פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים היי, בתמונה למטה ראיתי שחיברו את הSSD לצד המארז,הדבר אפשרי בכול מארז?או שזה מיוחד לR4? וכמובן איך עושים את זה ^^
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים יש עוד מארזים שאפשר להרכיב בהם SSD מאחורי הלוח אם ... זה לא משהו שהR4 המציא ,אבל זה בהחלט לא כזה נפוץ .. וגם לא הפתרון הכי נוח , יפה כן, נוח כנראה שלא ...
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים בהרבה מארזים ניתן לחבר אותו ל 2 מתוך החורים הצדדיים של המקום של הכונני 5.25
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים חיבור מאחורי לוח האם הוא פיתרון דפוקתחשוב שאתה רוצה לפרק את הכונן אז תפרק בשביל זה את לוח האם ???אבל יש הנחה לבעלי לוחות מיקרואם תשים לב אז ליד החיבור יש חורים לחיבור כונן נוסףהחיבור הנוסף לא חסום ע"י לוח מיקרו ATX ואז אפשר להשתמש בו בלי בעיה.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים לא צריך להוציא את הלוח פותחים את הדלת של המארז מהצד השני.....מה שכן SSD דיי רגיש לחום והוא כנראה יהיה דיי חם שם בלי אוורור (נכון שהוא מתחמם פחות אבל הוא עדיין מתחמם, כמו כן הלוח יכול לחמם אותו דרך הקיר) לכן לא הייתי שם אותו שם
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים אני לא רוצה לחשוב על הרגע שבו אצטרך לפרק את ה-SSD שלי (זה המחשב שלי שהוא פרסם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.