פורסם 2004 בינואר 2021 שנים יש לי ספק אחד שלא בשימוש ואני רוצה לחבר אליו איזה קטודה או מאוררים או משהואבל בלי לחבר אותו למחשב (ללוח אם) איך אני עושה את זה?דרך אגב אני מתאר לעצמי שצריך לג'אמפר (לקצר) בין מגעים בחיבור הראשי (הארוך של הלוח)ואני מבין שלהדליק ולכבות יהיה קצת קשה לג'אמפר ולהוציא כל פעםאז זה יהיה בסדר אם אני יעשה את המגע הזה תמידי, ודרך הכפטור מאחורה של ה ON\OFF ידליק ויכבה?הספק יכול להדפק מפעולה כזאת?תודה.
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים צריך לקצר את הכבל הירוק עם אחד השחוריםאתה יכול לשים מתג ככה שאתה מדליק אותו זה מקצר וכשאתה סוגר אותו זה פותח את המעגל ומכבה את הספקלא זה לא עושה שום נזק, סתם מציק
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר כן זכרתי שזה הירוק לא הייתי בטוחלקחתי חוט של המאורר חשפתי שתי קצוות חיברתי בין הירוק לשחור.. הספק עובד הכל סבבה כמו שרציתיאני רק רוצה להיות בטוח שאם אני משאיר את הג'אמפר מחובר תמיד, מדליק ומכבה דרך הכפטור מאחורה ON\OFF איפה שהחיבור 220 זה יהיה בסדר ולא היו בעיות? זה לא יכול לפגוע בספק.. נכוןן?
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים פעם תיקנתי למישהו מחשב. זה מחשב ישן (איזה 286 או קדום יותר), שהכפתור הדלקה שלו התקלקל. מכיוון שהמחשב הזה עובד כל הזמן (מחשב שעושה מעקב אחרי הפרות ברפת של הבנאדם), עשיתי לו פשוט מעקף בתוך הספק שניטרל את הסוויץ' ומאז המחשב עובד כל הזמן. עברו כבר שלוש שנים, ולא היו שום בעיות.
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר פשש יפה מאודאבל מכוון שאני לא יודע לעשות דבר כזהאז יותר פשוט לי לג'אמפר בין הירוק לשחור, לדמות מצב של הדלקה תמידואז להדליק ולכבות את הספק דרך הכפטור ON OFF של הספק עצמו =]
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מחבר מה ההבדל בניהםיש לי ספק שקיבלתי עם המארז, של סאנשיין קומהיש לו 2 חיבורים ללוחאחד ארוך, 2 שורותואחד מרובע, 4 חיבוריםכתוב שהוא מתאים לפנטיום 4..זה ספק AT או ATX ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.