עבור לתוכן

פשוט לא עובד! עזרה במעגל ממש פשוט

Featured Replies

פורסם

שלום,

פתחתי פה כמה פעמים אשכולות עזרה לגבי הספק שאני מנסה לבנות, וכל הזמן קיבלתי תשובות טובות, שאכן עזרו לי.

זהו המעגל: קובץ מצורף "ספק"

עכשיו, חיברתי את הכל ככה על המטריצה (השתדלתי כמה שיותר ברור בכל התמונות): קבצים מצורפים: "מטריצה 1" - "מטריצה 3"

ופשוט שום מתח לא יוצא!!! אשמח אם תעזרו לי.

עריכה: הLM317 תקין, בבקשה, אשמח אם תצלמו לי איך לחבר את המעגל על המטריצה, אני ממש נואש כבר! בתודה.

בתודה.

פורסם

האמת בהתבוננות נוספת בתמונות הלא ברורות דיו קשה לי לראות את החיבורים למייצב.

אין לך מצלמה נורמלית...

פורסם

יש לי גם מטריצה כזאת.

יכול להיות (אם המטריצה שלך היא כמו שלי) שהשורות החיצוניות (שבדרך כלל משמשות לאספקת מתח) לא מחוברות לכל אורכן פנימית במטריצה.

להמחשה, אתה מצפה שהמטריצה מחוברת כך:

Transparent-solderless-breadboard-showing-the-metal-strips-for-tie-points-underneath.jpg

בפועל, (לפחות במטריצה הסופר זולה שלי שניראת בדיוק כמו שלך) שני הפסים התחתונים (בתמונה משמאל) אינם רציפים כמו בתמונה.

פורסם
  • מחבר

האמת בהתבוננות נוספת בתמונות הלא ברורות דיו קשה לי לראות את החיבורים למייצב.

אין לך מצלמה נורמלית...

בעיה עכשיו עם המצלמה הטובה שלי, חח אין לי כוח, אם אפאחד לא יצליח להבין כלום, אני אצלם עוד פעם, זה קצת מאיש פשוט...

לגביך mike, אני אבדוק את זה עכשיו.

תודה לשניכם! אני אצלם שוב מחר...

פורסם

תחבר את ה 317 לבד :

vin - 25v

adj - אדמה

תבדוק אם הוא מוציא כ 1.25V במצב הזה, אם לא (והוא כן מקבל מתח בכניסה) הוא שרוף

פורסם
  • מחבר

תחבר את ה 317 לבד :

vin - 25v

adj - אדמה

תבדוק אם הוא מוציא כ 1.25V במצב הזה, אם לא (והוא כן מקבל מתח בכניסה) הוא שרוף

אוקיי, תודה! אני אבדוק ואעדכן.

פורסם
  • מחבר

שלום, בדקתי, והLM317 עובד.

אשמח אם משהו יצלם לי ממש איך אני צריך לחבר הכל על המטריצה כי אני פשוט חייב עזרה, וכבר התייאשתי!

בתודה!

פורסם

כמה דברים - ה 317 מתחמם לכן תצתרך לשים לו צלעות קירור (אם אתה מחבר אליו משהוא ולא סתם מחבר את זה כדיי למדוד מתח וזהו)

המטריצה יכולה להעביר זרם מוגבל לכן אל תעלה יותר מ 200-300mA (המגעים במטריצה יתחממו)

פורסם
  • מחבר

כמה דברים - ה 317 מתחמם לכן תצתרך לשים לו צלעות קירור (אם אתה מחבר אליו משהוא ולא סתם מחבר את זה כדיי למדוד מתח וזהו)

המטריצה יכולה להעביר זרם מוגבל לכן אל תעלה יותר מ 200-300mA (המגעים במטריצה יתחממו)

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לך בנאדם!!!

אני אבדוק את מה שנתת לי בתקווה שיעבוד ואעדכן פה..

תודה רבה לך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים