עבור לתוכן

כבל אינטרנט RJ 45

Featured Replies

פורסם

בהצלחה אם זה - אצלי היה ethernet disconnected כבר אחריי 2 מטר של חוטים, וזה עוד כשאין חוטם של טלפון (הפרעות) צמוד אליהם בתוך אותו כבל.....

פורסם

כנראה שלא עשית את זה טוב. אצלי עבד מצויין. גם המהירות היתה לא רעה.

פורסם

עשיתי בסדר גמור. גילגלתי את החוטים (בלי לשנות כלום) וזה הסתדר - מה שרק מראה כמה חשוב שיהיה twisted pair ולא סתם חוטים לא קשורים

פורסם

אצלי זה עבד בכבל של כעשר מטר שעבר בתעלה בקיר, מהנסיון הראשון בלי משחקים. בבדיקת מהירות מול התשתית קיבלתי טת כל המאה מגה :)

פורסם

כנראה היה לי מקור הפרעות כלשהוא קרוב לשם (שנאי של הראוטר ?)

פורסם
  • מחבר

מומחה לרשתות ותקשורת המליץ על זה אז אני מנסה זה הפיתרון היחיד שלי

פורסם

אתה יכול לנסות. נראה שאת עניין הברקים לא לוקחים שם ברצינות.....

אני לא מבין מה הבעיה למשוך פנימה CAT5 - ניתן לעשות את זה בצורה הפשוטה ביותר אם שתלבנד ואפילו אם חוט ניילון

פורסם
  • מחבר

אני יסביר לך מה הבעיה, לדעתי התעלה לא מספיק רחבה, ואני לא רוצה לעשות משהו שיפגע לי בחיבורי טלפון

פורסם
  • מחבר

זה לא עובד ממש, אני לקחתי שני זוגות של תואמים כמו שאמרתם וחיברתי לפי איפה שרשום לחבר את הצבעים בקישור שנתתי, רק שלא היה שם מספרים כמו שאמרתם אז עשיתי לפי הצבעים לפי הציור. דרך אגב בקישור זה מראה הפוך ממה שקיבלתי אבל מופיע שם בקטן צבעים אז עשיתי לפי זה.

הקישור : http://www.mediagalaxy.co.il/rec/597-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A--%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%96%D7%A7-BT631

אשמח אם תעזרו, מסתבר שיש מקום בתעלה לכבל אינטרנט הבעיה שאין לי את החוט הזה שמשחיל כבלים.

פורסם

לא צריך אותו - השיטה היא כזאת :

תנתקאת הכבל טלפון מהשקע טלפון

תקשור אליו חוט ניילון בצורה חזקה אבל שטוחה, כדיי שיחליק בקלות בתעלה

תדביק איזולירבנד על הקשירה כדיי שתההי חלקה

תמשוך....

תפתח את הקשירה

תקשור פנימה גם את הכבל רשת (כולל קצתאורך ספייר) + שוב קשירה חלקה ואיזולירבנד

תמשוך בחזרה.... ושמישהוא ידחוף את החוטים מהצד השני זה ממש עוזר

עכשו נניח שהכבל טלפון עובר דרך כמה קופסאות בדרך, אז תמשוךף כך שהכבל רשת יהיה שלם ולא בחתיכות - "תתאם" את האורך שלו אם האורך של הכבל טלפון, למשל אם אתה צריך שהכבל טלפון יגיע עד לקופסה והכבל רשת ימשיך הלאה, אז תקשור את הכבל רשת לחוט ניילון ואז את הכבל טלםפון תוסיף (פשוט אם איזולירבנד) מהאמצע של הכבל רשת במקום המתאים - כך שבצד השני ייצא לך הרבה כבל רשת שתוכל למשוך הלאה בזמן שהכבל טלפון מגיע רק עד הקופסה

מה שקריטי זה קשירות אמינות כדיי שלא "תאבד" את הכבלים בתוך הצינור (כשאין לך אם מה למשוך)

חוצמזה שתאלבנד (הכלי המקצועי למשיכה) עולה כ 30-50 שקל - לדעתי רצוי לקנות וזהו

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעזור לי בשאלה הקודמת ? אני עוד לא רוצה להריץ חוטים עד שאני מוודא ב200 אחוז שזה לא עובד, כי כרגע אני יודע שלא חיברתי נכון ואני לא יודע איך לחבר נכון

פורסם

החוטים שעליך לחבר בתקעי רשת הם :

1-1

2-2

3-3

6-6

החוטים שאמורים להיות קשורים הם 1xx2 ו 3xx6

כשאתה מחזיק את התקע מולך, המגעים אליך, והכבל יוצא מהתקע כלפיי מטה, 1 זה השמאלי

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מבין, אתה יכול לקחת את הציור הזה :

gewiss-2x-rj45-cat5e-wired(1).jpg

אבל אצלי זה לא ממש ככה, זה כמו החלק למטה לא החלק שהם כותבים לחבר אליו תסתכל על החלק איפה שכתוב את הלוגו.

אתה יכול לסמן לי שם את 1-2 ו3-6 ?

פורסם

המקומות יכולים להשתנות בין גרסאות שונות, אז תלך לפי הסימנים של הצבעים שלהם

לא כזה משנה למי אתה קורא "1-2" ולמי "3-6" בכל מקרה הם אמורים להיות אלה שקשורים אחד לשני (כלומר משנה רק שכל אחד יהיה מחובר לאותו אחד בצד השני, ושהחוטים הנכונים יהיו קשורים ביניהם)

פורסם
  • מחבר

תודה אני יבדוק ויחזיר תשובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים