עבור לתוכן

זקוק לעזרה באיתור אינוורטר לLG R500.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה נשרף לוח האם במחשב הותיק שלי. מאחר ואני סטודנט ויכולותיי הכספיות מוגבלות, רכשתי מחשב נייד משומש LG מדגם R500 בעל מסך שבור מאחד מאתרי יד שנייה. כוונתי הייתה להחליף את המסך השבור במסך התקין שבמחשב הותיק שלי ( כמובן שלפני כן וידאתי שמודבר באותו סוג מסך).

אך, לאחר שחיברתי את המסך התקין הוא סרב להידלק ונותר כבוי ושחור. לכן, המסקנה המתבקשת היא שהאינוורטר האחראי על הדלקת המסך - תקול.

משום מה, אינני מצליח לאתר ברשת מקום לרכוש את האינוורטר המדובר ( חיפוש באיביי העלה חרס).

האם מישהו יכול לייעץ לי היכן אוכל לרכוש את האינוורטר? מישהו מכיר אתרי רכישה מקוונים מחו"ל לחלקי מחשב?

אוסיף ואציין:

1) בחיבור למסך חיצוני, המחשב מתפקד באופן מלא ותקין כך שלא מדובר בבעיית כרטיס מסך.

2) לייתר ביטחון חיברתי את מסך המחשב הותיק שלי למחשב אחר ע"מ לוודא את תקינותו והוא נמצא תקין. כלומר הבעיה היא בודאות באינוורטר.

תודה לעוזרים ובכלל!!!

פורסם

חיפשת לפי מספר חלק? הרי יש לך את התקול, מה רשום עליו?

פורסם
  • מחבר

תודה CHEVY,

למען האמת, לא ביצעתי חיפוש לפי מספר החלק.

עשיתי חיפוש זריז בדקות אלה אבל אני מוצא בעיקר אתרים גרמניים.

אשמח לעזרתכם.

מספר החלק הוא: EAY34827701

פורסם

http://www.infotactil.pt/artigos/detalhes/id/7512

שלח להם מייל, תבדוק אם הם שולחים לישראל ומקבלים paypal.

המחיר יחסית סביר לחנויות אחרות שראיתי שמוכרות ב-50 יורו.

אין לך מה להפסיד, מקסימום יגידו לא... תנסה.

פורסם

ועל זה אבא שלי אומר ... " מדליק שטר של 200₪ כדי למצוא שקל בחושך "

קניה של מחשב נייד משומש עם מסך שבור .על מנת לתקן אותו . וחיפוש של אינוורטר . כל זה יותר זול מהחלפה של לוח אם ?

פורסם
  • מחבר

Chevy תודה על הלינק. אני אנסה לשלוח להם מייל ולקבל את תגובתם. יש לך מושג היכן ממוקמת החברה שבלינק? הכל שם בספרדית לדעתי.

EITAN4, ידידי תגובתך ממש לא במקום. אם היית קורא את המודעה הראשונה שכתבתי בשרשור, היית מבין שרכשתי את המחשב בעל המסך השבור, בידיעה שאוכל להרכיב בו את המסך התקין מהמחשב הותיק שלי!!! כלומר ההשקעה הכספית הייתה מבוטאת רק בקניית המחשב בעל המסך השבור ותו לא. נכון שהסיפור עם האינוורטר לא היה מתוכנן אבל גם כך לא מדובר ברכיב יקר מידי.

ידידי, אני חושש ה"משפט החכם" שרשמת ממש לא משקף את המציאות!!!!!

פורסם

:kopfpatsch: פיספסתי את החלק הזה .... :) חוזר בי מדברי.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: פיספסתי את החלק הזה .... :) חוזר בי מדברי.

גדולתו של אדם נמדדת, בין היתר, ביכולתו להודות בטעותו.

לא קרה כלום ידידי, קורה....

מאחל לך הצלחה בכל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים