פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מעבד intel core 2 duo e4500לוח אם asus p5gc-mxזכרונות 2 סטיקים של 1 גיגה 1333 מגה הרץ לא מציג כלום עם כרטיס מסך חיצוני או פנימי. המחשב נדלק אבל לא מציג כלום (רואים מסך שחור)ניתקתי את כל הרכביבם עדיין ללא שינוי .יש רעיונות ?
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים משמיע איזשהו ביפ?אם גם זה לא ההימור הוא על לוח אם ואו על ספקלדעתי - בכל מקרה לפי מה שרשמת המחשב הזה ישן מאוד (משהו בסגנון 5 שנים...) אני לא הייתי ממליץ לבזבז עליו זמן\כסף.הגיע זמנו...
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר אין שום ביפ אני חושב שאין מיקרופון או שהוא מוחבא בחלק הקידמי של המארז
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים אני כמעט בטוח שיש רמקול הוא לא נראה כמו אחד כזה אלא כמו רכיב אלקטרוני על לוח האם.בכל מקרה אם אין ציפצופים בכלל גם כשניסית להדליק אותו ללא זכרונות זה באמת נראה כמו לוח אם.בכל מקרה, הייתי מוציא את כרטיס המסך "החיצוני" ומנסה לעלות את המחשב רק עם המובנה.אם עדיין לא פועל, הייתי מאפס את ה BIOS ע"י ג'ימפור לוח האם [תחפש באתר החברה את מדריך הלוח] לחלופין הוצאת הסוללה של הלוח ל-10 דקותואז שוב לנסות בלי הכרטיס החיצוני ואיתו.
פורסם 2012 באוקטובר 2513 שנים מחבר הוצאתי את הסוללה לא עזר יש עוד משהו שאפשר לבדוק ? אם לא יש לוח אם שמוכרים שותאם למפרט ?
פורסם 2012 באוקטובר 2513 שנים צריך לקנות לוח אם בדיוק אותו דבר או מקסימום גרסא מתקדמת שלו אחרת יהיו לך בעיות של תאימות עם דרייברים.תנסה להוציא את כרטיס המסך, הזיכרונות ואם אפשר את המעבד.נתק את כל הדיסקים והכוננים המחוברים ללוח.הדלק את המחשב ותראה אם נשמעים צפצופים.אם כן, תחזיר את הרכיבים בסדר הבא, [כל פעם רכיב אחד ולעשות אתחול ולשמוע מה קורה.]: מעבד, זיכרונות.בסוף תנסה לחבר את המסך לכרטיס המובנה. אם עדיין לא תראה כלום ואין צפצופים כנראה שיש בעיה בלוח ויש להחליפו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.