עבור לתוכן

בעיית GLOW במסכי U2412M של Dell

Featured Replies

פורסם

טוב אז אחרי שקניתי את המסך הייתי מאושר וטוב לבב :P אבל אז בזמן בדיקת הפיקסלים השרופים(בצבע השחור) גיליתי שיש בפינות של המסך כמות אור גדולה מהרגיל, חיפשתי באינטרנט וגיליתי שזה משהו מוכר:

מישהו נתקל בזה ויודע מה אפשר לעשות?

האם התופעה קיימת גם בגירסא של 23" של דל?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

מוזר שעשית כזה סיפור מלברר אילו חנויות יחליפו לך מסך על פיקסל שרוף ולא ביררת מי מוכן להחליף לך מסך על glow (שזה כנראה הרבה יותר מציק מפיקסל שרוף)...

פורסם
  • מחבר

מוזר שעשית כזה סיפור מלברר אילו חנויות יחליפו לך מסך על פיקסל שרוף ולא ביררת מי מוכן להחליף לך מסך על glow (שזה כנראה הרבה יותר מציק מפיקסל שרוף)...

למה זה כזה מוזר? אני לא מבין גדול במסכים, קניתי את המסך אחרי שראיתי המלצות פה בפורום

בכל ההודעות שקראתי לא נתקלתי פעם אחת בתופעה הנ"ל, עדיין לא הצלחתי להבין אם זה משהו שקורה בכל הדגמים של המסך הזה או במסכים ספציפיים...

בתור מנהל פורום, אם לא היה לך משהו באמת שיכול לעזור לי לגבי הבעיה אני לא חושב שהעקיצה הזאת הייתה נחוצה

פורסם

מעבר להיותי מנהל פורום, אני גם בן-אדם, ומרשה לעצמי את החולשות של בני התמותה הרגילים, כאשר זה לא יותר מידי מפריע לתפקיד רם המעלה של מנהל פורום מסכים. :)

לעניינך - התופעה קיימת במידה זו או אחרת בכל מסך, וכנראה במסכי LED יותר מאשר במסכי CCFL. מימדי התופעה יכולים להשתנות מיחידה ליחידה. אם זה מפריע לך, תבקש להחליף מסך. אין הבטחה שהמסך החלופי יהיה יותר טוב, אבל אולי.

פורסם
  • מחבר

מעבר להיותי מנהל פורום, אני גם בן-אדם, ומרשה לעצמי את החולשות של בני התמותה הרגילים, כאשר זה לא יותר מידי מפריע לתפקיד רם המעלה של מנהל פורום מסכים. :)

לעניינך - התופעה קיימת במידה זו או אחרת בכל מסך, וכנראה במסכי LED יותר מאשר במסכי CCFL. מימדי התופעה יכולים להשתנות מיחידה ליחידה. אם זה מפריע לך, תבקש להחליף מסך. אין הבטחה שהמסך החלופי יהיה יותר טוב, אבל אולי.

אוקיי חידשת לי.. לא ידעתי שמנהלי הפורומים(ובייחוד פורום מסכים) הם בני תמותה גם כן

ולגבי בעיית הGLOW, למען האמת שזה לא כזה מפריע לי, רציתי לוודא אם זאת בעיה ספציפית בדגם הזה או בכל המסכים בכלל

ולפי מה שאתה אומר גם אם הייתי לוקח את U2312HM התופעה הייתה קיימת?

פורסם

שמעתי תלונות על התופעה הזו גם ב2312.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה

לפחות האשכול הזה אולי יעזור למי שיחפש מידע על המסך ויהיה מודע לתופעה הנ"ל לפני שהוא קונה...

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

מה עשית בסוף? אני גם מתלבט כעת איזה מסך לקנות ושומע הרבה על ה glow הזה.. במיוחד כשצופים בסרטים.

פורסם

glow or bleeding??? זליגת אור קיימת ברוב המסכים מבוססי ה-IPS ו-lcd כיום.. הבוהק שאתם מדברים הוא תקין לחלוטין במסכי ips ויהיה אותו בכל אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים