פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים היום נשרף לי הלוח אם דגם GA-MA785GMT-UD2H CHIPSET AMD 785G בהרדדיסק מותקן וינדוס 7 אנטרפרייז ויש עליו מידע שאיני רוצה לאבד.השאלה שלי איזה לוח אם לקנות כדי שהוינדוס הקיים יעבוד עליו ללא צורך במחיקתו ופירמוט מחדש?תודה לעוזרים.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים 1. Windows 7 הרבה יותר גמיש מבחינת הHAL שלו. לא תהיה לך שום בעיה לטייל בין מעבדים וצ'יפסטים שונים.2. מה הבעיה להתקין מערכת הפעלה מחדש ומה הקשר פה לאיבוד מידע?
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר לפי מה שכתבת אם הבנתי נכון אפילו לוחות אם של אינטל או AMD עם צ'פסט אחר אפשר לחבר את ההרדדיסק עם מערכת ההפעלה של וינדוס שכבר קיימת וזה יעבוד כמו קודם?לגביי איבוד מידה עשיתי טעות והיו לי כל מיני קודים ומסמכים חשובים במסמכי טקסט בדסקטופ ולא גיביתי אותם.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים הHAL של Windows 7 הרבה יותר גמיש (למדו משהו מהקרנל של לינוקס). המערכת יודעת לשרוד כמעט כל שינוי - קח בחשבון רק שזה מאפס את האטיבציה שלה.מה זה משנה אם גיבית משהו לפני או לא? הרי המידע עדיין זמין ללא שום בעיה.
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים מחבר היי קניתי לוח אם דומה לשלי גם עם סוקט AM3 ומעבד מאותה סדרה אבל צ'יפסט שונה (770 במקום 785G).אבל הוינדוס שמותקן בהרד דיסק לא עולה ורושם לי את הטעות הזו 0xc000000fולאחר מכן רשוםthe boot faild beacuse the requird device is inaccessibleוזה לאחר שהכנסתי דיסק התקנה WIN7 ועשיתי REPAIR כמה פעמים וזה לא עוזר.למישהו יש רעיון איך לפתור את זה?
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים מחבר בביוס כן מוגדר לבצע BOOT מהדיסק הנכון.לגביי הBOOTLOADER איך אפשר לבדוק תקינות?
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים מחבר עדכון הצלחתי עשיתי לביוס ברירת מחדל אופטימלית והוינדוס עלה והתקין לבד את כל הדרייברים לרכיבים החדשים. תודה לך יבגני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.