עבור לתוכן

מיקום של קטודה

Featured Replies

פורסם

שהיא מחוברת למטה כרגיל, אז חצי מארז מואר, והחצי השני מעל הכרטיס מסך חשוך יחסית

זה מארז מידי טאוור רגיל לא פול טאוור ולא כלום...

בכל מקרה לשים אותה בחלק הימני אני לא יכול בגלל שזה רחוק ממפרץ הPCI והחוט לא מגיע

שאני שם אותה למעלה (אחרי מאמצים רבים) הספק מסתיר את רוב האור ושוב זה הולך לאיבוד

שאני שם אותה בצד שמאל רואים ממש קצת מואר ממש ממש קצת וכל החלק הימיני לא מואר בגרוש..

שמתי אותה באמצע, במקביל לכרטיס מסך

ראו הכל ממש מואר ויפה בטירוף

אבל זה סניוור לי את העין וזה מעצבן מאוד חח

מה אתם ממליצים לי לעשות

הרבה ברירות לא השארתי.. :)

פורסם

אח שלי יש שתי אפשרויות:

אלכסון ככה זה מאיר גם למאלה גם למטה גם ימין גם שמאל

אפשרות שניה זה לקנות עוד קתודה ואז בכלל אין ביכוי שיהיה בעיה

פורסם
  • מחבר

אלכסון זה אסון.. יש לי תראומה משיעור זהירות בדרכים של כיתה ד

לא עושה מאז שומדבר באלכסון..

סתם עכשיו ברצינות, זה לא פותר לי כלום זה כמו לשים את הקטודה באמצע, זה עדיין מסנוור אותי

ולקנות עוד קטודה, חשבתי על זה

וזה מאודדדדדדדד זול כי יש לי אדפטר שמתאים ל2.. ולקנות קטודה בלי אדפטר נדמה לי זה 40 שקל.. =]

כנראה שאני ילך על האופציה הזאת שיהיה לי עוד משהו להזמין, כי לשלם 40 משלוח על חלק שעולה 40 שקל זה מבאס...

פורסם

חוץ מזה מה זה הקטע המפגר הזה "מסנבר אותי..." כאילו מה הקטע אף אחד לא אמר לך לשבת כל ביום ולהסתקל על המארז...

יענו תשים שם וזהו מה הקטע הזה כאילו אתה כל היום יושב וצופה בזה כמו שהיה אחד בפורום שכתב שהקתודה עושה להורים שלו כאב עיניים

פורסם
  • מחבר

אידיוט.....

המארז ליד המסך על השולחן

שאני מסתכל על המסך בצד אני רואה גם את המארז....

חוצמזה מה הבעיות שך

בא לי, ולהורים של אותו ילד

לשבת 24 שעות מול המארז ולהסתכל עליו

מפריע לך???

פורסם

חוץ מזה מה זה הקטע המפגר הזה "מסנבר אותי..." כאילו מה הקטע אף אחד לא אמר לך לשבת כל ביום ולהסתקל על המארז...

יענו תשים שם וזהו מה הקטע הזה כאילו אתה כל היום יושב וצופה בזה כמו שהיה אחד בפורום שכתב שהקתודה עושה להורים שלו כאב עיניים

אז למה עושים מודינג למארז? כדי לבהות בתקרה? :P

פורסם

אז למה עושים מודינג למארז? כדי לבהות בתקרה? :P

אני לא רוצה לעשות SPAM אבל:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

לא כדי להסתקל על התקרה אבל אף אחד לא אמר שכל היום תסתקל על המארז

פורסם

סאב מן, את הפאדיחה שלך כבר עשית, תרשה לי לתת לך ביטוי שאני מקווה שתפנים אותו:

סייג לחוכמה שתיקה.

(אני חייב- LOL ;D)

עריכה:

שכחתי שרציתי לענות על השאלה, אצלי יש מארז מידי וקתודה כחולה, המיקום הכי טוב ש*אני מצאתי* היה בתחתית המארז, באלכסון.

כל שאר המיקומים גם מסרבלים לי תמארז ולא מאירים בצורה יותר טובה.

פורסם

אתה יכול לשים אותה באלכסון ואז לכסות חלק ממנה עם נייר כסף כך שאתה "מכוון" את האור של הקטודה כלפי הלוח אם ( כמו האפקט שיש בפנס שהוא מרכז את האור ע"י הרפלקטור (אני חושב שקוראים לזה ככה)) ואז אתה לא תסתנוור ורוב האור יהיה מכוון לתוך המארז ולא כול החדר שלך יהיה עם אור קטודי :D

ככה אני עשיתי וזה ממש עוזר

פורסם
  • מחבר

אוקי אז עשיתי בזריזות מה ש amisha הציע

והצליח לי לא רע בכלל!!

מחר אני ישב וינסה להשקיע על זה עוד טיפה שיראה יותר טוב חחח

תודה לכולם, ובמיוחד ל Ghosthunter ו sub_man שבלעדיהם הייתי נשאר עם הקטודה באמצע מסנוורת אותי

דרך אגב, הקטודה שלי על סף פירוק

זה קטודה שקיבלתי חינם עם המארז וכמובן אין אחריות עליה

שתי הצדדים שלה מתנתקים, הזכוכית נשברת, והקצוות של הקטודה עושות המון בעיות

אבל בנתיים כל זה הסתדר עם קצת איזולירבנד, זמני.. כמו שאמרתי בהזמנה הבאה שלי אני יחליף לקטודה של קולר מאסטר, או משהו..

פורסם

אצלי היא פשוט תלויה בצורה מאוזנת ליד החלק האחורי

אתה יכול גם לתלות אותה

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בדיוק איפה היא ממוקמת אצלך

אם אתה מרוצה מהמיקום הזה, בבקשה תפרט קצת יותר

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים