עבור לתוכן

עזרה באמבילייט לטלויזיה 40 אינץ

Featured Replies

פורסם

אני חדש בפורום ובנושא האמבילייט בכללי,

אם טעיתי בפורום, מצטער :nixweiss:

אשמח לקבל עזרתכם בנושא האמבילייט לטלויזיה שרכשתי בגודל 40 אינץ.

יש לי מספר שאלות בנושא:

1. האם היום אפשר להשיג אמבילייט לטלויזיה עצמה שלא דרך המחשב?

2. במידה ולא האם קיימת דרך שבא ניתן לגרום לאמבילייט לפענח את התמונה של הטלוויזיה דרך המחשב? (חשבתי אולי אפשר לחבר את הממיר למחשב עם כרטיס טלוויזיה ובחזרה לטלויזיה, פה נכנסת האלה אם זה עלול לפגוע באיכות שידור ערוצי HD, כמובן עם כרטיס טלויזיה שארכוש בהתאם.)

3. יש דרך לעשות זאת עצמאית?

הבנתי גם קיימים ערוצים (צדדים של הטלויזיה) וסטריפים של לדים מהם המחירים של ה30 ו60?

במידה וקיים אופציה להרכבה עצמית ישירות לטלויזיה אשמח אם תספקו לי את הלינקים לרכישה של החלקים והסברים כללים על חיבורם ובנוסף את דעתכם על הliveLight

תודה על עזרתכם!!

פורסם

1. לא שידוע לי.

2. תקנה למחשב כרטיס טלויזיה ותחבר אותו לממיר, במקביל תחבר את הממיר לטלויזיה בHDMI. מישהו כאן בפורום עשה דבר כזה, בהתחלה נתקל בבעיה של השהיה, הוא שינה משהו בהגדרות של התוכנת דגימה וזה עבד לו לא רע, תריץ חיפוש בפורום.

3. אפשר לעשות את זה עצמאית אבל לא עם ארדואינו אלא בקר הרבה יותר חזק והרבה ידע בתיכנות.

את השאלה הבאה לא הבנתי בכלל.

הliveLight ניראה לא רע, יש לו עד 27 ערוצים השאלה היא האם אתה יכול לקנות את הלוח מוכן, או להשיג את החלקים בנפרד והאם יש לך יכולת להלחים הכל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, יש לי ידע בתכנות והלחמה אז זאת לא הבעיה, אני יכוללהרשות לעצמי לרכות שת הlivelight אבל יותר מאשמח לדעת איך לעשות זאת בעצמי, זה יותר כיף אם תוכל לתת לי את השמות לחלקים או עדיפויות מסויומות אשמח

אחת התשובות שלך כללה גם משהו עם בקר יותר חזק, יש לך המלצה לאחד כזה?

פורסם

אני מניח שתצטרך איזה בקר די מסיבי אולי הStalaris החדש של TI יתאים, אולי הוא יהיה איטי מידי.

קשה לאמר ככה מבלי לכתוב את הקוד, לקמפל אותו ולתזמן אותו.

אם תוכל להניח את ידיך על איזה בקר 32 ביט עם תדר שעון של לפחות 100-200MHz זה יעשה את העבודה הרבה יותר קלה, ופחות תצטרך לחשוב על אופטימיזציה של הקוד.

בעקרון מה שאתה רוצה לעשות זה למצוא איזה צ'יפ שיודע לעשות Decode לאות וידיאו Composite (או כל אות אחר שזמין לך) ולהמיר אותו לפורמט תמונה כלשהוא שתצטרך להמיר עם הבקר שלך.

ה tvp5150am1 ניראה טוב, הוא די זמין מebay במחיר זול יחסית, החלק המאגר זה לקחת את הפלט שלו שהוא בפורמט ITU-R BT.656, 8-Bit 4:2:2, להמיר אותו ל RGB ולבצע עליו ניתוח של צבע דומיננטי.

מפה כל מה שנשאר זה לדחוף את הלדים בצבעים המתאימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים