עבור לתוכן

Apple חשפה iPad 4!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אנליסט? מה הקשר בכלל? אני כתבתי על חווית השימוש האישית שלי עם נקסוס 7 שקניתי לאבא. לדעתי מסך 7 אינץ קטן מידי לחווית שימוש טובה. זה הכל. בנוגע לחקר שוק אל תדאג לאפל יש אנליסטים וחוקרים מאוד מוכשרים. המציאות מוכיחה שהם יודעים לעשות את מלאכתם יותר טוב מגוגל ומיקרוסופט יחד.

לשאלתך אני מעדיף אנדרואיד ומחזיק במכשיר Note 2, אבל אין ספק שאייפד מיני יהיה מוצר הרבה יותר מגובש בהשוואה לנקסוס 7. מגובש = חווית שימוש יותר טובה. מסך ב-2.5 ס"מ יותר גדול בהשוואה לנקסוס 7 בלי לפגוע במימדים של המכשיר, מעטפת אלומיניום, סוללה 10 שעות, 2 מצלמות, הרבה יותר אפליקציות. אם זה שווה תוספת 80$? לדעתי כן. כנראה נקסוס 7 יוחלף באייפד מיני. כנראה אקח עוד אייפד מיני בשבילי.

אוייי, הפרצוף של בעלי האייפד 3... אויייי. איזה יום מאושר. לפעמים אי אפשר שלא לאהוב את עפל.

תסתכל על סמסונג, HTC, LG, סוני ורבים אחרים לפני שאתה מתחיל לחגוג. אפל לפחות חיכו חצי שנה.

• תגובות 45
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח מסכנים, כמה מהחברים שלי קנו רק לפני מספר שבועות אייפד 3. בטח אוכלים את עצמם עכשיו.

סופסוף מחליף ראוי לאייפד 1 הנאמן שלי ;D

פורסם
תסתכל על סמסונג, HTC, LG, סוני ורבים אחרים לפני שאתה מתחיל לחגוג. אפל לפחות חיכו חצי שנה.

נסחפת. האחרות לא מהססות להפגיז בבזיונות, אבל עפל שיחקו אותה היום. בעלי האייפון 5 צריכים ככל הנראה גם להתחיל לחשוש.

פורסם
  • מחבר

הם לא צריכים לחשוש כי אייפון 5 יקבל עדכונים שוטפים ב-3 השנים הקרובות. רוב מכשירי אנדרואיד נזנחים כעבור שנה. כשגוגל מוציאים עדכון לוקח בערך 3-4 חודשים (במקרה הטוב) עד שהוא מגיע למכשיר.

פורסם

ממתי עדכונים מעניינים את העפליסטיים? הם רוצים את הספרות.

פורסם
  • מחבר

מעניינים מאוד. מצחיק איך אתה מזלזל ברכושי אפל. אני מכיר מהעבודה רופאים, מהנדסים, רואי חשבון, אנשי עסקים, בעלי חברות מצליחות שקונים מוצרים של אפל. כ-ו-ל-ם טיפשים ורק אתה חכם, נכון?

פורסם

לשאלתך אני מעדיף אנדרואיד ומחזיק במכשיר Note 2, אבל אין ספק שאייפד מיני יהיה מוצר הרבה יותר מגובש בהשוואה לנקסוס 7. מגובש = חווית שימוש יותר טובה. מסך ב-2.5 ס"מ יותר גדול בהשוואה לנקסוס 7 בלי לפגוע במימדים של המכשיר, מעטפת אלומיניום, סוללה 10 שעות, 2 מצלמות, הרבה יותר אפליקציות. אם זה שווה תוספת 80$? לדעתי כן. כנראה נקסוס 7 יוחלף באייפד מיני. כנראה אקח עוד אייפד מיני בשבילי.

וואו, עוד לא יצא וכבר יש לו חווית שימוש עליונה... זה מעניין :)

רק קח בחשבון שמעטפת אלומיניום יוקרתית שוקלת יותר ועלולה, בתכנון לקוי, ליצר בעיות עם GPS ו-WiFi (לך תדע איזה באג אפל מתכננת הפעם :lol:). שלא תבין אותי לא נכון- זה באמת יפה מאוד ויוקרתי מאחור, האלומיניום הזה, אבל תוספת המסה והמחיר לא טובות לכולם (וזה פאקינג 80 דולר= 320 שקל=בערך קניות שבועיות בסופר הקרוב אלי).

דרך אגב, יש פגיעה קלה במימדים, אבל ניחא:

ipadmini_0567.jpg

מעניינים מאוד. מצחיק איך אתה מזלזל ברכושי אפל. אני מכיר מהעבודה רופאים, מהנדסים, רואי חשבון, אנשי עסקים, בעלי חברות מצליחות שקונים מוצרים של אפל. כ-ו-ל-ם טיפשים ורק אתה חכם, נכון?

אין קשר לטיפשות. סמארטפונים וטאבלטים הם לא רק כלים, אלא גם סמלי סטאטוס ומעמד חברתיים. ומה לעשות שבעיקר מוצרי אפל בתחום (וסדרת הגלקסי של סמסונג באופן חלקי) הם המייצגים העיקריים של יכולת כלכלית גבוהה? (או לפחות עוואנטה של יכולת כזו- כמו בתחום הרכב ::))

אבל עזוב שטויות- מה עם הנקסוס- מוכר? מוכר? :D

פורסם
  • מחבר

אם 320 שקל תוספת זה מה שמוריד אותך לקרשים אתה לא צריך לרכוש טאבלט מלכתחילה. מדובר במוצר מותרות.

פורסם

בעוד 6 ימים ההפרש בין הנקסוס 7 16GB לאייפד מיני יהיה כבר 130$, האם זה עדיין הפרש זניח כדי לקבל לוגו של תפוח נגוס?

פורסם

אם 320 שקל תוספת זה מה שמוריד אותך לקרשים אתה לא צריך לרכוש טאבלט מלכתחילה. מדובר במוצר מותרות.

שאלתי את עצמי אם אתה הולך להתייחס לשורה הזו או להתמקד בעיקר :)

הייתי היום בהרצאה על חברה וכלכלה, והתחלתי לשים לב לדברים כאלה.

פורסם

להרבה אנשים זה זניח.

לאפל יש מספר יתרונות בשוק שאי אפשר לערער - מספר האקססוריז הנלווים (רשמיים ובמיוחד לא רשמיים) הוא ענק, וגדול פי כמה וכמה מכל מוצר אחר.

הבנתי כמה זה משמעותי כשחיפשתי לקנות מגן איכותי לגלקסי נקסוס של אחי ומספר האפשרויות קטן יחסית.

בנוסף כמות האפליקציה היעודיות לטבלט ואיכותן אצל אפל גדולה גם בהרבה מהמצב באנדרוידים (לצערי במקרה הזה, כי הייתי שמח לו המצב היה שונה)

אין סיבה להגיע עוד פעם לדיון iOS או אנדרויד, זה שוב יגיע לדיון טיפשי שאף אחד לא צודק בו.

פורסם

אין קשר לטיפשות. סמארטפונים וטאבלטים הם לא רק כלים, אלא גם סמלי סטאטוס ומעמד חברתיים. ומה לעשות שבעיקר מוצרי אפל בתחום (וסדרת הגלקסי של סמסונג באופן חלקי)

סדרת הגלקסי בטאבלטים כרגע היא בעיקר סמל לאנשים שנפלו בפח של חברות הסלולר שדחפו להם טאבלט סוג ב'.

פורסם

אנשים שקונים טאבלט מספקית הסלולר הם בעיקר סמל לפראייריות של הצרכן הישראלי:

תסמונת האישה המוכה עם טוויסט- מעבירים את המכות מטה דרך שרשרת השירות דרכה רכשו.

פורסם

לכל מי שמבובל ולא סגור על הפרטים, או למי שרוצה לקרוא כתבה איכותית בעברית,

אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה שעלה באתרינו האהוב ממש כעת:

http://hwzone.co.il/gadgets/news/139693

פורסם

יש טעות בכתבה שיש שישמוש בA5X בMINI ו ב4S ו IPAD 2, כשבעצם הם משתמשים ב A5....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים