פורסם 2012 באוקטובר 1412 שנים מה המצב אנשים? שאלה, היום רכשתי שקעים ומפסקים חדשים לדירה החדשה, ופגשתי בעיה ליד המטבח יש מספק כפול, נכנס לשם 3 כבלים, 2 צהובים וממול 1 צהוב, אני מאמין ש הצהוב מחובר ל2 המפסקים שם, כי בצד של הכבל האדום יש רק חיבור אחד, בצד של הצהובים יש 2 (1לכל לחצן). קניתי מספק חד קטבי כפול ואני שובר את הראש למה לא עובד חח, ומה אני מגלה? הם נפרדים לגמרי חח, חשבתי לחבר חוט חשמל בין אחד לשני אבל זה לא נראה לי תקני, אז האם מה שאני מחפש זה מפסק חילוף כפול? תודה. _________________ http://postimage.org/image/v7cm1o5f9/ השני זה החדש, ו2 המספקים נפרדים לגמרי.
פורסם 2012 באוקטובר 1512 שנים תקני לגמרי. מה אתה חושב עושים בכל השקעים כפולים או הרכבות של bticino וכאלה ?כמו כן בשביל זה יש 2 חורים לכל בורגבקשר לסדר חיבור החוטים - תנסה. אם אתה מחבר לא נכון א המפסק ישלוט במנורות בצורה לא נכונה (לחצן אחד יהיה "הראשי") אבל לא יהיה נזק, אז תדע שהחוט שהלך ללחצן הזה הוא הפאזה הראשית ותסדר בהתאמה
פורסם 2012 באוקטובר 1512 שנים מחבר אני עד עכשיו לא מבין מה משנה באיזה צד לחבר פאזה, בכל מקרה, חתחתי גיד פנימי מכבל COAX של יס, ועשיתי כמו שהסברת, עובד , דבר מוזר רק..המפסקים הפוכים, כולם יענו חח, גם ב רגילים, אני רגיל ללחוץ על החלק העליון להדלקה, פה זה תחתון..מצד שני, זה לא עניין של הרגל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.