פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים היי לכולם, המחשב הנייח בדרך למות. שנה הבאה רק אתחיל ללמוד, אבל אם מחליט לקנות מחשב, אז כבר אלך על נייד. את המחשב אוכל לקנות בארה"ב, לכן טווח המחירים לארה"ב יהיה בין 3000-4500 ולארץ 5500. מטרות המחשב? שימוש משרדי, להריץ סרטים באיכות גבוהה (1080p), חיבור המחשב לטלויזיה בין היתר, הרצת PS3 Media Server לדוגמה והרצה של הרבה ישומים בו זמנית. * גודל המסך? 14יהיה בסדר, אך אפשר 13 או 15. * משקל רצוי?מתחת ל2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי 5+, אך אפשר לרדת ל-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה, רצוי ESATA' אך לא קריטי. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא כל כך מבין באיכויות השונות, אך מינימום 1TB. * כונן CD/DVD? צורב? אפשר עם צורב DVD,אך לא חובה.. * כונן Bluray? אשמח לקבל מפרט עם ובלי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא נ.ב העיצוב גם חשוב לי, אז אם יש את כל החבילה הזאת עם עיצוב דק ויפה - נהדר ! בכל מקרה, תודה רבה לכולם !
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר access, א. תודה =) ב. אני רואה באתרים השונים שלדגם הספציפי הזה יש מספר גירסאות.. אם תוכל לפרט לי על איזה מהן ללכת - אני אשמח =) ג. יש אולי דגם או שניים נוספים שלדעתך יעמדו בבקשות שלי? אה, עוד שאלה! למה לא מקבוק? (סורי על הבורות :-[ ) בלי קשר, אשמח לשמוע עוד דעות תודה
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים גם נייד עם מפרט "בסיסי" שכולל מעבד i5 3210m ו-4 ג'יגה זכרון יספיק לדרישות שלך.אתה יכול לקנפג אותו באתר של לנובו ולקנות אותו ישירות שם במחיר יותר זול מרוב החנויות האחרות באינטרנט.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר כן, אבל כמו שאמרתי, נורא חשוב לי גם העיצוב, ואחרי שהסתכלתי קצת באתר של לנובו, לא מצאתי משהו תואם לטעמי, לכן שאלתי אם יש מפרט דומה של חברה אחרת במחירים העונים לבקשתי ובנוסף מדוע לא מקבוק שבאמת נראה נהדר. אני כן יודע שמקבוק לא נותן תמורה שווה לכסף בהשוואה לניידים המתחרים, אבל יש לו את היתרונות שלו, לכן אשמח גם לקבל את דעתך על זה.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מק פשוט לא משתלם למי שלא צריך מק. ואם היית יודע את היתרונות שלו עבורך אז גם היית יודע שאתה צריך מק.אם העיצוב של הלנובו מפריע לך, יש את ה-Dell Latitude E6430s שגם יהיה אלטרנטיבה מצויינת.רוב הניידים האחרים במשקל ובגודל הזה יהיו עם מסכים מבריקים ו/או מעבדים חלשים וחסכוניים.מעבדים חלשים הם לא חסרון אם אתה לא מתרגש מביצועים סבירים (ברמת מעבד i3 בסיסי) , אבל במידה ולביצועים חשיבות גדולה הם לא מתאימים.
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים מחבר כמו שאמרתי, אני בונה על המחשב לשנים הקרובות, לכן לא חושב שנכון להסתפק בI3. אני אומנם לא אשתמש בתוכנות גרפיות למיניהן, אבל לטווח הרחוק לשימושים שלי, נראה לי שI5 הכי כדאי. שאלה נוספת: אתה בעצם אומר שאם אין לי בעיה לקחת מחשב שמגיע ל2.5 קילו, אז תוכל להציע לי עוד אופציות בחירה שכן יכללו את כל מה שרציתי? סורי שאני מציק =/ פשוט פחות אהבתי את העיצוב שלהם ומעדיף גם מחשב שיהיה לטעמי חיצונית.
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים תעבור על ניידים של חברות כמו asus, דל, לנובו HP וכו' ותחליט מי מוצא חן בעיניך.אני לא אוכל להמשיך להמליץ לך על ניידים "יפים"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.