עבור לתוכן

מחשב עם דוס.. סורי, מחשב לדוס! 2000 ש"ח כולל הכל בצפון הרחוק.

Featured Replies

פורסם

המשפחה גרה במעלות תרשיחא, הם דתיים רציניים, ככה שחוץ מאינטרנט רימון והדיסקים המוזרים של רכבנים שלפעמים מקבלים בדואר, אני לא יודע מה הם יעשו במחשב. אולי קצת יראו לאטמה. אני לא מכניס את הצרכים וכו', כי זה די פשוט - כל הערכה (מסך וציוד היקפי), בלי זבל סיני (ז"א מארז וספק כוח של חברה מוכרת, כונן של WD וכו'). עדיף בכמה שפחות כסף, כי זאת אמורה להיות מתנה מסבא וסבתא שלהם (ושלי).

הדרישה הבאמת רצינית ומעניינת, היא שזה יהיה מחנות שקרובה למעלות-תרשיחא, אם יש חנות שממש נמצאת שם, אפילו יותר טוב.

(אני מקווה שהבדיחה בכותרת לא פוגעת באף אחד, אם כן, אני מתנצל ואערוך ברגע שאראה תלונה).

פורסם

בנוסף לצפיה בוידאו, ישנן תוכנות לימוד תורה למיניהם, אז בדקתי מה דורשת אחת התוכנות הנקראת "פרוייקט השו"ת "

• דיסק קשיח עם מקום פנוי של לפחות 550 MB• תוכנת חלונות XP (SP3) או VISTA או 8• כונן תקליטורים DVD-ROM Drive , יציאת USB לגירסת דיסק און קי• רזולוציית מסך 1024X768 ומעלה• הרשאות מנהל מחשב מקומי

נראה לי, זה יכנס בתוך הסכום שצויין..

פורסם
  • מחבר

בנוסף לצפיה בוידאו, ישנן תוכנות לימוד תורה למיניהם, אז בדקתי מה דורשת אחת התוכנות הנקראת "פרוייקט השו"ת "

• דיסק קשיח עם מקום פנוי של לפחות 550 MB• תוכנת חלונות XP (SP3) או VISTA או 8• כונן תקליטורים DVD-ROM Drive , יציאת USB לגירסת דיסק און קי• רזולוציית מסך 1024X768 ומעלה• הרשאות מנהל מחשב מקומי

נראה לי, זה יכנס בתוך הסכום שצויין..

הסנדי בריג' ההכי פשוט יכול להריץ הף לייף 2 בצורה סבירה, ככה שלא באמת חשבתי לבדוק דרישות מערכת של תוכנה תורנית כלשהי, אבל תודה בכל מקרה.

פורסם

בעצם הדרישה היא מחשב שיכול להריץ WIN XPכלומר כל מחשב שנמכר בשוק יכול להתאים ואתם יכולים פשוט לבחור את הזול ביותר.

ואם יש בעיית מזומנים גם מחשב משומש ב 300-400 ש"ח יכול לעשות את העבודה.

אני לא מכיר חנויות מחשבים באזור מעלות אבל יש KSP בנהריה http://ksp.co.il/newmap/naharia.html

=

פורסם
  • מחבר

בעצם הדרישה היא מחשב שיכול להריץ WIN XPכלומר כל מחשב שנמכר בשוק יכול להתאים ואתם יכולים פשוט לבחור את הזול ביותר.

ואם יש בעיית מזומנים גם מחשב משומש ב 300-400 ש"ח יכול לעשות את העבודה.

אני לא מכיר חנויות מחשבים באזור מעלות אבל יש KSP בנהריה http://ksp.co.il/newmap/naharia.html

=

אכן חשבתי על להשמיש בשבילם מחשב ישן שלי ולסגור את העניין, אבל על זה צריך לדבר איתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים