עבור לתוכן

בעייה מתסכלת בעכבר G700

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כחודש השתדרגתי בעכבר G700, הביקורות עליו היו מצויינות וגם רציתי סוף סוף עכבר אלחוטי עם ביצועים גבוהים.

אחרי כמה ימים התחילו לי בעיות מעצבנות, את הרוב פתרתי אבל בעייה אחת נשארה. לפעמים כשאני באחד הדפדפנים, גוגל כרום או אקספלורר (לא ניסיתי עוד) ברגע שיש קצת "עומס" מבחינת פלאש העכבר נתקע ומגמגמם בטירוף. בהתחלה היה לי ווינדוס 8 אז אמרתי אולי בגלל שזה RTM או יכול להיות שיש חוסר תאימות, חזרתי בחזרה לווינדוס 7 שאמור להיות יציב יותר. אבל הבעייה מופיעה שם שם. במשחקים אין בעייה, ככה שלא יודע אם זה עומס על העכבר או על הUSB. נייסתי להחליף בין כל כניסות הUSB שבלוח אם ללא תועלת. הלכתי גם לKSP עם התקלה הזאת והתשובה שקיבלתי היא במילים יותר יפות לך **דיין העכבר עובד מבחינת חשמל אז הוא תקין מכל הבחינות. גם צעקות שלי לא עזרו בנושא הזה. אני לא יודע מה עוד לנסות איזה פיתרון. הSETPOINT מותקן כמו שצריך ואין בעייה של זיהוי או משהו כזה. זה קורה רק באלחוטי, אם אני מחבר את הכבל זה עובד ללא שום בעייה גם בעומס.

אם למישהו זה קרה ויש לו פיתרון אשמח לשמוע.

תודה!

פורסם

לי יש את הבעיה עם העכבר של הסט MK320 (המקלדת לא עושה בעיות), שמתי לב שזה קורה בזמן שיש הרבה עבודה ברשת, יכול להיות שיש אצלך הפרעות? (למרות שזה לא סביר ב-2.4GHz)

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון להפרעות ברשת מבחינת הראוטר ?

פורסם

כן. אצלי ניתקתי את כל הרשת האלחוטית בבית וזה יסתדר. לא יכולתי להיות בלי רשת אלחוטית, אז קניתי את ה-G400.

יכול להיות שאצלך זה שונה.

פורסם
  • מחבר

יש לי ראוטר של DLINK 655, גם חשבתי על זה שאולי הוא הבעייה וניתקתי אבל זה לא מנע את התקלה.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אך אם יש למישהו פיתרון לעניין אשמח לשמוע.

פורסם

הייתה לי פעם גם בעיה דומה עם ה-G700 שעבד מצויין באופן חוטי וקרטע באלחוטי.

אם אני זוכרת נכון, החלפת פאד פתרה את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

פאד היה לי בהתחלה STEEL SERIES QCK ואמרתי אולי זאת הבעייה אז החלפתי לפני שבוע לMIONIX ENSIS 320 ועדיין אותו דבר.

פורסם

מה זאת אומרת ניתקתה את הראוטר?

אולי תנסה לשנות את התדרים של האלחוט בראוטר

פורסם
  • מחבר

ניתקתי את הראוטר זאת אומרת שפשוט כיביתי את המתג שלו.

פורסם

מוזר...

אבל אולי זאת פשוט בעיה של דרייברים...

ויתקנו את זה בעתיד

פורסם
  • מחבר

האמת שזה קורה בעיקר כשיש עומס של פלאש באתרים.

ניסיתי שתי מערכות הפעלה ( 7 ו-8 RTM).

ושני דפדפנים (אקספלורר 10 וכרום והאמת שגם אקספלורר 9...).

ובכל הנתונים האלה זה קורה.

פורסם

אני עם G700 כבר מעל לשנה ולא נתקלתי בבעיה דומה.

האם כשהוא מחובר עם כבל החוויה זהה?

נסה את הדברים הבאים:

• תקרב את המשדר אל העכבר
  • תרחיק כל מה שיכול להפריע כמו: טלפונים אלחוטיים, טלפון נייד של אם הוא מחובר בWifi לראוטר, את הראוטר עצמו
  • תתקין מחדש את הדרייבר

אם עדיין לא תקין תפתח בקשה לעזרה באתר של Logitech התמיכה הטכנית שלהם מצוינת.

פורסם

אם עדיין לא תקין תפתח בקשה לעזרה באתר של Logitech התמיכה הטכנית שלהם מצוינת.

:hizuk:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למרות שעבר זמן מאז הגיבו פה פעם אחרונה הייתי חייב להגיב...

לי יש בעית קירטוע כאשר אני מחבר את ההרדיסק החיצוני, עליתי על זה אחרי הרבה חיפושים ובדיקות.

יש לי מין קופסאת איחסון חיצונית USB3 שהזמנתי מEBAY , שמתי בה הרדיסק 2T כדי שיהיה חיצוני ושמתי לב

שכאשר הוא מחובר זה מקרטע לי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים