עבור לתוכן

כמה RAM אני יכול להוסיף

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי לוח אם ASUS P7P55-M

כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד?

אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה.

יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?

פורסם

היי

ברוך הבא לפורום

תראה, יש מספר משתנים שיכולים להשפיע על נפח הזיכרון בסלוט

אבל לא ניכנס לזה כרגע

הצבעים שיש לך בלוח האם לזיכרונות הם לעזור לך לעשות מה שניקרא dual channel בזיכרונות, אם אתה רוצה לדעת עוד, יש כאן מדריכים בפורום שאתה יכול לקרוא.

אתה יכול לשים מקסימום של 16GB נפח זיכרון אבל אתה מוגבל גם לתדר מסויים של הזיכרון.

יש לך חוברת של הלוח אם בבית? או לחלופין אתה יכול להיכנס לאתר החברה או פשוט לעשות גוגל על המודל של הלוח אם שלך ולקבל את כל הפרטים של הלוח כמה זיכרון ואיזה תדר זיכרון יהיה מתאים להוספה ללוח אם שלך

מקווה שעזרתי

אוריה

פורסם
  • מחבר

היי

ברוך הבא לפורום

תראה, יש מספר משתנים שיכולים להשפיע על נפח הזיכרון בסלוט

אבל לא ניכנס לזה כרגע

הצבעים שיש לך בלוח האם לזיכרונות הם לעזור לך לעשות מה שניקרא dual channel בזיכרונות, אם אתה רוצה לדעת עוד, יש כאן מדריכים בפורום שאתה יכול לקרוא.

אתה יכול לשים מקסימום של 16GB נפח זיכרון אבל אתה מוגבל גם לתדר מסויים של הזיכרון.

יש לך חוברת של הלוח אם בבית? או לחלופין אתה יכול להיכנס לאתר החברה או פשוט לעשות גוגל על המודל של הלוח אם שלך ולקבל את כל הפרטים של הלוח כמה זיכרון ואיזה תדר זיכרון יהיה מתאים להוספה ללוח אם שלך

מקווה שעזרתי

אוריה

אני קניתי זיכרון של 4 gb לפני יומים אבל המחשב לא קולת אותו אם אני מחבר אותו ביחד עם ה 2 אז הוא אומר שקים 6 גיגה אבל קורה רק 2 אפילו לא 3.5 (win 7 32 bit) עכשיו אני היתקשרתי לזה שקניתי ממנו את המחשב הוא אמר לי שהלוח אם הזה יכול ליקלות רק 2 גיגה בזלוט אחד אבל חברת tms אמרו לי שאין בעיה והלוח אם מתאים לכרטיס. כשאני מחבר רק את הכרטיס של ה 4 גיגה המשחב לא עולה.

בדקתי במדכירים באתר אבל לא מצאתי תשובה מה לעשות.

זה הכרטיס שהזמנתי http://www.tms.co.il/product/8795

אני ישמח אם תעזור לי בעניין ביגלל שאין לי מושג בזה :)

נ.ב פתחתי את אותו נושא פעמיים בטעות ביגלל שהאתר עשה לי בעיות אתמול בלילה

פורסם

הלוח אמור לקלוט את הזיכרון.

נסה לחבר את ה4GB(ורק אותו) בסלוטים האחרים.

אם עדיין המחשב לא נדלק אולי הזכרונות לא תקינים.

ואולי יש בעיית תאימות נדירה.

פורסם

תראה כמו שאמר קודמי כאן, לחבר אותו בסלוט אחר , יכול להיות שאחד הסלוטים תקול.....

תראה שאתה מחבר אותו טוב והחיבורים הלבנים בשתי הקצוות יושבים טוב על הסטיק של הזיכרון, ככה הוא מחובר עד הסוף....

ותראה אם הוא יעשה בעיות

אם אתה מחבר את סטיק הזיכרון לבדו בכל אחד מהסלוטים ועדיין המחשב אינו עולה יכולה להיות בעיית תאימות חומרה או שסטיק הזיכרון איננו תקין

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה הבעיה היתה בסלוט. אני מצליח לעבוד עם הסטיק של ה 4 אבל לא יכול לחבר גם את ה2 כי הזלוט הפנוי הוא יש לו בעיה.

עוד שאלה קטנה שווה לי לישלוח את הלוח אם לתיקון של הסלוט או שעדיף לי לחכות?

פורסם

אתה צריך מערכת הפעלה שפועלת ב64 ביט

פורסם

לחכות למה? אם יש לך אחריות עדיף לך לממש אותה לפני שהיא תפוג

פורסם

אתה יכול לקנות אחד חדש ולהחליף, עשיתי את זה בעבר זה לא עסק רציני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים