עבור לתוכן

מספר שאלות על גלקסי S3

Featured Replies

פורסם

קניתי את המכשיר מKSP אילת ואני מאוד מרוצה. אני מעוניין להתחיל להתנסות ברומים מותאמים בין השאר בגלל 2 בעיות שמפריעות לי:

1. מהירות העתקה ברשת WIFI ביתי עומדת על כמגה אחד במקרה הטוב בעוד מחשב נייד מעתיק במהירויות גבוהות בהרבה.

2. מהירויות ההורדה המקסימליות בSPEEDTEST הן 1.8 במקרה הטוב. אני בהוט מובייל והבנתי שזו מהירות נמוכה לכל הדעות.

כמה שאלות:

1. איך אני מברר איזה רום יש לי וכיצד אני מגבה אותו כך שאוכל לחזור למצ סטוק למקרה שאצטרך לממש אחריות?

2. האם בעיית המהירות קשורה לגרסת המודם שעל המכשיר?

3. אני מחפש רום שיהיה אפשר להקליט בו שיחות אוטומטית, יציב וחסכוני בסוללה (לפי סדר זה) יש המלצות?

זהו לבינתיים. שאלתי גם בIANDROID אבל שם קצב התשובות נמוך.

• תגובות 37
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקב

פורסם

תתחדש :)

המהירות של ה- WiFi אמורה להיות כ- 4-5 מגה (תלוי באיכות האות ועוצמתה).

מהירות אינטרנט איטית בספק הסלולרי בד"כ זה הספק איטי/קליטת 3G נמוכה.

תשובות:

1. תקיש בחייגן כוכבית-סולמית-אחת-שתיים-שלוש-ארבע-סולמית. בשדה ה- AP יהיה כתוב לך גרסת הרום.

אני אנחש שהרום שלך צרפתי Unbranded (כלומר בינלאומי שמקורו בצרפת), ניתן לבדוק את זה לפי מה שרשום בשדה ה- CSC.

XEF = צרפתי Unbranded.

לפני כמה שעות יצאה גרסת JB חדשה ל- XEF גרסה I9300XEFDLJ2, אך יקח זמן עד שכל המכשירים יקבלו אותה.

אני ממליץ שתיקח חודש לראות שהמכשיר שלך תקין מבחינה חומרתית ואז תתחיל בצריבת רומים ומודים.

2. כן ולא, הגרסאות שעד כה יצאו, עובדות מעולה בישראל, אין את הבעיות שהיו ב- SGS2.

3. כל הרומים של ה- S3 תומכים בהקלטת שיחות, כל מה שצריך זה רוט ותוכנת הקלטה טובה, אני אישית אוהב את CallRecorder הכי טובה שהשתמשתי בה עד היום, וניתן להגדיר אותה שתקליט אוטומטית.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

AP - I9300XXDLIB

CSC - I9300XFDLI1

פורסם

לפני כמה שעות יצאה גרסת JB חדשה ל- XEF גרסה I9300XEFDLJ2, אך יקח זמן עד שכל המכשירים יקבלו אותה.

רשמי של סמסונג? יצא בארץ?

פורסם

תודה על התשובות.

AP - I9300XXDLIB

CSC - I9300XFDLI1

יכול להיות ששכחת O (לא 0), ב- I9300XFDLI1 כלומר I9300OXFDLI1 ?

אם כן, אז יש לך גרסה פולנית נקיה ולא צרפתית, וכרגע אתה עם JB גרסה רשמית כמובן. KSP עובדים עם יבואן שמייבא מכל מיני מקומות, באילת בד"כ מקבלים ייבוא צרפתי (אבל יכול להיות שזה תלוי גם בצבע).

רשמי של סמסונג? יצא בארץ?

גרסת JB יצאה כבר מזמן באופן רישמי (XXDLIB, XXDLIH, XXDLJ1, XXDLJ2) לכל מיני אזורים בעולם. לישראל עוד לא יצאה.

פורסם
  • מחבר

אכן שכחתי O. קיבלתי עדכון לJB ישירות כשהדלקתי את המכשיר. האם יש דרך לגבות את המצב המקורי של המכשיר ?

פורסם

^ איך?

גרסת JB יצאה כבר מזמן באופן רישמי (XXDLIB, XXDLIH, XXDLJ1, XXDLJ2) לכל מיני אזורים בעולם. לישראל עוד לא יצאה.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהמכשיר שלי פולני.

פורסם

שלי אמריקאי...

פורסם

^^

תקיש בחייגן כוכבית-סולמית-אחת-שתיים-שלוש-ארבע-סולמית. בשדה ה- AP יהיה כתוב לך גרסת הרום.

מה כתוב לך שם ב- AP ו- CSC ?

פורסם

ap: i9300UBBLG2

csc: i9300UUBBLG2

פורסם

^^ המכשיר שלך הוא מ- Trinidad and Tobago במקור, אל תצפה לעדכונים מהר (אם בכלל)...

לדעתי אתה יכול לצרוב עליו רום אחר אירופאי יותר פופולרי ונקי.

פורסם

^^ המכשיר שלך הוא מ- Trinidad and Tobago במקור, אל תצפה לעדכונים מהר (אם בכלל)...

שזה אומר?

צריבת ROM אירופאי מבטלת אחריות (אם הוא רשמי)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים