עבור לתוכן

קניית RAM חדש

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדויס XP עם:

כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT

לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan)

מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333)

אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה.

החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?)

כמה שאלות:

1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע?

2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה?

3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם:

http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid=

4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא).

תודה רבה מראש.

פורסם

1. על סטיקי הזכרונות לרוב יש מדבקה עם הפרטים. תוכל להשתמש גם בתוכנה כמו cpu-z בשביל לבדוק.

2. להספיק למה?

3. מתאים.

4. באיזו מהירות הזיכרון עובד... MHZ זו יחידת מידה של תדירות. התדירות מציינת מספר סייקלים (מחזורים) של גישה לזיכרון. יותר MHZ אומר זיכרון מהיר יותר אבל המהירות תוגבל לזו של הזיכרון האיטי ביותר.

פורסם
  • מחבר

1.איפה בתוכנה כתוב שם הדגם? בכל מקרה אני רוצה לדעת כמה מקום יש לי לעוד זכרונות, ואם הבנתי נכון יש 2 תפוסים(שהספוט שלהם בצבע לבן) ו2 פנויים(שהספוט שלהם בצבע אדום), אז יש לי 2 זכרונות שונים או זכרון אחד על הלבן ואם אני רוצה לקנות עוד זכרון אני מקבל 2 "לוחות" שאני שם על הספוטים האדומים?

2.כדי ששאר החומרה תעבוד כמו שצריך.

3. :xyxthumbs:

4.אוקי, אז אם אני קורא נכון את התוכנה יש לי 400 MHZ, והזיכרון יעבוד על המהירות הזו ולא על ה800 של הזיכרון בלינק ששמתי?

הנה התמונה:

29lxpqt.jpg

ועד כמה המהירות זיכרון מורגשת? מהירות המחשב מושפעת מזה?

אני רוצה מחר להזמין את הזיכרון ששמתי כאן, אין איזה משהו מיוחד שצריך לדעת בנוגע לחיבור, נכון? אני לא חזק בחומרה, אבל הארדיסק אני יודע לחבר וגם לפרמט מחשב אני יודע אז אני לא חושב שיש לי למה לסחוב את המחשב לחנות, אני מאמין שאם תסביר לי בקצרה אני יוכל לחבר לבד.

המון המון תודה!

פורסם

1. בלשונית ה-SPD. יש לך ארבעה סלוטים של זיכרון, שניים מהם תפוסים, שניים פנויים. אתה מקבל סטיק בודד אם אתה מזמין סטיק בודד ;D

2. מה לא עובד כמו שצריך? מה השימושים במחשב?

4. ראשי התיבות של DDR הם Double Data Rate כלומר הזיכרון עובד במהירות כפולה מתדר הבסיס. אם היית קורא את ה-FAQ היית יודע.

מה שבחרת יהיה טוב. ההתקנה פשוטה ביותר - מכבים את המחשב ודוחפים את הזיכרון לסלוט בכוח עד שהקליפסים נסגרים עליו. שים לב למגרעת

שעל הזיכרון, בסלוט יש "שן" מפלסטיק כך שלא תוכל להתקין את הזיכרון הפוך.

פורסם
  • מחבר

1.סליחה על השאלה המטומטמת - הצבעים לא אומרים כלום?

2.בעיקרון המחשב די איטי והרבה פעמים אני עובד איתו כשהוא על שימוש RAM של 1.7, נגיד כשהפוטבול מנג'ר(משחק שלא צורך גרפיקה אבל משתמש חזק במעבד ובזיכרון) פתוח.

אני אזמין מחר כנראה,

תודה עוד פעם.

פורסם

1. הצבעים מעידים על ערוצים. על dual channel תוכל לקרוא בסטיקי.

2. אם אתה מגיע ל-1.7GB ניצולת, עוד זיכרון יכול להועיל. איזה מעבד יש לך?

פורסם
  • מחבר

1. הצבעים מעידים על ערוצים. על dual channel תוכל לקרוא בסטיקי.

2. אם אתה מגיע ל-1.7GB ניצולת, עוד זיכרון יכול להועיל. איזה מעבד יש לך?

1.לא מצאתי כל כך הסבר למה זה, בכל מקרה לא אמורה להיות בעיה אם הזיכרון החדש מחובר לאדום, נכון? כי כרגע יש לי 2 זכרונות של ג'יגה אני מניח.

2.DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333)

לא רק שאני מגיע ל1.7GB סיבולת אגב, לפעמים אני עובר את זה והמחשב סוגר אוטומטית את התוכנה הכי גדולה שפתוחה. קראתי קצת בסטיקי שכתבת עליו על נושאים אחרים(32 bit ו64 bit שלא הבנתי מה זה), וכתוב שם שתוכנית בודדה לא יכולה לצרוך יותר מ2GB. לפעמים התוכנית קורסת כששום דבר(גם הדפדפן) לא פתוח, כמה המערכת צורכת בלי ששום תוכנה פתוחה פחות או יותר? כי המשחק בחיים לא מגיע ל2GB, אולי ל1.4, אבל ככל שעוברים עונות הצריכה עולה, ומעניין אותי אם זה מסוגל להגיע ל2GB. אני עם XP אם זה רלוונטי.

והזיכרון החדש לא אמור לפגוע במהירות של הקודם, נכון? אני לא יורד במהירות, מקס' נשאר אותו דבר או עולה?

פורסם

אתה יכול לשים את הזיכרון בסלוט האדום.

למה אתה משתמש במערכת הפעלה מיושנת שחגגה בת מצווה?

פורסם
  • מחבר

למען האמת הייתה לי אפשרות גם לדיסק של XP וגם לדיסק של 7 ובחרתי בXP כשפירמטתי(לפני חודשיים פחות או יותר),

כל עוד כל תוכנה שקיימת יוצאת לXP ואני מת על המראה שלו אז למה לא?

פורסם

במערכת הפעלה יש הרבה מעבר לאיך שהיא נראית. אין שום סיבה שלא תעבור ל-windows 7 ותוכל אף להתאים אותה כך שתיראה כמו XP.

פורסם
  • מחבר

במערכת הפעלה יש הרבה מעבר לאיך שהיא נראית. אין שום סיבה שלא תעבור ל-windows 7 ותוכל אף להתאים אותה כך שתיראה כמו XP.

אבל למה? יש באמת סיבה משמעותית לעשות את זה?

עד כמה שאני יודע מערכת הפעלה יותר חדשה רק צורכת יותר מהמעבד והRAM, זה לא ישפר את הביצועים של המחשב או משהו.

פורסם

למה אתה חושב שמוציאים מערכות הפעלה חדשות? הן משפרות ביצועים, אבטחה טובה יותר, יציבות, תמיכה בפיצ'רים חדשים, ניהול זיכרון ועוד...

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה המון המון תודה,

הבאתי היום זיכרון והמחשב עובד מעולה, פי כמה יותר טוב מלפני, כנראה שמשכתי את זה יותר מדי זמן.

מלא תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים