פורסם 2012 באוקטובר 2013 שנים שלום,כשהדלקתי המחשב יכולתי לראות את העכבר שלי אבל מסך שלי היה שחור לגמרי אז עשיתי ריסטרט ואחרי כמה בפעמים שראיתי שזה לא עובד עשיתי שחזור מערכות.אחרי כמה זמן זה שאל אותי אם אני רוצה לבצע שחזור מערכות אבל משום מה במחשב כיבה לי את העכבר והמקלדת ובנוסף זה גם לא עבד כשהחלפתי את העכבר (כלומר שאין באפשרותי לבחור בשחזור מערכות)בבקשה תענו ותוכלו להגיד לי איך לתקן את זה זה
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים לא ממש הבנתי מה הבקשה שלך.מה מצב המחשב כרגע? הוא נדלק? מערכת ההפעלה עולה?
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים כנל לא ממש הבנתי - כמו כן ובלי שום קשר ערוך את ההודעה ותשמיט ממנה הפרטים שלא מסייעים בהבנה הטכנית (רמז: דחוף...)קרא את חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524032.0
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים מחבר כרגע מערכת ההפעלה רק עולה אם אני מפעיל אותה על safe mode אם אני מפעיל אותה כרגיל פשוט יש לי מסך שחור לגמרי (המחשב עצמו עובד)וכשניסיתי לעשות שחזור מערכות המחשב אוטומטית מכבה את העכבר והמקלדת שלי כך שאני לא יכול לבחור שחזור מערכות.הבעיה העיקרית שלי היא שמערכת ההפעלה שלי לא עולה אלא רק בsafe mode אני מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב תודה לכל העונים
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים ב SAFE MODE העכבר והמקלדת לא פועלים בכלל או רק שאתה מנסה להגיע לשחזור המערכת?האם אלו עכבר ומקלדת אלחוטיים?
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים מחבר העכבר והמקלדת לא עובדים רק כשאני מנסה לעשות שחזור מערכות והעכבר והמקלדת שלי חוטיים
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים סליחה שאני נודניק. אבל אני רוצה להבין.כאשר אתה עולה ב SAFE MODE. אתה יכול לעבוד רגיל עם העכבר והמקלדת בהכל, כלומר: להיכנס לתיקיות, להפעיל תוכנות, להיכנס ללוח הבקרה וכו', והכל עובד תקין. אבל ברגע שאתה מנסה ללחוץ על שחזור מערכת זה נתקע או לא זז?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.