עבור לתוכן

בעיית ריצודים בחיבור מחשב- טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה

מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה)

הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה)

המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו

ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה

הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx (

נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) היא 1360/768

אגב, בדקתי את הענין בכל 3 סוגי הדפדפנים. כמו כן, ניסיתי לבטל האצת חומרה בנגן פלאש- ללא הצלחה.

נגמרו לי הרעיונות

אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה

פורסם

תבדוק אם זה קורה כשמחובר מסך אחר לאותה יציאה מהמחשב

תנסה לחבר אותם לאותה נקודת חשמל על ידיי מפצל + כבל מאריך

פורסם
  • מחבר

תבדוק אם זה קורה כשמחובר מסך אחר לאותה יציאה מהמחשב

תנסה לחבר אותם לאותה נקודת חשמל על ידיי מפצל + כבל מאריך

פעלתי בהתאם לשתי ההצעות, אך התופעה עדיין ממשיכה.

יש הצעות נוספות לבדיקה?

תודה

פורסם

בעיה גם במסך אחר --> אוליי כרטיס מסך או הדרייבר שלו ? תחפש הגדרות מיוחדות כמו double buffer/tripple buffer ו vsync

הבעיה במקרה בסרטים שעובדים על פלאש או קודקים מסוימים ?

פורסם
  • מחבר

בעיה גם במסך אחר --> אוליי כרטיס מסך או הדרייבר שלו ? תחפש הגדרות מיוחדות כמו double buffer/tripple buffer ו vsync

הבעיה במקרה בסרטים שעובדים על פלאש או קודקים מסוימים ?

מעבר למצב עבודה עם צג אחד (הטלוויזיה שבכל מקרה היא האופציה הנוחה והאידיאלית עבורי) במקום צג כפול (שלמעשה המסך מחשב דלק לחינם) פתרה את הבעיה

מעיון באינטרנט הבנתי שהבעיה נקראת screen tearing

סוף טוב הכל טוב :)

תודה רבה על העזרה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים