פורסם 2004 בינואר 2221 שנים שהיא מחוברת למטה כרגיל, אז חצי מארז מואר, והחצי השני מעל הכרטיס מסך חשוך יחסית זה מארז מידי טאוור רגיל לא פול טאוור ולא כלום... בכל מקרה לשים אותה בחלק הימני אני לא יכול בגלל שזה רחוק ממפרץ הPCI והחוט לא מגיע שאני שם אותה למעלה (אחרי מאמצים רבים) הספק מסתיר את רוב האור ושוב זה הולך לאיבוד שאני שם אותה בצד שמאל רואים ממש קצת מואר ממש ממש קצת וכל החלק הימיני לא מואר בגרוש.. שמתי אותה באמצע, במקביל לכרטיס מסך ראו הכל ממש מואר ויפה בטירוף אבל זה סניוור לי את העין וזה מעצבן מאוד חח מה אתם ממליצים לי לעשות הרבה ברירות לא השארתי..
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים אח שלי יש שתי אפשרויות:אלכסון ככה זה מאיר גם למאלה גם למטה גם ימין גם שמאלאפשרות שניה זה לקנות עוד קתודה ואז בכלל אין ביכוי שיהיה בעיה
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מחבר אלכסון זה אסון.. יש לי תראומה משיעור זהירות בדרכים של כיתה דלא עושה מאז שומדבר באלכסון..סתם עכשיו ברצינות, זה לא פותר לי כלום זה כמו לשים את הקטודה באמצע, זה עדיין מסנוור אותיולקנות עוד קטודה, חשבתי על זהוזה מאודדדדדדדד זול כי יש לי אדפטר שמתאים ל2.. ולקנות קטודה בלי אדפטר נדמה לי זה 40 שקל.. =]כנראה שאני ילך על האופציה הזאת שיהיה לי עוד משהו להזמין, כי לשלם 40 משלוח על חלק שעולה 40 שקל זה מבאס...
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים חוץ מזה מה זה הקטע המפגר הזה "מסנבר אותי..." כאילו מה הקטע אף אחד לא אמר לך לשבת כל ביום ולהסתקל על המארז...יענו תשים שם וזהו מה הקטע הזה כאילו אתה כל היום יושב וצופה בזה כמו שהיה אחד בפורום שכתב שהקתודה עושה להורים שלו כאב עיניים
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מחבר אידיוט.....המארז ליד המסך על השולחןשאני מסתכל על המסך בצד אני רואה גם את המארז....חוצמזה מה הבעיות שךבא לי, ולהורים של אותו ילדלשבת 24 שעות מול המארז ולהסתכל עליומפריע לך???
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים חוץ מזה מה זה הקטע המפגר הזה "מסנבר אותי..." כאילו מה הקטע אף אחד לא אמר לך לשבת כל ביום ולהסתקל על המארז... יענו תשים שם וזהו מה הקטע הזה כאילו אתה כל היום יושב וצופה בזה כמו שהיה אחד בפורום שכתב שהקתודה עושה להורים שלו כאב עיניים אז למה עושים מודינג למארז? כדי לבהות בתקרה?
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים אז למה עושים מודינג למארז? כדי לבהות בתקרה? אני לא רוצה לעשות SPAM אבל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים סאב מן, את הפאדיחה שלך כבר עשית, תרשה לי לתת לך ביטוי שאני מקווה שתפנים אותו:סייג לחוכמה שתיקה.(אני חייב- LOL ;D)עריכה:שכחתי שרציתי לענות על השאלה, אצלי יש מארז מידי וקתודה כחולה, המיקום הכי טוב ש*אני מצאתי* היה בתחתית המארז, באלכסון.כל שאר המיקומים גם מסרבלים לי תמארז ולא מאירים בצורה יותר טובה.
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים אתה יכול לשים אותה באלכסון ואז לכסות חלק ממנה עם נייר כסף כך שאתה "מכוון" את האור של הקטודה כלפי הלוח אם ( כמו האפקט שיש בפנס שהוא מרכז את האור ע"י הרפלקטור (אני חושב שקוראים לזה ככה)) ואז אתה לא תסתנוור ורוב האור יהיה מכוון לתוך המארז ולא כול החדר שלך יהיה עם אור קטודי ככה אני עשיתי וזה ממש עוזר
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מחבר אוקי אז עשיתי בזריזות מה ש amisha הציעוהצליח לי לא רע בכלל!!מחר אני ישב וינסה להשקיע על זה עוד טיפה שיראה יותר טוב חחחתודה לכולם, ובמיוחד ל Ghosthunter ו sub_man שבלעדיהם הייתי נשאר עם הקטודה באמצע מסנוורת אותידרך אגב, הקטודה שלי על סף פירוקזה קטודה שקיבלתי חינם עם המארז וכמובן אין אחריות עליהשתי הצדדים שלה מתנתקים, הזכוכית נשברת, והקצוות של הקטודה עושות המון בעיותאבל בנתיים כל זה הסתדר עם קצת איזולירבנד, זמני.. כמו שאמרתי בהזמנה הבאה שלי אני יחליף לקטודה של קולר מאסטר, או משהו..
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מחבר לא הבנתי בדיוק איפה היא ממוקמת אצלךאם אתה מרוצה מהמיקום הזה, בבקשה תפרט קצת יותרתודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.