עבור לתוכן

המלצה ל-UPS

Featured Replies

פורסם

שלום :) רציתי לקבל המלצה על UPS בשביל המחשב הזה. המארז שייתווסף לו הוא FRACTAL R4.

לפני שאתם שולחים אותי לעשות חישוב באתר זה רציתי לציין שלא כך הבנתי את דרך החישוב, אז אם תוכלו לחשב עבורי אני אשמח.. :D

תודה לעוזרים :yelclap:

פורסם

המחשב לוקח 315W לא כולל ספק - מהאתר (בחרתי GTX670 כי לא היה GTX660, וכנראה שב OC הוא יקח יותר בכל מקרה)

כולל ספק 393W

וכולל מסך 400 ומשהוא W

אם הולכים לפי ההספק המינימלי שיש באתר אז מקבלים בסוף משהוא כמו 360W כולל הכול

ה UPS שיש ברשימה הוא של 324W (אמיתי) / 360W (לפי נתונים). UPSים של 850VA הם לפי נתונים 480W (או משהוא כזה) אבל במציאות הם עדיין 324W או לא הרבה יותר מזה

כך שאם תשים 850 וכנראה גם 650 הוא יעבוד אבל יהיה בדיוק על הקצה של הנתונים הכתובים (ב 650), ואפילו קצת בעומס יתר במציאות (כי גם 650 וגם ב 850 יש סוללה זהה שיכולה לתת 360W, מתוכם ה UPS עצמו לוקח 36W ונשאר 324W בשקע היציאה מה UPS - אם מעמיסים יותר מזה זה מקצר את אורך החיים של הסוללה)

לכן הייתי ממליץ לשים UPS שיש לו 2 סוללות - יהיה אמין יותר וגם לא תצתרך להחליף UPS אם כל שדרוג קטן של המחשב

פורסם
  • מחבר

דווקא כן יש אך הוא מתוייג כGT660. לא הבנתי את דרך החישוב בחלק השני...

פורסם
  • מחבר

אז אתה יכל להמליץ לי על UPS? תקציב עד 400 ש"ח.

פורסם

אין הצעות. הדברים הנורמליים מתחילים באיזור של 800

עברתי על זאפ (UPSים, מ 1000VA ומעלה, הכי זול) והיה שם אחד Silver Line Hornet 1000VA ב 400 שקל בדיוק. נחש מה ? הם כותבים 500W (בשקע היציאה !) על UPS שיש לו סוללה אחת של 9Ah.... מסקנות : יש סיבה למה הוא עולה 1/2 ממה שעולים כל האחרים באותו הספק - לא לקנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים