פורסם 2012 באוקטובר 1312 שנים שלום נניח ויש לנו סט של 8 ממסרים כמו הסט הבא: http://www1.buyincoins.com/new_en/details/new-5v-8-channel-relay-module-board-for-arduino-pic-avr-mcu-dsp-arm-electronic-product-11203.html ואנחנו רוצים לחבר אותו למחשב בחיבור USB, כדי להפעיל ולכבות את הממסרים מהמחשב. מה החלק/מודול שחסר? (בהנחה שהחלק החסר לא יהיה מיקרו-בקר, אלא משהו פשוט יותר חומרתית)
פורסם 2012 באוקטובר 1312 שנים ל USB אתה כן צריך בקר כמו Arduinoאם אתה רוצה משהוא פשוט יותר ניתן לחבר לפורט המקבילי. נראה שיש מבודדים אופטיים מוכנים במעגל הזה - אם כן יש מצב שלא תצתרך בכלל חומרה נוספת
פורסם 2012 באוקטובר 1312 שנים מחבר אם אתה רוצה משהוא פשוט יותר ניתן לחבר לפורט המקבילי. נראה שיש מבודדים אופטיים מוכנים במעגל הזה - אם כן יש מצב שלא תצתרך בכלל חומרה נוספתכן האמת את זה אני מכיר, שיטה ישנה מאד, וקלה מאד שלא מצריכה למעשה שום תוספת...אבל חשוב לי ללמוד הפעם איך להתממשק עם USB'בלי מיקרובקר הפעם..אין משהו שיכול לקבל סיביות דרך USB,ואז לפרק אותן לחוטים בודדים?האם כבל FTDI יכול לעזור פה?הוא יעביר לנו את התקשורת USB לתקשורת סריאלית רגילה נכון?ואז רק צריך להעביר את הסריאל הזה, למקבילי..
פורסם 2012 באוקטובר 1312 שנים יש מתאמים מ USB למקבילי, אבל איתם יש בעיה אחרת : אם איזה שפה/תוכנה אתה רוצה לגשת לפורט ? אם יש בזה אסמבלי או DOS יתכן שיהיו בעיות אם תמיכה במתאם USB הזה. לבקרים לפחות יש את כל מה שצריך כדיי לבנות תוכנה שעובדת איתם בצורה מסודרת
פורסם 2012 באוקטובר 1312 שנים מחבר השפת פיתוח יכולה להיות או #C,או כל שפה שיכולה לכלול COM DLL, לדוגמא - AutoIt.(הם מספקים DLL אני מניח, נכון?)לא אסמבלי..ולא ב-DOS, אלא ב-Windows..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.