עבור לתוכן

בעיה חמורה No Video Input

Featured Replies

פורסם

שלום רב ,

לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב ושמתי WINDOWS 7 64BIT והתקנתי KASPERSKY 2013 INTERNET SECURITY .

השתמשתי ב KEY לזמן מסויים ואחרי שהוא ניגמר האנטיוירוס התריע שהמפתח לא תקין ובעקבות זה הוא לא פעיל והוא ממליץ להשמיד את כל התהליכים שפועלים על מנת שהמחשב לא יחשף לוירוס עד שאני אשים מפתח חדש .

לחצתי על YES ואז על צג המסך הופיע ההודעה : NO VIDEO INPUT , ENTERING SLEEPING MODE

המסך נכבה אבל המחשב נישאר דלוק והעכבר/מקלדת לא עבדו...כיבית את המחשב וניסיתי להדליק אבל..אותה הבעיה

לבסוף הוצאתי את הכבל של הספק כוח + כרטיס מסך וחיברתי מחדש , ואז זה עבד.

הייתי בטוח שהבעיה נפתרה , מאז כל כמה זמן התקלה חוזרת על עצמה .

זה מתחיל בזה שלפעמים אני מדליק את המחשב ואז פותח שירים אחרי כמה שניות של שיר זה נתקע באותו השיר ויש רעש חזק מהמרקולים שזה ניתקע והמחשב פשוט קופא .

לפעמים אני מכבה את המחשב לשישי שבת ובמוצ"ש כשאני מדליק יש ישר 3 צפצופים ואת ההודעה הזאת .

במצבים אחרים המחשב פשוט ישר נכנס למצב שהוא רושם NO VIDEO INPUT ENTERING SLEEPING MODE

ואז המסך מתכבה והמחשב משמיע 3 ציפצופים ארוכים ...

בהתחלה בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך , בדקתי בזמן משחק ב WORLD OF WARCRAFT על ההגדרות הכי גבוהות ULTRA והוא מגיע גג ל 50 מעלות .

בדקתי גם בזמן של לא משחק וזה בין 34-36 מעלות . ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך מהמקום ולהחזיר + ניקיתי אותו מאבק בצורה יסודית וגם את שאר המחשב ... וזה עדיין לא עזר.

הבעיה חוזרת על עצמה באופן רנדולמי כל כמה זמן אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות , אני יכול להדליק את המחשב ותהיה את הבעיה הזאת אחרי כמה דקות ואני יכול לשחק שעות ואז הבעיה הזאת תופיע .

חשוב לציין - כשזה קורה לפעמים הוצאת הכבל של הכרטיס מסך והחזרתו מחדש לא עוזרת , רק אחרי שאני מוציא תכבל של הספק ומחזיר אז זה עובד .

דבר שני ראיתי באנטרנט פתרון של לבטל את השומר מסך ולהפעיל אופציה של HIBENRAE משהו כזה מצב שינה , זה אכן עזר והבעיה קורת לעיתים תכופות יותר אבל עדין יש אותה.

ציינתי בהתחלה את הקשר לאנטיוירוס כי אני לא ידוע אם זה צירוף מיקרים או שהוא קשור לבעיה...

נ.ב

כרטיס מסך HD READON 5770

אם צריך עוד מידע על המחשב אני אתן .

מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בהקדם :)

פורסם

נא ערוך הכותרת בהתאם לחוקי הפורום ("בעיה חמורה" - נא לא לציין להבא)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524032.0

כמו כן "מרוב עצים לא רואים את היער" נא כתוב באופן תמציתי ומדויק מה התקלה - מה הצעדים שבוצעו עד נקודה זו + מפרט מלא של המחשב.

בגדול הודעה של NO INPUT אומרת שהמסך לא מקבל סיגנל מהמחשב או שהוא מקבל סיגנל שהוא לא יכול לפרש אותו.

בד"כ הסרה של דרייבר כרטיס מסך והתקנתו מחדש תעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים