עבור לתוכן

המחשב משגע אותי פעם נדלק פעם נכבה

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב דואל קור e4400 2 גיגה זיכרון התקנתי עליו ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט פירמטתי אותו הכל ריק אין בו כלום!!!

המחשב מקבל מתח לפי מה שאני מבין הספק בסדר..

עכשיו זה מה שקורה:

לפעמים אני מדליק את המחשב הוא נדלק ואחרי 2 שניות נכבה וככה 100 פעם והוא לא מפסיק

לפעמים אני מדליק את המחשב והוא עובד חלק בלי להתכבות, ניסתי להשאיר אותו לילה שלם דולק והא לא נכבה הכל עובד

מבחינת מאווררים הכל עובד אין מאוורר שלא עובד יש בוא 4 מאוררים כולל הספק

ניסתי לבדוק חיבורים רופפים לא מצאתי משו

ניסיתי לבדוק אולי הלחצן של הריסט או של הכיבוי נתפס אך לא מצאתי משו

עריכה:

הנה תמונה של הטמפ'

'>http://jpg.co.il/view/50794faab1e38.jpg/"]50794faab1e38.jpg

מה יכול להיות???

פורסם

לפי הפרמוט הוא עבד תקין?

נסה לנתק את כפתורי הכיבוי והריסט מלוח האם ולהדליק את המחשב ע"י קיצור הפינים של כפתור ההפעלה בעזרת מברג. אם הבעייה מפסיקה כפתור הכיבוי \ ריסט ככל הנראה גורמים לה.

פורסם

נשמע לי כמו בעיית לוח אם קבלים נפוחים

תסתכל על הלוח ותראה את תקינות הקבלים,

אם יש כרטיס מסך תוציא אותו כמו גם צורב

תוציא ותחזיר עם הידוק טוב את הזכרונות

למאות שנראה לך שהספק כוח בסדר, הבעיה היא 50 אחוז בספק 50 אחוז בלוח אז אני מציע ללכת לחנות מחשבים ולקנות ספק כוח סטנדרטי ב150 שקלים ולנסות לפני שמחליפים לוח

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את הקבלים?

פורסם

ברגע שיש טיפה נפיחות הלך הלוח

הלחמת קבל חדש עולה במעבדה כמעט כמו לוח חדש אז עדיף להחליף את כל הלוח ככה אתה גם מרוויח עוד 3 שנות אחריות

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני רואה הכל טוב אין כבלים נפוחים

פורסם

לא כבלים

קבלים

פורסם
  • מחבר

טוב טעות שלי קבלים צודק סליחה

פורסם
  • מחבר

????

פורסם

תפתח את המארז לבדוק שאין אבק שעלול לסתום את גוף הקירור של המעבד + תבדוק טמפ' של המעבד בביוס. בדרך כלל טמפ' תקינה זה בין 35º ל- 60º, תלוי במעבד. תנסה לעבוד עם ספק כח חלופי. אם כל זה לא עזר, כנראה רכיב כלשהו גורם לבעיה. תנסה לבודד את הבעיה ע"י הפעלת המחשב עם מינימום חומרה נדרשת = לוח אם, מעבד, ספק כח, סטיק אחד של זכרון, כ. מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים