פורסם 2004 בינואר 2021 שנים אבל היא אמורה לעבוד על כל סוגי המעבדים לא?בכל מקרה למישהו יש תוכנה כזו?תודה לכל העוזרים...
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים הכל בביוס משנים לא עם תוכנהאתה צריך להגיע למצב שיש לך שינוי ידני של הבאס, ובמקרים מסויימים גם המכפלההמכפלה כפול הבאס, זה המהירות של המעבד במגהרציםלדוגמא המעבד שלי של אינטל 2400מכפלה 24, באס 100העלתי את הבאס ל 120 אז 24 כפול 120 הביא אותי למהירות של 2880 מגהרץ..מכפלה מופיע בביוס בדרך כלל : Multiplyאחרי כל פעם שאתה מעלה את המכפלה או הבאס תבדוק יציבות של המעבד, עם התוכנה PRIME95 שיש במדור ההורדותתשמור על טמפרטורות טובותברגע שהמעבד מעבד מהיציבות שלו תעלה מתח למעבד (vcore)דרך אגב אם היית גולש קצת באתר במדורים יש מדריך לכל מה שכתבתי, ומפורט הרבה יותר
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר תודה.אני יכול לגלוש ולחפש לבד אבל אז בשביל מה יש פורמים? ;D אפשר לינק למדריך הזה שדיברת עליו? אני אנסה את מה שאמרת.... תגיד מה זה נחשב "טמפרטורות טובות"?יש לי תוכנה שמראה חום של לוח אם ומעבד והמעבד כל הזמן על 60+ בדרך כלל 63 ...זו תוכנה של הלוח אם של GIGABYTE...
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים אז קודם כל, לידיעתך:יש פורומים למקרה ואתה לא מבין משהו, את כל המידע אתה אמור לקבל מחיפושים וקריאת מדריכים.לך לאזור המדריכים באתר, שם למעלה תחת לשונית המדורים.ט"מפ טובות להתחלת אובר קלוקים בתקופה הזאת של השנה זה לדעתי למעבד שלך מאקסימום 45ועם לוח של גיגה בייט, לא תגיע רחוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.