עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנטית

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש מחשב נייד לאחותי אשר התחילה ללמוד באוניברסיטה ביום ראשון. קראתי את כל הפוסטים של השבוע האחרון בנוגע לסטודנטים (למרות שייתכן ופספסתי כמה בודדים), בעיקרון יש לה דרישות דומות אבל עם שתי בקשות עיקריות:

-מערכת הפעלה כלולה (היא מאמינה שככה יהיה יותר קל לממש את האחריות, ושהאשמה על התקלה לא תיפול על מערכת לא מקורית)

-מחשב דל Dell - (זו החברה שהיא הכי סומכת עליה)

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים

* גודל המסך? 13

* משקל רצוי? משקל שיאפשר ניוד נוח, 2-1.7

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מה שמתאים לסטודנט

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) HDMI עדיף

* בלוטות? לא הכרחי

* גודל מינימלי וסוג של

? (HDD,

SSD

, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי, יש לה כונן חיצוני לסדרות שלה

* כונן CD/DVD? צורב? לא

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, עדיף (אלא אם אין סיבה לקנות וזה סתם מעלה את המחיר)

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אם לא אז שיהיה משהו אמין כמה שיותר

תודה רבה על העזרה, דרך אגב שמתי לב שממליצים הרבה על דגם ה-Edge e330, אז אשמח אם תשלחו לי לינק לדגם כזה אשר כולל מערכת הפעלה, אבל שוב - עדיף דל :)

פורסם

לא ציינת תקציב.

גם אם תיקח את ה-E330, אתה יכול לקנות מע' הפעלה בנפרד ב-350 ש"ח בערך ולהתקין (בעזרת כונן דיסקים USB או ליצור התקנת DOK ולהשתמש בקוד המוצר המקורי כמובן).

אחריות היא על המחשב עצמו.

מע' הפעלה זו תוכנה.. :nixweiss:

בכל אופן הנה ללא מע' הפעלה -

http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx

ועם מע' הפעלה - http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=2966&cPath=210

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! התקציב הוא עד 3,350 ש"ח, כמו הדגם שהבאת.

הטענה היא שנניח והמחשב יהיה איטי מסיבה זו או אחרת, יאשימו את התכנה ולא את החומרה במעבדה, ויגידו שזו לא תוכנה מקורית ככה שזה לא מכוסה באחריות או משהו בסגנון, לדוגמה. אני מניח שלא תהיה בעיה אם תהיה מערכת הפעלה מקורית, למרות שגם אז אפשר לומר משהו בסגנון. אשמח לדעת שזו סיבה מופרכת.

האם יש לך המלצה לדגם דל כלשהו? תודה

פורסם

אממ... היבואן לא אמור לטפל בבעיות הנובעות מתחזוקה לקוייה של המחשב מבחינת תוכנה/מע' הפעלה, חומרה נטו.

לתקלות במחשב אחרות - יש לך את הפורום פה ואולי אם מייקרוסופט ממש נחמדים אפשר אולי להתקשר אליהם וגם לא שמעתי אף פעם שמישהו עם תקלה פונה אליהם (מלבד תקלה בהתקנה או זיהוי שגוי של הקוד במע' ההפעלה).

פורסם

אם היא לומדת מדעי המחשב באוניברסיטה(לפחות בטכניון אני יודע שזה קיים אני מניח שגם בשאר האוניברסיטאות) אפשר לקבל מערכת הפעלה כמעט בחינם או אפילו בחינם ישירות ממיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

לומדת חשבונאות בבאר שבע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים