עבור לתוכן

קניית מחשב נייד לסטודנט. 5500 שח. קנייה בארה"ב.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

:)

המחשב הנייח בדרך למות. שנה הבאה רק אתחיל ללמוד, אבל אם מחליט לקנות מחשב, אז כבר אלך על נייד.

את המחשב אוכל לקנות בארה"ב, לכן טווח המחירים לארה"ב יהיה בין 3000-4500 ולארץ 5500.

מטרות המחשב? שימוש משרדי, להריץ סרטים באיכות גבוהה (1080p), חיבור המחשב לטלויזיה בין היתר, הרצת

PS3 Media Server לדוגמה והרצה של הרבה ישומים בו זמנית.

* גודל המסך? 14יהיה בסדר, אך אפשר 13 או 15.

* משקל רצוי?מתחת ל2

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי 5+, אך אפשר לרדת ל-4

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) HDMI חובה, רצוי ESATA' אך לא קריטי.

* בלוטות? לא קריטי

* גודל מינימלי וסוג של

? (HDD,

SSD

, או שילוב - דורש mSata) לא כל כך מבין באיכויות השונות, אך מינימום 1TB.

* כונן CD/DVD? צורב? אפשר עם צורב DVD,אך לא חובה..

* כונן Bluray? אשמח לקבל מפרט עם ובלי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

נ.ב העיצוב גם חשוב לי, אז אם יש את כל החבילה הזאת עם עיצוב דק ויפה - נהדר !

:yelclap:

בכל מקרה, תודה רבה לכולם !

:)

פורסם

lenovo T430s הוא אופציה מצויינת שעונה לכל הדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

access, א. תודה =)

ב. אני רואה באתרים השונים שלדגם הספציפי הזה יש מספר גירסאות.. אם תוכל לפרט לי על איזה מהן ללכת - אני אשמח =)

ג. יש אולי דגם או שניים נוספים שלדעתך יעמדו בבקשות שלי?

אה, עוד שאלה! למה לא מקבוק? (סורי על הבורות :-[ )

בלי קשר, אשמח לשמוע עוד דעות :)

תודה :)

פורסם
  • מחבר

אני מחרתיים נוסעע.. בבקשה מישהו??

פורסם

גם נייד עם מפרט "בסיסי" שכולל מעבד i5 3210m ו-4 ג'יגה זכרון יספיק לדרישות שלך.

אתה יכול לקנפג אותו באתר של לנובו ולקנות אותו ישירות שם במחיר יותר זול מרוב החנויות האחרות באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל כמו שאמרתי, נורא חשוב לי גם העיצוב, ואחרי שהסתכלתי קצת באתר של לנובו, לא מצאתי משהו תואם לטעמי, לכן שאלתי אם יש מפרט דומה של חברה אחרת במחירים העונים לבקשתי ובנוסף מדוע לא מקבוק שבאמת נראה נהדר. אני כן יודע שמקבוק לא נותן תמורה שווה לכסף בהשוואה לניידים המתחרים, אבל יש לו את היתרונות שלו, לכן אשמח גם לקבל את דעתך על זה.

פורסם

מק פשוט לא משתלם למי שלא צריך מק. ואם היית יודע את היתרונות שלו עבורך אז גם היית יודע שאתה צריך מק.

אם העיצוב של הלנובו מפריע לך, יש את ה-Dell Latitude E6430s שגם יהיה אלטרנטיבה מצויינת.

רוב הניידים האחרים במשקל ובגודל הזה יהיו עם מסכים מבריקים ו/או מעבדים חלשים וחסכוניים.

מעבדים חלשים הם לא חסרון אם אתה לא מתרגש מביצועים סבירים (ברמת מעבד i3 בסיסי) , אבל במידה ולביצועים חשיבות גדולה הם לא מתאימים.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, אני בונה על המחשב לשנים הקרובות, לכן לא חושב שנכון להסתפק בI3. אני אומנם לא אשתמש בתוכנות גרפיות למיניהן, אבל לטווח הרחוק לשימושים שלי, נראה לי שI5 הכי כדאי.

שאלה נוספת: אתה בעצם אומר שאם אין לי בעיה לקחת מחשב שמגיע ל2.5 קילו, אז תוכל להציע לי עוד אופציות בחירה שכן יכללו את כל מה שרציתי? סורי שאני מציק =/ פשוט פחות אהבתי את העיצוב שלהם ומעדיף גם מחשב שיהיה לטעמי חיצונית.

פורסם

תעבור על ניידים של חברות כמו asus, דל, לנובו HP וכו' ותחליט מי מוצא חן בעיניך.

אני לא אוכל להמשיך להמליץ לך על ניידים "יפים"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים