עבור לתוכן

זיכרון חדש לא מתווסף

Featured Replies

פורסם

^מה?

במערכות 32 ביט מה שה-windows מראה ככה הוא יכול לנצל ולא יותר.

כתבתי שהוא מנצל רק 2.5 (כמו שהוא אמר שמוצג לו ב-WIN). ב-64x הוא יוכל לנצל הכל בלי בעיה כל עוד הזיכרון תקין.

פורסם

יש לך מערכת 32 ביט וניצול של 4GB זיכרון מה רע בזה? תשמור את הכרטיסים לשידרוג עתידי.

אני עם 32 ביט ומנצל רק 3.5GB המטרה של המחשב שלי היא הכל אין דבר שמתקרב לחצי

מהקיבולת של הזיכרון שלי וגם אין סיבה לשדרג לפי איך שנראה עכשיו.

פורסם
  • מחבר

יש לך מערכת 32 ביט וניצול של 4GB זיכרון מה רע בזה? תשמור את הכרטיסים לשידרוג עתידי.

אני עם 32 ביט ומנצל רק 3.5GB המטרה של המחשב שלי היא הכל אין דבר שמתקרב לחצי

מהקיבולת של הזיכרון שלי וגם אין סיבה לשדרג לפי איך שנראה עכשיו.

זה היה 4GB, אחרי הוספת הזיכרונות נהיה לי 3.5GB... גם לאחר שהוצאתי אותם נשארה אותה כמות משום מה :-\

דבר שני יש לי זיכרונות נוספים, אז למה לא להשתמש בהם? לי זה בטוח לא מפריע אלא רק מפחית עומס על הזכרונות הקיימים ולמחשב זה מועיל.

חוץ מזה, אני עובד עם תוכנות גרפיות במשך שעות... וכל פעם פעולה לוקחת עוד ועוד זיכרון, כמה שיותר זמן התוכנה פתוחה היא מעבירה יותר נתונים וזה מעמיס על הזכרונות בצורה מטורפת.

כמו כן, אם תשאיר דפדפן פתוח עם סימניות פתוחות למשך מספר שעות אתה תראה שזה מתחיל להשתמש ביותר זיכרון מהמצב הרגיל.

פורסם

אתה כרגע חושב על הכרטיסים שקניתה אני מבטיח לך שמערכת הפעלה עולה יותר,

הכרטיסים לא הולכים לאיבוד מתי שבאמת יהיה לך בעיה עם הזיכרון תשדרג מערכת הפעלה.

גם אני משתמש בתוכנות גרפיות ואין שום בעיה.

פורסם

כל עוד יש לו מפתח חוקי חל-WIN7, הוא לא צריך לקנות מחדש, פשוט לחפש גרסת 64x באינטרנט (מיקרוסופט אפילו מאפשרים להוריד בחינם), המפתח הישן יתאים גם עם 64x.

פורסם

שמעתי על זה אבל לא ידעתי שמיקרוסופט תומכת בזה, גם עשיתי חיפוש קטן ולא מצאתי כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים