עבור לתוכן

חלופות ראויות לאייפון 5?

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בשוק הסמארטפונים, כי למי יש זמן.

בכל מקרה, היה לי HTC Desire ממנו התאכזבתי והחלפתי לאייפון 4S. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הוא זורם ולא נתקע ולא מרגיש כמו משחק עם 15 FPS בדומה ל Galaxy Nexus שיצא לי לעבוד איתו ול Desire שהיה לי, ואני אוהב את הטון הטבעי של המסך. הדבר היחיד שמאוד מפריע לי ויכול להיות שהוא דיל ברייקר זה הקטע שלהיות עם טלפון של אפל זה בערך כמו להיות כלוא. אני משועבד ל iTunes המטופש הזה, ובגלל שאני על מק, גם ל iPhoto למשל.

הגלקסי S III פשוט ענקי מדי, וממש לא בא לי להחזיק טלפון עם שתי ידיים. גם צבעי המסך שלו לדעתי מזעזעים, אבל ניחא. איזה עוד חלופות יש? הדרישה העיקרית היא שהמכשיר יזרום לחלוטין, כי בנפילת פריימים הראשונה אני אזרוק אותו ביד 2. הדבר השני זה שהמסך לא יהיה גדול מדי, איפשהו בין 4 ל 4.5 אינץ' (עם עדיפות לכיוון ה 4). האם יש חיה כזאת?

תודה.

פורסם

הדרישה העיקרית היא שהמכשיר יזרום לחלוטין, כי בנפילת פריימים הראשונה אני אזרוק אותו ביד 2.

תתכונן לזרוק הרבה מכשירים ביד-2. :)

בעצם אתה רוצה משהו שהוא כמו אייפון רק בלי הכלא של אפל? לעשות jailbreak ניסית?

פורסם

כאילו האייפון לא נתקע ואין נפילות פריימים, באמת, היה לי אייפון 4 בזמנו.

היה נתקע וקורס כמו גדול. פשוט יש אנימציה יפה של אפל כשזה קורה ואין הודעות שגיאה, זה פשוט קורה.

אז אוסיף על מה שאמר qttp, תתכונן גם לזרוק את האייפון 5 שיהיה לך ליד2(זה הגיוני בכלל לשדרג לאייפון 5 מ-4S?).

פורסם

במיוחד כשאין כל שינוי ברוחב המסך ובמספר הפיקסלים לרוחב.

פורסם

בקרוב מאוד יוצא הוינדוספון8 לנייד , אומנם המערכת לא שיא היופי כמו אנדרואיד או ios אבל אם הממשק שלה יעבוד חלק ,אולי כדאי לקחת גם אותה בחשבון . מה שנשאר זה לחכות ולראות

פורסם

מנסיון שלי עם אייפונים גם הם נתקעים אז לא הבנתי למה אתה מתכוון.

בכל מקרה, מערכת שעובדת טוב זה או אייפון, או ווינדוז פון שאמור לצאת מאוד בקרוב שלדעתי זורם אפילו יותר מIOS, או מכשיר בעל אנרואיד אבל Jelly bean. כל גרסא מתחת לג'לי בין לא תספק אותך.

הגלקסי נקסוס מעודכן כבר לגרסא הנ"ל אז נראה לי שאתה שחקת במכשיר בלעדיה כי לפי ביקורות שיש עליה, המבקרים נאלצו להודות שהמערכת ישרה קו בחווית השימוש עם זאתי של אפל.

פורסם
  • מחבר

בעצם אתה רוצה משהו שהוא כמו אייפון רק בלי הכלא של אפל? לעשות jailbreak ניסית?

בדיוק. יש לי jailbreak אבל עד כמה שידוע לי זה לא פותר את הבעיות שלי.

כאילו האייפון לא נתקע ואין נפילות פריימים, באמת, היה לי אייפון 4 בזמנו.

(זה הגיוני בכלל לשדרג לאייפון 5 מ-4S?)

יש לחבר שלי אייפון 4, הוא לא דומה ל 4S בנושא הזה. האייפון 4 נתקע מפעם לפעם, ה 4S כמעט ולא. הוא קרס אולי פעם אחת ונתקע לי פעם אחת בשנה שהוא הספיק להיות אצלי, וגם זה בגלל שהעמסתי עליו שטויות מסידיה.

וזה הגיוני אם קניתי את המכשיר בארה"ב ואני אפסיד עליו מעט מאוד כסף.

פורסם

אם אתה מוכר את האייפון במחיר מספיק גבוה כך שאתה לא מפסיד עליו ואתה ממש רוצה אייפון 5 אז לך על זה רק שלא תצפה להבדל משמעותי ותתאכזב..

פורסם

אז מה עם לקנות S2 ולהתקין עליו איזה רום טוב?

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שאני לא ממש רוצה אייפון 5. אני אוהב את הטון של המסך ואת ה UI הפשוט (לטעמי), אבל נמאס לי מכמה שאפל מגבילה אותי.

איך המוטורולה Droid Razr Maxx? הוא נחשב מכשיר רלוונטי ועדכני?

ולזה שמעלי - אשמח לקצת פירוט, כי אני ממש לא בקיא בנושא הרומים.

פורסם

היה לי גם אייפון קרס ונתקע פי 2 מאנדרואיד סיני שקניתי ב 180 דולר! :lol:

אייפון סתם דרק של מכשיר, בלי JAILBREAK לא שווה את הכסף

פורסם

מעולם לא הבנתי מה איזה Framedrop מדי פעם כזה משנה. למי איכפת מזה? זה לא משנה שום דבר. זה קטע מפגר של אייפוניסטים - תירוץ לכל החסרונות שיש במכשיר. זה לא משחק, אלו כולה תפריטים. :nixweiss:

(ברור שצריך שבאופן כללי, לרוב, המכשיר יעבוד "חלק".)

אם תקח כל מערכת אחרת, תנטרל את האפשרות למסכי בית עם חומר דינמי (ווידג'טים לדוגמה) ועוד כל מני דברים שחסרים באייפון - היא גם תהיה "חלקה".

ולעניין:

מכשירי ווינדוס פון אמורים להיות "חלקים" מאוד. לטעמי גם מכשירי אנדראויד חזקים "חלקים" לגמרי, אפילו בלי JB.

פורסם

בתור בעלים של רייזר, ממליץ בחום להימנע ממוטורולה.

החברה עם התמיכה הגרועה ביותר בשוק. ישנם יצרנים סיניים עם תמיכה טובה יותר.

המכשירים שלהם מגיעים עם bootloader נעול.

רק עכשיו הם ביטלו ברגע האחרון ICS ל ATRIX 4G לאחר שהובטח במשך שנה. ומדובר במכשיר שגילו מעט יותר משנה עם ליבה כפולה.

לרייזר הובטח ICS עד סוף רבעון שלישי שכבר חלף, וזה לאחר 3 דחיות. חלק מהמדינות קיבלו, וחלק עדיין לא כולל ישראל, שלדעתי, לעולם כבר לא תקבל.

פורסם

ל-Kalen,

1. לא שמעתי על מכשיר מלבד NEXUS שמגיע עם Bootloader פתוח (היו כמה בעבר, כמו HTC DESIRE אבל זה היה במספק מכשירים מוגבל).

2. אם עדכוני רומים חשובים לך, אז תעשה ROOT ותתחיל להתקין, אל תחכה למוטורולה...

ובקשר לנפילת פריימים... במכשירי דגל, הכל אמור להיות חלק.

ברשותי HTC ONE X (עולה פחות מאייפון) ואין לי נפילות פריימים (היה לי פה ושם בטלפון הקודם, HTC DESIRE)

פורסם

כל המכשירים של סמסונג מגיעים עם בוטלודר פתוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים