האם המחשב שלי באמת צריך שדרוג כרגע או שהוא יכול לסחוב עוד איזה חצי שנה, כלומר, איך הוא נחשב טוב גרוע בינוני?

3. האם סוג זה של שדרוג ישיג את מטרותי באופן טוב (להזכירכם: מטרתי היא שיפור ביצועים במשחקי מחשב)?

תודה.

פורסם

הבעיה העיקרית כרגה היא זיכרון ה SDR, הבעיה היא שגם אם תחליף לוח וזיכרון המעבד עדיין ישאיר את המחשב די חלש.

שידרוג מומלץ בהחלט אם אתה משתמש במחשב למשחקים, בשביל אינטרנט ולכתוב עבודות ב word זה לא משנה הרבה.

P4 2.6C ~ 1100nis

i865PE board ~650nis

512MB DDR400 ~ 500nis

----------------------------------

2250

אתה יכול גם ללכת על מערכת עם AMD AthlonXP 2500 ולוח NF2, זה יחסוך איזה 6000 שקל עם פגיעה מינימלית בביצועים.

פורסם
  • מחבר

הבעיה העיקרית כרגה היא זיכרון ה SDR, הבעיה היא שגם אם תחליף לוח וזיכרון המעבד עדיין ישאיר את המחשב די חלש.

שידרוג מומלץ בהחלט אם אתה משתמש במחשב למשחקים, בשביל אינטרנט ולכתוב עבודות ב word זה לא משנה הרבה.

P4 2.6C ~ 1100nis

i865PE board ~650nis

512MB DDR400 ~ 500nis

----------------------------------

2250

אתה יכול גם ללכת על מערכת עם AMD AthlonXP 2500 ולוח NF2, זה יחסוך איזה 6000 שקל עם פגיעה מינימלית בביצועים.

מה זאת אומרת יחסוך 6000 ש"ח, אני משלם רק 2250, לא?

ואתה יכול לתת פירוט מלא לגבי הרכיבים, יצרן צ'יפסט והכל, כדי שאני אדע מה לבקש מהספק?

וגם כן אתה יכול לענות על השאלה האם השדרוג כדאי עכשיו או שכדאי לחכות?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים