פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים הייאני מחפש לרכוש מחשב נייד,דבר ריאשון והכי חשוב חשוב לי שיוכל להריץ MATLAB בצורה מספקת, כמובן מעבר לזה עבודות משרדיות, וכמובן סרטיםגודל מסך רצוי, 13.3 (בשביל להגיע למשקל נשיאה נמוך)משקל נשיאה פחות מ2 קילוזמן סוללה, אם זה זמן עבודה רציף, לפחות 4לגבי כונן קשיח, אני מבין שלא אצליח להגיע למחשב ברמה כזאת שיתן לי בנפרד SSD וHDD, אז כונן MSATA או לפחות אפשרות להתקנת כונן MSATA יהיה מעולה עם ובסיס של HDDצורב יהיה מבורךמערכת הפעלה כלולה בתקציבאחריות עם עדיפות ל3 שניםלפחות 4GB זכרון פנימי (כמובן עם אפשרות לשדרוג ל8GB)מעבד אני מבין שבתקציב הזה אצטרך להתפשר על I5, אז שיהיה מהסדרה החדשה (3)כרטיס מסך, בשום אופן לא כרטיס של אינטל, יותר לכיוון Gefoce 610M/630M עם עדיפות ל2GB זכרוןמכל החיפושים שלי הגעתי לעמק השווה במחשב מדגם Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-4PGלצערי רק מצאתי אותו ב2 חנויות, אם תוכלו לתת לי דגמים אחרים, אולי אמצא משהו יותר בר השגה.תודה.
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים רק פה יש אותו עם 3 שנות אחריות:http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912603מגיע ללא צורב, תוכל לקנות חיצוני ב-160~ ש"ח.
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים מחבר כן, אני כבר חפרתי וגם ביררתי טלפונית, כרגע הם אכן היחידים שמוכרים אותו.השאלה אם יש עוד דגמים שיענו לי על הדרישות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.