עבור לתוכן

Apple חשפה iPad 4!

Featured Replies

פורסם

http://live.theverge.com/apple-ipad-mini-live-blog/

חצי שנה בלבד אחרי הדור השלישי. השדרוג העיקרי מעבד A6X. אפל טוענים לביצועים כפולים בהשוואה ל-A5X. מדהים כמה מהר הם התנערו מ-A5X. כנראה היו בעיות באייפד 3.

מדברים על אייפד מיני. נראה מרשים מאוד. הם עקצו חזק את נקסוס 7. במחיר הנכון הם ירצחו את כל הטאבלטים הקטנים עם אנדרואיד. מחיר 329$ ל-16GB.

79$ יותר מנקסוס 16GB. מה מקבלים בתמורה? בגדול מוצר יותר איכותי ומגובש.

• תגובות 45
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

iPad 4?

לא.

לא היה שלוש אפילו, אפל זנחה את המספור הזה. מעבר לכך, זה ה-iPad Mini, מכשיר אח, ולא המשך ישיר של סדרת האייפדים.

פורסם
  • מחבר

אפל חזרה למספור. הם קראו לאייפד החדש דור 4. אייפד מיני גרסה מוקטנת ומוזלת של אייפד 2. אייפד 2 עד היום טאבלט מצויין. אייפד מיני מתאים למי שמחפש טאבלט קטן וקל יותר.

פורסם

כן.. עכשיו ראיתי שהם השיקו גם אייפאד רגיל. איפה ראית שהוא נקרא iPad 4?

מה אתה יודע, אפל תמיד מלאה בהפתעות :lol:

פורסם
  • מחבר

ראיתי איפשהו במצגת. כנראה זה לא השם הרשמי, אבל אפל מחשבים את האייפד המשודרג דור 4. הדבר החשוב כאן שאפל משנים אסטרטגיה. לדעתי אפל הבינו שמחזורי השקה פעם בשנה פוגעים והם החליטו להשיק מוצר חדש ואחרי חצי שנה גרסה משודרגת של אותו מוצר.

פורסם

רעיון לא רע מצידם דווקא.

בקשר למוצר יותר איכותי ומגובש... אני מציע שנמתין לביקורות ראשונות :)

פורסם

את הדבר היחיד שרציתי מההשקה הזאת קיבלתי - Mac mini חדש. מקווה שלא יהיה יקר בארץ.

פורסם

4th generation iPad

זה ממש לא אומר שהוא יקרא iPad 4.

לפי השקופית הבאה מהמצגת שלהם, הוא יקרא iPad with Retina display

ipadmini_0639.jpg

פורסם

גם לאייפד השלישי היה רטינה. לדעתי יהיה יותר מדויק להגיד שזה הדור השני של הדור השלישי.

פורסם

תגידו, מה זו ההשוואה הבוטה והישירה הזו ל nexus 7 שאפל שמה במצגת? יתכן והם מרגישים מעט... מאויימים? :lol:

אבל אנשים אוהבים תפוח. המיני בטח יהיה להיט ככה. אגב, עם איזה מעבד הוא מגיע? לא קלטתי מה כתבו שם... ::)

פורסם

A5, כמו ב-iPad 2

פורסם
  • מחבר

רעיון לא רע מצידם דווקא.

בקשר למוצר יותר איכותי ומגובש... אני מציע שנמתין לביקורות ראשונות :)

לאבא שלי יש נקסוס 7. השתמשתי בו הרבה. לדעתי מסך 7 אינץ' פשוט קטן מידי לחווית טאבלט. תמיד אמרתי שמסך באזור ה-8 אינץ' זה ה-Sweetspot בטאבלטים. תוסיף לזה אלומיניום במקום פלסטיק, ניצול הרבה יותר חכם של שטח, 10 שעות סוללה, 2 מצלמות. אין ספק שמדובר במוצר הרבה יותר מגובש מנקסוס 7.

פורסם

A5, כמו ב-iPad 2

אמממ...לדעתי באופן הזה הם משאירים את גרסאת ה-32 ג'יגה של המיני בפוזיציה לא טובה- כי אנשים רבים ישלמו פחות שלושים דולר ויוותרו על 16 ג'יגה בשביל המסך הגדול יותר. אבל מה אני יודע.

לאבא שלי יש נקסוס 7. השתמשתי בו הרבה. לדעתי מסך 7 אינץ' פשוט קטן מידי לחווית טאבלט. תמיד אמרתי שמסך באזור ה-8 אינץ' זה ה-Sweetspot בטאבלטים. תוסיף לזה אלומיניום במקום פלסטיק, ניצול הרבה יותר חכם של שטח, 10 שעות סוללה, 2 מצלמות. אין ספק שמדובר במוצר הרבה יותר מגובש מנקסוס 7.

ראשית, בוא נגדיר מגובש- "כשאת אומרת 'מגובש', למה את מתכוונת?"

כמו כן, הנקסוס זכה לביקורות מצויינות ונלהבות- מה הבעיה בו? :nixweiss:

שנית, זה עניין של העדפה אישית.יש שאוהבים רק 10 אינץ', יש שרוצים 8.5" (כמוך), ויש גם אנשים ש-8" כבר לא נוח להם ומעדיפים -7". זה גם עניין של העדפת תוכנה- אני מעדיף אנדרואיד, אתה לעומת זאת מעדיף iOS (או שאני טועה?). הכל העדפה, ולהשליך על כל הסביבה את ההעדפות שלך זה לא מאוד, אמממ, תואם את המציאות. אני מקווה שאתה לא אנליסט :lol:

פורסם

יש כאלו שמעדיפות 4.5' ויש כאלה ש 5.5 - 6 ' כל אחת והעדפות שלה :lol:

פורסם

אוייי, הפרצוף של בעלי האייפד 3... אויייי. איזה יום מאושר. לפעמים אי אפשר שלא לאהוב את עפל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים