עבור לתוכן

בעייה מתסכלת בעכבר G700

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בכמה ימים האחרונים ניסיתי פיתרון חדש אחרי ששום דבר לא עזר... לקחתי את המשדר חיברתי אותו לUSB שנמצא יותר קרוב פיזית לעכבר.. וביינתים שלושה ימים ואין את הבעייה הזאת, אבל העניין הוא שהמרחק ביניהם הוא פחות ממטר וחשבתיש עכבר כזה יקר של חברה מוכרת יעבוד טוב גם ממרחק קצת יותר גדול...

פורסם

נראה לי שזה איזה שהוא מכשיר שמחובר לך שם....

פורסם

יש הפרעות בקליטה... יכול להיות בגלל הרבה סיבות.

יש אפשרות שהוא לא תקין.

פורסם
  • מחבר

יש הפרעות בקליטה... יכול להיות בגלל הרבה סיבות.

יש אפשרות שהוא לא תקין.

כבר חזרתי לKSP לאחר כמה ימים שכשראיתי ששום דבר שאני עושה לא עוזר.. ובעיקרון התשובה שקיבלתי מהם היא שאני יכול ללכת לה***, כמובן במילים עדינות וסיפוק תשובות מטומטמות שרק שם אפשר לקבל.

מהם כבר אני לא אקנה מוצרים בעתיד, לביינתים הפיתרון שמצאתי של לקרב את המשדר לחיבור USB כמה שיותר קרוב לעכבר עוזר לעניין אני כבר משהו כמו שבוע ככה ואין בעיות.

פורסם

העכבר מגיע עם כבל מעריך ליחידת משדר ...

קפוץ ל 1:33

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע.. פשוט היה רשום באחד הפורומים שדנו באחת מהתקלות האלה שלא מומלץ להשתמש בכבל הזה כדי לחבר את המשדר, אלא לחבר אותו ישירות ללוח אם.

אבל ביינתים זה פתר לי את הבעייה. למרות שצויין באחת מהביקורות שקראתי לפני שרכשתי את העכבר שיש לו טווח קליטה גבוה מאוד ואם הוא עובד טוב רק בטווח של פחות מחצי מטר זה די עלוב לעכבר כזה שמציירים אותו כזה שהוא אחד הטובים של לוג'יטק, מהרבה בחינות.

פורסם

זה עכבר מצוין (אני מכיר אותו). יש לו טווח קליטה גדול מאוד, בגלל זה אני חושד שיש לו בעיה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שניסיתי להסביר לבחור בחנות של KSP רמת גן. הוא בא בדק את העכבר אצלו במחשב ממש בדיקה קפדנית ויסודית של 2 שניות, אמר לי הנה העכבר עובד אין לו תקלה. הוא העלה לי את הטורים בשנייה אני בדרך כלל בנאדם רגוע, התווכחתי איתו אמרתי לו אין בעייה אני זורק עכבר של 450 שקל לפח בגלל הגישה שלך, ציפיתי ממנו שלפחות יגיד לי סבבה אין בעייה אתה טוען שיש לך בעייה בעכבר אני אשלח למעבדה או אעשה בדיקה יותר יסודית מ-2 שניות באחד המחשבים שם, בסוף הוא השאיר אצלו את העכבר ליומיים ממש עזר לי וכמובן שבאתי לאסוף את העכבר הוא לא מצא שום תקלה ממש בדיקה מקצועית שהשאירה אותי עם מירב המחמאות אישית לבחור ובכלל לסניף הזה שמתנהל כמו סוכני מכירות הכי זוטרים.

התייאשתי ונשארתי עם העכבר ככה, האופציה השנייה היא ללכת איתם מכות ולהפוך להם את הסניף ולקוות שהם יחליפו את העכבר.

פורסם

אופציה שלישית היא ליצור קשר עם לוג'יטק ישירות, הם ידועים בשירות לקוחות מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים