עבור לתוכן

בעיות צריבה עם Nero (או אולי עם הצורב עצמו)

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי צורב Samsung CD-R/RW SW 224B

ואני משתמש בתכנה Nero 6

בכל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק תמונה (burn image) זה פשוט לא נותן.

תהליך הצריבה נמשך עד 100% אבל אז זה כותב לי הודעה משהו כמו "burn underrun was avoided 2 times" ואחר כך כותב שהצריבה בוצעה בהצלחה (למרות שאין כלום בדיסק ואז אני נאלץ לזרוק עוד דיסק לפח).

אז אני פשוט חייב לדעת מה הבעיה

האם זה הצורב או הגדרות בנרו? האם אני צריך דרייבר או משהו לצורב שלי?

אם אני צריך דרייבר בבקשה תביאו לי קישור אני לא מבין גדול בזה

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו? (סליחה אבל יש לי את הבעיה הזאת כבר מלא זמן)

פורסם

נסה לצרוב לאט יותר ו/או על מדיה אחרת.

פורסם

ככה ממני עצה בחינם - עם יש לך בעיה מצריבת קבצי תמונה תשתמש ב daemon tools ומשם תצרוב יענו copy

פורסם

ואם כבר מדברים על נרו אז שאני מנסה לצרוב דיסק של 900 מגה סרט vcd על דיסק של 900 מגה אחרי שהגדרתי את התוכנה לגודל הזה.

אז אני צורב וזה נתקע ב5 אחוז ולא ממשיך משם יש למישהו רעיון?

פורסם

buffer דפוק ? זה מאד אפשרי

פורסם

איזה גרסא בידיוק של נרו 6

HELP->About->Version

פורסם

גירסא 6.0.0.0

ומה איך בדיוק עובד הbuffer אתה יכול להסביר?

וכבר צרבתי vcd אבל עכשיו אחרי פירמוט זה עושה בעיה. (לא בא לי לנסות סרט אחר על דיסק חדש כי כבר הלכו 3 ולא בא לי לבזבז עוד כאלה)

פורסם

אני לא יוד בידיוק איך זה עובד אבל זה משהו מגבה על הצריבה משהו כזה כדי שהיא צתא ביחד וכאשר יש באפר דפוק אז זה הורס דיסקים אחד אחד

פורסם

אם אתה לא יודע איך זה עובד אז איך אתה בכלל יכול להסיק שזה מזה זה סתם לזרוק דברים לאויר... ::)

הכל מקרה אנשים זה חשוב לי אז אם יש עוד עצות\פתרונות זה יהיה סבבה מחכה לתשובה שלכם אני עליתי לישון לילה טוב!

פורסם

נגיד יש לך 2MB buffer,לפני שהוא מתחיל לצרוב הוא לוקח 2MB של מידע ומאכסן אותם בזיכרון בפנימי שלו.

היום עם הצורבים המהירים ממש אין שימוש ליותר מ2MB buffer פעם שהצורבים היו איטיים אז זה היה עוזר.

פורסם

אז מה יכולה להיות הבעיה?

וגם עכשיו ניסיתי לצרוב דיסק mp3 על דיסק של 900 מגה והוא אומר לי אין מספיק מקום בדיסק למה זה קורה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים