עבור לתוכן

מה דעתכם על קבוצת רכישה ? פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

גם אתם כועסים על המחירים בארץ לעומת חו"ל?

גם לכם נמאס לשלם הרבה יותר ולקבל גם הרבה פחות?

לפי דעתי אפשר להקים פה בפורום התאגדות של מס' אנשים - לפחות 10 אנשים שמחפשים מחשב לגיימינג או לכל צורך אחר. המפרט צריך להיות פחות או יותר זהה ועם זה לפנות למס' חנויות ולקבל את המחיר הזול ביותר שאפשר!!

יש לנו כל כך הרבה כוח בידיים ביחד וכלום לבד. בוא ננצל את זה!

אם הנהלת הפורום תמצא את זה לנכון אפשר להרים פה פרויקט שיצור באז רציני ברשת, שלא לדבר על המון משתמשים שיצטרפו לפורום.

אפשר להשיג פה מחירים ממש טובים !!

מה דעתכם? :xyxthumbs:

פורסם

גם אתם כועסים על המחירים בארץ לעומת חו"ל?

לא. המחירים לרוב החומרה סבירים לחלוטין לעומת החו"ל הערטילאי שאתה מדבר עליו. יש גם מוצרים שזולים יותר פה מאשר באותו חו"ל מסתורי.

עכשיו ברצינות - יש פה קניות קבוצתיות כל הזמן. לדיסקים, כרטיסי מסך, מסכים, ציוד היקפי כזה או אחר. אבל קנייה קבוצתית למפרט שלם היא דבר לא פרקטי ומיותר. רד מזה.

פורסם
  • מחבר

אין בארץ שום דבר יותר זול מחו"ל, פשוט כלום! אני מדבר על חומרה לא מעניין אותי כבלים וכו'.

בדקת לאחרונה מחירים של כרטיסי מסך? מה שבהארה"ב נמכר ב-413$ בארץ 2900!!! איפה אתה חי?

אפשרי לחלוטין להגיע למפרטים זהים וגם אם לא, אם אתה בא לחנות אחת מס' אנשים הם מסכמים על אחוז הנחה כללי שנותנים אותו לכל אחד.

לא חייב מפרט זהה.

פורסם

יופי, עוד ילדון שראה מחיר של כרטיס מסך וחושב שהוא מכיר את כל שוק החומרה.

עוד ילדון שחושב שמחיר מוצר לפני מסים בחנות הכי זולה בארה"ב מייצג מחיר בכל העולם (חוץ בישראל היקרנית, כמובן).

אז, כן - אני יודע יותר ממך. לי יצא מידי פעם להשוות מחירים (של חומרה וציוד היקפי, לא "כבלים"), ואני יודע שיש דברים יותר זולים פה. לרוב הם קצת יותר יקרים (מה שמוסבר בקלות ע"י עלויות ייבוא ורמות מיסוי) ולפעמים, כן, הם הרבה יותר יקרים (בעיקר כשמדובר במוצרי נישה שיש להם אולי 30 לקוחות בכל ישראל וחנות אחת שמייבאת אותם, כשמתחשק לה).

אבל אם אתה חי בסרט שבאיזושהי קנייה קבוצתית, אפילו של 1000 איש, תוכל לקבל הנחה שקרובה ל50% (כדי להוריד מחיר של 2900 ל$400, כמו בדוגמה שלך) - כדאי שלפחות תפעיל כתוביות. :)

אתה רוצה להרים קנייה קבוצתית של משהו ספציפי - בבקשה, ובהצלחה. אבל בוא תפרט מה אתה רוצה.

אתה רוצה סתם להתלונן על כמה יקר פה - תעבור לחו"ל (סליחה, לארה"ב, כדי שלא תמצא את עצמך בטעות במדינה עוד יותר יקרה מפה) ותחסוך לכולם כאב ראש.

פורסם
  • מחבר

יופי, עוד ילדון שראה מחיר של כרטיס מסך וחושב שהוא מכיר את כל שוק החומרה.

עוד ילדון שחושב שמחיר מוצר לפני מסים בחנות הכי זולה בארה"ב מייצג מחיר בכל העולם (חוץ בישראל היקרנית, כמובן).

אז, כן - אני יודע יותר ממך. לי יצא מידי פעם להשוות מחירים (של חומרה וציוד היקפי, לא "כבלים"), ואני יודע שיש דברים יותר זולים פה. לרוב הם קצת יותר יקרים (מה שמוסבר בקלות ע"י עלויות ייבוא ורמות מיסוי) ולפעמים, כן, הם הרבה יותר יקרים (בעיקר כשמדובר במוצרי נישה שיש להם אולי 30 לקוחות בכל ישראל וחנות אחת שמייבאת אותם, כשמתחשק לה).

אבל אם אתה חי בסרט שבאיזושהי קנייה קבוצתית, אפילו של 1000 איש, תוכל לקבל הנחה שקרובה ל50% (כדי להוריד מחיר של 2900 ל$400, כמו בדוגמה שלך) - כדאי שלפחות תפעיל כתוביות. :)

אתה רוצה להרים קנייה קבוצתית של משהו ספציפי - בבקשה, ובהצלחה. אבל בוא תפרט מה אתה רוצה.

אתה רוצה סתם להתלונן על כמה יקר פה - תעבור לחו"ל (סליחה, לארה"ב, כדי שלא תמצא את עצמך בטעות במדינה עוד יותר יקרה מפה) ותחסוך לכולם כאב ראש.

בו 27, אחרי תואר ראשון.

פורסם
  • מחבר

הרווח במחשוב נע בן 5-17 אחוז עד למחיר עלות מגולמת. עלות מגולמת היא העלות האמיתית של החנות, עכשיו אף אחד לא ציפה להוריד 50% אבל 10% יתקבלו בברכה. את כל העניין הזה תשאיר לי, השאלה מי מעוניין והאם הפורום מתכוון לתמוך?

פורסם

הרגת אותי... ניסו את זה כבר על HTPC, לא הלך.

פורסם
  • מחבר

הרגת אותי... ניסו את זה כבר על HTPC, לא הלך.

זהו, תודה זה מה שרציתי לדעת. ולא לקטול או לתקוף זה מחשיד שיש פה אינטרסים לאנשים מסוימים.

פורסם
  • מחבר

אפשר לנעול למחוק מה שבא לכם.

פורסם

לדעתי זה דווקא כן יכול להצליח, אבל לא על מחשב שלם, אלא נגיד כרטיס מסך מסויים שנחשב לאיכות טובה בשביל הכסף, שהרבה רוצים כרגע, נגיד במחיר 1600 שקל, אם קבוצה של 20 איש תרצה לקנות אותו, אפילו אפשר להרכיב אחר כך מחשב כל מי שקונה אותו במחיר של החנות הכי זולה בארץ אבל לקנות רק תכרטיס בקבוצת רכישה, לדעתי חנות טובה שמייבאת מחו"ל ויכולה לקנות ממקום כלשהו בחו"ל כמות בהנחה תוכל למכור את אותו הכרטיס בלפחות 200 שקל פחות.

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה דווקא כן יכול להצליח, אבל לא על מחשב שלם, אלא נגיד כרטיס מסך מסויים שנחשב לאיכות טובה בשביל הכסף, שהרבה רוצים כרגע, נגיד במחיר 1600 שקל, אם קבוצה של 20 איש תרצה לקנות אותו, אפילו אפשר להרכיב אחר כך מחשב כל מי שקונה אותו במחיר של החנות הכי זולה בארץ אבל לקנות רק תכרטיס בקבוצת רכישה, לדעתי חנות טובה שמייבאת מחו"ל ויכולה לקנות ממקום כלשהו בחו"ל כמות בהנחה תוכל למכור את אותו הכרטיס בלפחות 200 שקל פחות.

לזה התכוונתי, חוסכים 100 פה 200 שם ואפשר לשדרג את המעבד או את המסך וכו׳.. טוענים פה שניסו בעבר ולא הלך, אבל אפשר לנסות לייבא מחו״ל. גם מוכר באיביי יעשה הנחה על כמות.

פורסם
  • מחבר

מי מעוניין?

פורסם

יש פורום ארגון קניות קבוצתיות תכנס אליו, תקרא את החוקים.

ואחרי זה אתה יכול לנסות לפתוח קניה קבוצתית של מפרט שלם או של כרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים