עבור לתוכן

אנדרואיד סיני Newman N1 התקבל, חוות דעת קצרה

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים קיבלתי מכשיר שהזמנתי מסין לפני חודשיים (היו בעיות באספקה) המכשיר הוא למעשה freelander i10 שהוא זהה למכשיר Newman N1.

קניתי את המכשיר הזה בגלל שהוא מגיע מחברה עם שם יחסית לשאר המכשירים הסינים, RAM גדול יחסית 1GB, ומסך IPS. המכשיר מבוסס MTK6577

תמונות סרטונים ומפרט תוכלו למצוא בקלות באינטרנט.

המכשיר עלה לי 680 שח, היה לי קופון של של 10$ בAliExpress שם הוא נקנה דרך מוכר שיש לו גם אתר פרטי שנקרא antelife. במזל המכשיר עבר במכס בלי בעיות.

מדובר במכשיר אנדרואיד ראשון שלי, אני המון שנים עם איפון (מאז הראשון) אבל אני מבין והתנסתי לא מעט באנדרואיד.

מבחינת המכשיר עצמו הוא סבבה לגמרי, ומדהים למחיר שלו, בעיקרון הוא נמצא באותה רמה עם אס2 למשל.

המכשיר מאוד מהיר, זז מצווין, איכות הבנייה מצויינת ואולי אפילו מתעלה על מכשירים של חברות מוכרות יותר המסך נראה מצויין, רק היה יכול להיות בהיר יותר, בכלל הבהירות האוטומטית נותנת בהירות חלשה מדי ככה שאני כל הזמן על מקסימום.

המצלמה היא 8MP והיא לא הטופ אבל עדיין תמונות מצויינות (פשוט לא רמה של 4S נגיד)

יש עברית מובנת (ממשק) אבל אין מקלדת, זה מקור להרבה תסכול אצלי, לקח לי זמן למצוא מקלדת סבירה וגם היא לא משו בכלל.

הסאונד מהאוזניות היה חלש בהתחלה, צריך להגביר אותו דרך האקולייזר, לא משהוא טריוויאלי לכל אחד.

המצלמה הקדמית זבללל, אבל מי משתמש.

מקשי המגע למטה גם משגעים אותי.. זה מיקום גרוע אני לוחץ עליהם לא מעט בטעות.

רמקול מצויין. המכשיר דואל סים אגב.

סוללה טובה יותר משל אס2, פחות טובה משל איפון.

הגיפיאס אצלי לא פועל כלכך טוב אבל אומרים שזה מסתדר בגרסא חדשה יותר.

למכשיר יש קהילה קטנה שגודלת בXDA, יש custom roms, כמובן ROOT וריקוברי.

הקהילה הגודלה נמצאת בסין יש להם מבחר קטן של רומים, ויוצאים גם עידכונים רשמיים מדי פעם למכשיר כיום הוא נמצא ב1.0.9

זהו בערך על המכשיר עצמו, מי שרוצה לשאול שאלות מוזמן, למעשה אני ממליץ לכל מי שמחפש מכשיר זול וטוב.

לגבי אנדרואיד עצמה, ובמיוחד בהשוואה לIOS, בעיקרון אני חושב שאנדרואיד מערכת לא רעה בכלל אבל באגים וחוסר ליטוש כללי הורגים אותה מבחינתי רציתי לאהוב את המערכת אבל היא מתסכלת לדעתי ופשוט לא אהבתי, זה נכון שיש למכשיר ולמערכת יתרונות מסויימים על האיפון אבל מסיבות של העדפה אישית אני נשאר עם האיפון.

המכשיר הסיני מיועד לאמא שלי שנראה מה היא תגיד כשאני יעביר אליה אותו.

פורסם

תתחדש, תודה על הדיווח - המכשיר אכן נמכר היטב בסין.

פורסם

אני הזמנתי את ה N1 ובדקתי היטב את המפרט - לדעתי יוסי מטעה בכך שהוא כותב שה I10 זהה ל N1

הם מאוד דומים אבל ה N1 דגם יותר חדיש עם מסך QHD וזכוכית GORILAGLASS כמו כן הוא מגיע במספר צבעים

וגרסת האנדרואיד שלו יותר מתקדמת - ולכן הוא גם עולה קצת יותר ( בסביבות ה 185 $ )

בכל מקרה האינפורמציה מעודדת - ונקווה שנמצאה אלטרנטיבה למכשירים היקרים שנמכרים בארץ

לגבי המקלדת תנסה את SLIDE-IT התקנתי אותה על גלקסי S והיא ממש נוחה ( כוללת מילונים )

פורסם
  • מחבר

אמור לעבוד עם כל הרשתות, אני עכשיו בגולן/סלקום, תמיכה מלאה בדור שני.

דור שלישי אומרים שזה 900/2100 שזה מספיק... פשוט בלי ה850 של פלאפון.

I10 זהה לגמרי בדוק, עזוב שעל המכשיר שלי מאחור כתוב Newman N1, אני כרגע מריץ רום של N1

הרזולוציות זהה 500 ומשהוא על 900 ומשהוא, וזכוכית גורילה, אפאחד לא יודע בטוח, זה בגדר שמועה.

ניסיתי את כל המקלדות, הכי טובה הייתה multilang, אבל כרגע עם הרום של NEWMAN יש מקלדת אנדרואיד רגילה, בלי מילונים.

מצד שני העיברת ממש לא עובדת טוב על הרום של N1

פורסם

תגדיר מה זה אומר "עברית לא עובדת טוב"

האם יש טעויות דפוס?

האם לא מיושר לימין?

מה לגבי תפריטים ?

ובכלל האם אתה עדיין ממליץ לאחר שימוש של שבועיים?

נועם

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה יש לעברית ברום של ניומן אבל היא לא מלאה, למעשה הרוב עדיין נשאר באנגלית. חלקים אחרים כן הופכים לעברית.

תפריטים רובם נשארים באנגלית, אני מניח שאפשר לסדר דבר כזה, פשוט אין לי כוח להתעסק.

המכשיר עצמו בסדר גמור, אין לו בעיות ספציפיות, הבעיה הרצינית זה אנדרואיד, לא מעוניין לפתוח כאן ויכוח אבל אחרי התנסות עם המערכת הזו לדעתי היא נוראית.

הניומן עבר לאמא שלי, אליה הוא היה מיועד ואני חזרתי לאיפון שלי, ממש מרגיש כאילו השתדרגתי, ממש הקלה לחזור לאיפון.

ואמא שלי, גם היא מעדיפה את האיפון, האנדרואיד יותר מסובך לה.

מי שמחפש סמארטפון זול זו התשובה, ועדיין אני יגיד למי שמחפש סמארטפון זול שישקיע עוד קצת ויקנה איפון 4 יד שניה.

קיצר הבנת מה אני חושב.

שאל כל דבר שאתה רוצה לדעת ואני יגיד לך איך הוא, למשל כמו שכבר כתבתי, המסך לא מספיק בהיר, חסרון, הסוללה לא חזקה מספיק וכו'...

פורסם

תודה על המידע

ההזמנה שלי כבר יצאה לדרך - עוד קצת סבלנות ואוכל להתנסות בעצמי

נועם

פורסם

תתחדש.

תודה על המידע :xyxthumbs:

פורסם

גם הN1 שלי יצא לדרך אתמול :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש קשר בין המכשיר לניומן מסיינפלד ? :hat:

פורסם

ביום שישי המכשיר הגיע ( אחרי שלושה שבועות בלבד )

בגדול הסקירה של יוסי תואמת את המציאות לחלוטין

בתמורה למחיר המכשיר בסדר

אבל למי שרגיל לסמסונג עם לחצן פיסי בחזית - זה ממש מעצבן להדליק את המסך עם כפתור עליון

בנוסף גם החיבור של הטעינה מהצד לא כל כך גאוני ודי מפריע כאשר המכשיר - מותקן ברכב

השטיק של שני סימים הוא מדליק ועובד מעולה ( ניסיתי עם סלקום ואורנג' )

הבטרייה השתפרה אחרי שלוש טעינות

התקשורת עם כרטיס SD היא איטית ומרגיזה ( שמתי כרטיס 16 גיגה מלא בתמונות ) כאשר גוללים בגלריה

התמונות נפתחות לאט מאוד

הגיפיאס עובד יפה ומדוייק

הערה : בכדי לעבוד אם אינטרנט סוללרי יש להגדיר APN

לגבי העברית ...... קיבלתי מכשיר עם אנגלית + סינית בלבד ניסיתי את MORELOCALE2 -זה לא עשה כלום

התקנתי מקלדת SLIDE IT ובנתיים אני עובד ככה עד שאמצא פתרון אחר

רשימת אנשי הקשר הועברה במלואה ובעברית מהאנדרואיד הקודם.

נועם

פורסם

כתבת שעבר במכס במזל...למה?

אין את החוק הזה שרק מעל 1200 זה מחוייב?

אני רוצה להזמין גם אבל אני מפחד שזה יתקע במכס וכד' אם מישו יכול להאיר את עיני בנושא אודה לו מאוד.(האם מכשיר (עד 200-250 דולר ) אמור לעשות בעיות במכס?)

פורסם

יש פשטור מכל התשלומים עד 75$, ופטור ממכס עד 329$ (או סכום קרוב).

על סמארטפונים צריך לשלם מע"ם ומס קניה (שזה כמו מכס, אבל עם שם אחר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים